sevgilinizle ne konusuyosunuz kizlarr

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
Merhaba kizlar hayirli ramazanlar

Benim 2 aylik bi iliskim var

Aslinda kendisiyle 2 senedir tanisiyoruz gecen yil 5 aylik bi iliskimiz olmustu ama bitmisti ve 2 aydir tekrar birlesmis durumdayiz

Yani ben bu adami bayadir taniyorum gelmisini gecmisini bildigimi gostermek icin soyluyorum bunlari

Neyse konumuza gelelim biz 10 gunde bir falan bulusuyoruz bir bucuk saatlik yol var aramizda

Ve bi oglen bi gece olmak uzere gunde iki kez telde konusuyoruz gunde 2 saat falan telefonla konusuyoruz genelde

Ama tabii cogu sessizlikle geciyo

Eskiden birbirimizi tanimak icin cok konusurduk ama gecti o gunler

Ben butun gun evdeyim o da iste ekstrem seyler yasamiyoruz kii anlatalim birbirimize

naber nasilsin gunun nasil gecti off moff esnemeler ve kapanis monotonlastigimizi hissediyorumm

Yuz yuzeyken sorun yok konusamasak da opus koklas dovuss zaman geciyoo

Ama telefon konusuna bi care bulmam lazim 10 dk da muhabbet bitmemelii

Ona kalsa sorun yok teldeki uzun sessizliklerden ben rahatsiz oldugumu belirtince ne guzel iste sessizligimizle bile bi seyler anlatabiliyoruz falan diyoo

Ama ben rahatsizimm ufak tuyolar verir misiniz kizcelerr ya da kendi iliskinizden ornekler

ben erkek olsam ben de boğulurdum okadar uzun konuşmaktan..
evliyim şuan ama sevgiliyken de sevmezdim uzun konuşmayı, eşim de çok sevmez..
sadece sıksık yazışırdık watsaptan ama uzuunca konuşamazdık öyle..
gün içerisinde bazen foto yollarım komik capsler falan..yada komik videolar..
o da arada sevgiği şeyleri gönderir.okaradarr..
bu halimizle mutluyuz
çok beklentiye girip sıkboğaz etmeyin bence...

Şu an sevgilim yok ama olduğu zamanlarda, ortak ilgi alanlarımızdan konuşurduk genelde. Bilim,teknoloji, edebiyat,spor vs. Yok mu hiç ortak ilgi alanınız? Mesela bazen aklıma bir soru takılıyordu ya da okuduğum kitapta bir şeye kafayı takıyordum arayıp soruyordum saatlerce tartışabiliyorduk o konu üzerine. Ama her gün her gün olmaz bu, günde 2 saat konuşacak bir şey bulamamanız normal.

Neden ayrılmıştınız ki ?
Çok görüşen konuşan insanlar, konuşacak şeyler bulabilir bence.
Aileden konuşun yaşlar kaç?
Hayallerinizden bahsedin. Çocuklukta yaşadığınız komik olaylardan.
Beraberken bolca saçmalayın tel. için malzeme çıksın

Öncelikle iki yıldır tanıdığın ve toplamda yedi ay birlikte olduğun birini yeterince tanıyor olmazsın:) Şimdi siz çok kısa bir süredir berabersiniz, üstelik sadece on günde bir buluşuyormuşsunuz. Telefon görüşmelerinizde konuşacak konu bulamamanız çok normal. Bence biraz daha sık görüşmeye gayret edin. Bir buçuk saat çok da uzun bir süre değil. Bir gün sen gidersin, bi sonraki buluşmanızda o gelir. Birlikte birşeyler yaşamazsanız konuşacak konunuz da olmaz, sadece telefonda konuşarak birbiriniz tanıyamazsınız da zaten. Ortak ilgi alanlarınız neler? Futbol? Siyaset? Sanat? Moda??? Ortak arkadaşlarınız var mı birlikte görüştüğünüz.... Kimse dedikoduyu sevmez ama sevgiliyle yapılan dedikodu bile güzeldir mesela:))) Ayrıca yine sevgilin o kadar dayanabiliyormuş telefonda konuşmaya. Büyük ihtimal sen kırılma diye dayanıyordur o da. Ben şahsen kiminle konuşuyor olursam olayım telefonda yedi sekiz dakikadan fazlasını geçiremem. Düşünsene sürekli kulağına dayalı bir alet... Konuşacak konu da yok. Telefon konuşmalarını kısa tutun ve telefonda konuşarak ilişki yaşamak yerine dediğim gibi daha sık görüşün. Göreceksin konuştuğunuz konular da artacak, ilişkiniz de sağlamlaşacak.

siz monotonlaştırmışsınız günde iki kez konusuyoruz sabah aksam vs. falan ne alaka ? gün içerisinde msj atın mail atın şuna gidelim şunu yapalım vs. ilaç saati gibi konusma saatlerını yazmıssınız :26: ben erkek arkadasıma bulduğum komik videoları capsleri resimleri veya kendi resmimi çekip yollarım istediğim dakika istediğim saat çok kasmayın bence istediğiniz gibi davranın kasılmaktan konusamıyosunuz bile

Eşimle 7 buçuk yıl ayrı şehirde yaşadık, birbirimizi telefonda tanıdık. Siz de bunu birbirinizi tanımak için bir fırsata dönüştürebilirsiniz bence.

