Anket Sevgilinizle/Eşinizle/Nişanlınızla En Çok Hangi Sebepten Kavga Edersiniz?

(EŞ SEVGİLİ NİŞANLINLI)EN COK KAVGA ETME SEBEPLERİNİS

• İLGİSİZLİK

OY: 19 25,0%
  • ÇOCUKLAR

OY: 6 7,9%
  • ONUN AİLESİ

OY: 16 21,1%
  • SİZİN AİLENİZ

OY: 3 3,9%
  • KIYAFET KISKANÇLIK

OY: 18 23,7%
  • ERKEK ARKADAŞLARINIZ

OY: 4 5,3%
  • TELEVİZYON

OY: 2 2,6%
  • TERCİHLER ZEVKLER

OY: 13 17,1%
  • FİKİR UYUŞMAZLIĞI

OY: 15 19,7%
  • PARA

OY: 4 5,3%
  • CİNSELLİK

OY: 5 6,6%
  • TEMİZLİK

OY: 7 9,2%
  • SIKINTIDAN:)

OY: 26 34,2%

• Ankete Katılan
    76
  • Anket Kapalı .
1.onun ailesi
2.sizin aileniz
3.fikir uyusmazligi
aciklayayim...
benim esim 2 gunde bir gece nobetinde.ve gece evde yalniz kalmami istemiyor.beni kendi ailesinin evine goturuyor.mecbur orda kaliyorum.gerci insafla konusalim ailesi,kayinvalidem,kayinpederim cok iyi insanlar.ama benim problemim onlarla degil.sadece baska bi evde kalamiyorum,cocukluktan beri boyle alistim,yatiya kimsede kalmazdim.bundan dolayi daha alisamiyorum,kendi evimin duzeni orda yok diye sikintidan patliyorum.rahat olamiyorum,annen gelsin bizde kalalim diyorum yok diyor sen git falan isteee klassik tartismalar....
2.benim ailemle bir sorun yok sadece cok sik gitmemi istemiyor.annemlere yakiniz,komsuyuz yani sayilir.cok sik gidersem konu komsu ne der,bu kiz yeni gelin gitti hergun burda falan soz olurmus....cok sinirleniyorum,ben ailemi ozledim onlardan bana ne ve ya benden onlara ne falan...
3.fikir uyusmazligii
bu da her ailede olan bisey sanirim...aciklamama gerek yok :)

Allaha binlerce şükür kavga eden bi çift değiliz.
sadece ufak tartışmalar olurdu yeni evlendiğimizde.
o da hep kıskançlıktan kaynaklanan şeylerdi.
neyse ki dozunda artık..
şimdi de hep bebekle ilgili konuşlarda cıkar tatsızlık.
ama o da zamanla kalkıyor ortadan çok şükür..

oooo kıskançlık almıs başını gitmiş valla...leyla tek tek acıklamıssın canm umarım en kısa zamanda halolur.eşinin ailesinde kalma konusunda haklısın ben de kalmak istemem heralde.evime alışmak ve orda daha fazla zaman gecirmek isterim şahsen..yeni evlisin di mi sen bayılmıstım gelinliğine senin cok tatlı olmustun

tartışamayanlar sınıfındayız biz.
ben zaten sinirlenince susarım. bunu bilerek ya da isteyerek yapmıyorum, çok sinirlenince resmen dilim tutuluyor konuşamıyorum kaydirigubbakcemile3 ama iyi de oluyor yani. sinirim geçince konuşuyoruz ve öpüşüp tatlıya bağlıyoruz.

39 KİŞİ KATILMISSSS ANKETİME.KISKANCLIK ÖNDE GİDİO AMMA SU SIKINTIDAN KAVGA EDENLERİ YATIRCAM DİZİME DÖVCEM VALLAakannehir

yemek yee derr hep.. hep bunun kavgası olur bizde...

zorla yidirirr. et hiç sevmiyorum her fırsatta yedirmek için şart koşar yine de yemem..

birde kıskanç.... çok kıskanç yatakta ona arkamı dönmeme bile dayanamaz önüme geçer:))))

o hiç kavga etmez ben kendi kendime eder susarım can sıkıntısından üstüne bi de gönlümü alır naniknanik

ilgisizlik, onun ailesi, tercihler - zevkler, fikir uyuşmazlığı, temizlik ve bazen de sıkıntıdan kaydirigubbakcemile3
ohooo bizde kavga etmeye yer arıyormuşuz ya :gitme:
en çok fikir uyuşmazlığından kavga ediyoruz biz maalesef
onun yetiştirilme tarzı, ailesi, kültürü benimknden çok çok farklı o yüzden anlaşmakta zorluk çekiyoruz

Sıkıntıdan ve zevk uyuşmazlığından.. Kavga etmeyiz de tartışırız sadece.. Gerçi bu ara kıskançlık diye bir şey girdi hayatımıza ama askerliğe veriyorum artık..

Back