Tur sirketiyle anlassam ve orda da bi yemek yesek ne kadara maâl olur sizce?Canım turlar var, önce tur şirketlerini bir araştır. Daha hesaplı olur. Sapanca zaten Sakarya-Kocaeli arasında. 1.5 saat bile sürmüyor. Tur şirketi olursa her yere otobusle götürüyorlar zaten, ulaşım sorun olmuyor. Şimdi yapamazsanız bile ilerde muhakkak gidin. Görülmeye değer bir yerdi.
Tur sirketiyle anlassam ve orda da bi yemek yesek ne kadara mââl olur sizce?
Bilemiyorum canım, biz de turla gittik ama biz ekip halindeydik. Hem direk Maşukiye'ye gitmedik biz, önce sabah kahvaltısı yaptık Sapanca Gölü'nün orda, sonra gölün yakınlarında çay molası, sonra bir çiftliğe gittik, ardından Maşukiye. Bizim plan bu şekildeydi. Ama her tur şirketinin farklılık gösterebilir. Dur ben sana link atayım bulup.
Baktim ama fotograf galerisini bulamadimKubbe - ı aşk' a da gidebilirsiniz Süleymaniye de manzarası çok güzel. Gerçi ben henüz gitmedim dün bir arkadaşım gitti çok beğenmiş.
Bildiğim kadarıyla yeni açıldı. Dedigim gibi dün arkadaşım gitti manzaraya falan bayilmis. Ben de hafta sonu gitmeyi planlıyorum.Baktim ama fotograf galerisini bulamadim
Kahvalti ve yemekte dahilse super o zamanCanım bak şimdi google'a Maşukiye günü birlik turlar yaz. Kahvaltı-yemek-ulaşım dahil kişi başı 80-90 liraya turlar var. 2 kişi maksimum 200 tutacak yani. Aşar mı bütçeni?
Evet bayanlarrr sevgilinizle/esinizle unutamadiginiz bir mekan, bir aksam yemegi icin tavsiye ediceginiz bir yer var mii
Suana kadar yemege gittigimizde hep sevgilim oderdi hesaplari, ama benimde icime dert olmustu bu durum ve ben yine buraya konu acmistim :) sizlerde yemek ondansa tatli senden olsun diye bana cok guzel yorumlar yapmistiniz :)
O gunden sonra da oyle oldu, onu tatli yemeye cikarttim, yemekten sonra kahveler yada tatlilar benden oldu falan bu sekilde icim rahatlamis oldu :)
Simdi de staja basliyorum ve artik tatli ya da kahve degilde, sevgilimle beraber benim hesaplari odeyecegim ve guzel bi aksam yemegine goturmek istiyorum onu ilk maasimla
Staj maasim olucak elimde az cok tahmin edersiniz ne kadar oldugunu. Avrupa yakasinda heryer olabilir. Boyle manzarasi guzel olan, nezih bir de yemegi guzel olup fiyati cok tuzlu olmayan bir yer istiyorum, boyle bir yer var mi ki sana da soyleyelim dediginizi duyuyor gibiyim
Ama bir umut iste, belki vardir dimi boyle yerler
Hadi bayanlar bir el atin banaa
İcki kullanmiyoruz bu arada
Peki ulasimi nasil oluyor?
Kubbe - ı aşk' a da gidebilirsiniz Süleymaniye de manzarası çok güzel. Gerçi ben henüz gitmedim dün bir arkadaşım gitti çok beğenmiş.