Sevgilimle 3. yılımızdayız ve bir gün bile böyle bir sorun yaşamadık. Ortak alanımız ve sektörümüzün uyumlu olmasından dolayı mıdır her konuda birbirimizden fikir almaktan mıdır bilmiyorum ama telefonda bir konuşmaya başladık mı en az 1 saat sürer. Sizde ortak yönlerinizle ilgili sohbetler açın. Düşüncelerinizden yapmak istediklerinizden yaşadığınız ilginç şeylerden bahsedin devamı gelir zaten. Biz bile 3 sene geçmesine rağmen ki bunun arkadaşlık dönemide var 5 senedir tanıyorum kendisini hala yeni ufak şeyler öğrenebiliyoruz birbirimiz hakkında

bende erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyim sürekli mesajlaşırız mutlaka bişey bulunuyor konuşurken.. Telde de 1 saatten fazlasında bişey bulamıyoruz aslında.. Mesajlaşmak konuşmaktan daha avantajlı bence

Hergun hergun konusursaniz konu bulamamaniz normal tabii.
Ben her hafta sevgilimle bulusuyorum mesela, gunun cogu saatleride mesajlasiriz ama sadece sesimizi ozledigimiz anlar arariz birbirimizi. Onu da cok uzun tutmayiz, onun icin kisa konusuldugu sure icinde konu bulunur yani

Bir şeyleri standartlaştırmaya kalkarsanız sıkıcılık boy gösterir. Konuşacak bir şeyiniz yoksa neden zorunluluk gibi bir öğlen bir gece uzun uzun konuşmaya çalışıyorsunuz ki? Aklınıza gelince özleyince söyleyecek bir şey olunca arayın birbirinizi veya yazışın.
Siz evde hiç bir şeyle ilgilenmiyor musunuz? Bir iş bir kurs bir hobi edinmek istemez misiniz? Hem oyalanırsınız hem bol bol malzeme çıkar konuşacak :) evde otururken bir şey anlatmak gerçekten zor o konuda haklısın :) dünya gündemi politika seçimler gelecek aileleriniz hayalleriniz falan yine de konuşulur ama yaa pek eğlenceli olmasa bile

Arada sessizlik iyidir :) Birde şunu sakın unutma konuşma uzayınca iş kötüye varıyo kavga etmeye başlıyo insan artık can sıkıntısından

biz dokuz aylık evliyiz öyle çok sohbetimiz olmaz günümüzü anlatırız biter .haber ya da bir şey izlerken açılırsa konu açılır ..yırtınmıyoruz yani konuşmak için

Ben telefonda konuşmayı sevmiyorum, mesajlaşmak favorim :):) İnsan uzun süre konuşmaktan sıkılır zaten.
Biz komik videolar, fotoğraflar yolluyoruz, gelecekten konuşuyoruz, gün içinde yaşadığımız şeyleri anlatıyoruz. Farklı şehirlerdeyiz ama bi film seçiyoruz aynı anda açıp izliyoruz sonra film hakkında konuşuyoruz. Siz de mesela ilgi alanlarınız hakkında konuşun, illa aynı olacak diye bi kural yok, önemli olan paylaşmak.

Biz de 3.yilda ilk kez tikandik. Hos suan ayriyiz zaten baska bi'sebepten.
Ben olayi cozdum. Biz cok sık konusurduk artik gorev haline donusmustu. Suan 5gundur ayriyiz hic konusmadik mesela bin tane konu birikti. Hani biri olsun da anlatayim diye beklersin ya hevesle tam oyleyim.

Her gun ayni tozda konusunca konu
bulamiyosun ki ben evdeyim bi'de.

Az konusun oz konusun. Fazla muhabbet tez ayrilik getirirmis.

Ayrica biz ayni sehirde farkli yakalarda oturuyoruz benim ona gitmem bir bucuk saatimi aliyodu. Minibus, vapur, tramvay ve yurume mesafesi.

Her hafta bulusurduk:)

günde 2 saat konuşmak çok uzun ki telde, ne kadar yaşıyorsanız o kadar konuşun atıyorum bugün evdeydiniz siz, 10 dk konuşun bitirin. ertesi gün dışarı çıkın onu anlatmak için konuşun yarım saat. öyle yaptığnza göre konuşun :) biz sık sık telde konuşmayız whatsapptan haberleşiriz arada da haber alamazsak telde konuşuruz

monotonlasan iliskiden ziyade sizin tel. gorusmeleriniz olmus bence.

ne o oyle ilac gibi sabah aksam 2defa receteli saatli...

bu arada bize gelince;
her seyi konusuruz. cunku ortak zevklerimiz var, farkli olanlari da paylasmayi seviyoruz.

Sevgilimle 7 yildir birlikteyiz hala konusacak seylerimiz var izledigim dizi sokakta olan bi olay haberler aileler ask ne biliyim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…