Ne güzelmiş ya burnumun dibindeki yerleri bilmiyorum :)
florya sosyal tesisleri hem uygun fiyatlı hem de manzarası çok güzel hem de içkisiz :)
İstinye sosyal tesisleri de öyle denize -0-..
ama daha lüks yerler de önerebilirim :)
bence grupanya ya bak kesınlıkle,cok guzel mekanlarda cok guzel ındırımler oluyo
hatta illa yemek diye düşünme manzara eşliğinde cok güzel açık büfe bi kahvaltıda alternatıflerın arasında olsun:)
Dediginiz gibi gercekten şahane olur, ama sevgilimle adalara giderken bile midesi bulanmistiTekne kiralayabilirsin. Fiyatları bilmiyorum gerçi, ucuzu da vardır, pahalısı da. Tekne dediğim de sandalımsı bir şey işte. Evde hazırladığın minik pastalar, yiyecekler atıştırmalıklar falan olsun yanında. Bir kaç küçük süsleme yapılır zaten tekneye, akşam sefası yaparsınız. Çok romantik olur. :)
Cok tesekkur ederiim oneriniz icinburayi cok duydum ama bir kere gitmek istemistikte onumuzdeki 10 gun icin dolu oldugunu soylemislerdi.
Kuzenimde sevgilisinin annesiyle tanismak icin lüks bir yer ariyodu. Bildiginiz lüks yerleride yazarsaniz onun acisindan da cokk iyi olur :)
Kuru fasulyeci derken sadece kuru fasulye mi pisiyoManzarasi o kadar da harika olmamasina ragmen tadi harika olan Balattaki Canak Mangalda Kuru Fasulyeciyi önerebilirim. Farkli ve enfes bir tad. Hatta her an Kenan Imirzalioglu ya da başka unlulerle de karsilasabilirsiniz. Genelde buraya yemege gelmislerdir..
Dediginiz gibi gercekten şahane olur, ama sevgilimle adalara giderken bile midesi bulanmisti
Deniz tutuyo onu
Kuru fasulyeci derken sadece kuru fasulye mi pisiyo
Peki ulasimi nasil oluyor?Hımmmm, o zaman mecburen karada takılacaksınız. :) Bütçen ne kadar bilmiyorum da akşam yemeğine para ayıracağına geziye falan gidebilirsiniz bütçenizi arttırıp. İnan daha eğlenceli olur. Sapanca-Maşukiyeyi tavsiye ederim sana. İnanılmaz güzel bir yer. Balık yersiniz çok güzel balık restaurantları var ormanın içinde, her yer yeşillik, şelalenin suyu şırıl şırıl akıyor.
Sabah gitseniz akşama dönersiniz. Yerinde olsam paramı biraz biriktirir böyle bir sürpriz yaparım. Ben oraya gittiğimde kendimi cennette sandım, olağanüstüydü. Hatta UTV ile turlar düzenleniyor, çift kişilik olanı 40 tlydi, pazarlıkla indirmiştik. Safari yaptık, bütün Sapanca'yı gören koca bir dağı turluyorsun. Yemek yenen yerlerde çok çok pahalı değil, bence bir düşün. :)
:)
Evet ama mangalda kuru fasulye bu. Tabi alternatif yemek turleri de var.. neden guldunuz?
Peki ulasimi nasil oluyor?