sevgilinizle ne konusuyosunuz kizlarr

Bizdede yaklasik 4 yil olcak birlikteyiz..
Genelde tikandigimiz zamanlar birbirimize trip attigimiz zamanlar oluyor.
Mesela:
O: eee
Ben: eee
O: konuss
Ben: sen konus
O: ne konusayim
Ben: nebilim bul bise
O: aklima gelmiyo
Ben: gelse sasarim zaten
O: ii bakalim
Ben: ii...

5dk sessizlik sonra yine sil bastan aynisi:confused::KK34:

Diger sekilde ben pek susmam zaten hep soru sorarim:rolleyes:
O bi sus askimm bi sus der yada butun gun bankada musteriye dil doktugu icin eve gelince dinlenmek istiyo bende susmayinca " askim yine formunda vidi vidi" diyip geri cekilmek istiyo :KK37:

bence msjlasın seslerınızı ozledıgınız zaman konusun. msjlasınca sankı daha cok konu bulunuyo. en azından bı foto bı resım muhabbet açıyo

Sen ne ara konusacak bi sey buldun da simdi de gelinlik bakiyorsun? Valla iyi hız.
Bu arada neden actigin konulara cevap vermiyorsun anlamadim????

iliskiler,gündem,yemek,oyun,kitap,film,siyaset,spor ülkede konuşacak gündem bol
onun dışında gırgır şamata .bence birlikte eğlenmek sevgili olmanın en önemli şartı.2 ayda konuşacak birşey bulamıyorsanız ortak ilgi alanıniz yoktur.espri anlayışınız uymuyordur vs. bu bence bi ilişki için büyük sorun.

biz de boyleydik.Esim surekli olan biten her naneyi anlatmami isterdi maksat konu olsun. olan biteni anlatmaya o kadar alismisim ki 2 yilda. evlendikten sonra da devam etti bu huyum. aksam gelene kadar olanlari biriktirip birbir anlatiyorum o da bikiyo haliyle. :KK72:

Bu konu ne zaman aktifleşti yaaa?
Konu sahibi hala ayrılmadın mı, hani adamın seks muhabbetinden bıkmıştın, ailesine gün boyu hizmet edip çalışmamayı kendine yediremiyordun, "ben öğretmenim" diyordun?:mad: Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum acep?:confused:

Bu konu ne zaman aktifleşti yaaa?
Konu sahibi hala ayrılmadın mı, hani adamın seks muhabbetinden bıkmıştın, ailesine gün boyu hizmet edip çalışmamayı kendine yediremiyordun, "ben öğretmenim" diyordun?:mad: Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum acep?:confused:

Bende merak ediyordum ama sormayım dediydim :KK70::KK70:

Muhtemelen asosyal birisiniz , sosyal olsanız ikinizinde anlatacağı çok şey olur birbirinize , ama öyle planlı bir hayatınız varki zaten herşeyi biliyosunuz. sıkıcı renk katın hobi üretin

X