Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSevgilinizle / eşinizle tartışırken bir tokat yediniz; ne yaparsınız?
sevgiliyken yaparsa vurduğu gibi çekip giderim:dilcikar:.sonrasında çıkarırım tabi bir şekilde acısını.intikam bakımından mağrifetliyimdir.jeyyarsengözlerimebaksanab
ama eşim vurursa sanırım boşanmam fakat o vurduğu gibi susarım cezasını susmakla veririmÇok üzgünüm çoook.daha sonrada ben aynısını ona yaparım.Kötü Kazen
ben en başından demiştim zaten isterse üstünden seneler geçsin evliliğimizin öyle bir şey yaptığı anda beni hayatından silsin çünkü ben onu silmişimdir zor olsa bile
valla benim elim armut toplamıyo ısırırım cimdiklerim tırmalarım yaparim bişile şaka bi yana 4 yıldır ole bişi olmadı bundan sonrada allah göstermesin olmas ole bişi
sonuda dayak yiyeceğimi bilsemder bende karşılığını veririm vurduğum kar dır kardeşş bir tane bile olsa çarp yada pençelerini direk yüzüne tırnak izleri ona yeter bir süre dışarı çıkamaz heheheheeeeeKötü Kazenklava:
o an ona gücüm yetmeyeceğimden oradan hemen ayrılıp samimi olduğum erkke arkadaşlarıma haber veririm onlar zaten karşılığını verir...ee dinsizin hakkından imansız gelir a.s
ama zaten benim beraber olduğum bi insan ona asla yeltenemez klava: