sevgilinizin yüzüne karşı söyleyemedikleriniz neler???

glsmn

ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4.278
14
116
Ankara
kızlar merhaba sevgilinizin yüzüne karşı neleri söyşeyemiyorsunuz mesela ben seni seviyorum diyemiyorum yani diyorumda utanarak yada çok snirlendiğimden ona bakında yeter be senden nefret ediyorum falan diyemiyorum telefonda olsa söylüyorum sinirlenince ama yüzüne karşı olmuyor
sizinde varmı böyle söyleyemedikleriniz??

Bugün ona gitme diyemdim istemiyorum diyemedim eve gelene kadar kendi kendime konustum kendimi yedim anca

Ya düşündüm düşündüm ama yok sanırım ben pat pat söylüyorum
Kızınca ya da gıcık ettiyse "gıcık oluyorum sana küstük, konuşma benle" falan diyorum aşka geldiysem de aynı pat pat içimdeki dilleniyo

Son düzenleme:
Kıskandığımı pek belli edemem ben(aslında edemem değil,sözcüklere dökemem) kıskanıyorsun itiraf et der gülümser "aa ne münasebet canım,ne kıskanması hah ondan mı kıskanacağım seni" der gülerim bende Başka da yok sanırım,rahat rahat söylüyoruz maşallah her şeyi birbirimize

Askim elbise giyebilirmiym diyemiyorum kiziyooo.d

Ben kirmizi oje ve ruj sürmek istiyorum bana cok yakisiyor ayrica beyaz pantolonda giycem kısa elbiselerde........ diyemem öldürür valla beni:18:

Yüzüne karşı söyleyemediğim hiçbir şey yok aslında. İstesemde içimde tutamıyorum.

Ama şunu üstüne basa basa tekrar söyleyeyim ona;

Aşırı kıskançlığın beni çok bunalttı. İnan çok rahatsızım bu durumdan. Bu konudaki fikirlerini daha doğrusu müdahalelerini kendine sakla benim fikirlerimede saygı duy lütfen...

Ya senden nefret ediyorum diyemiyorum

şapkalarının hepsine bayılıyorum birini bana hediye et diyemiyorum!

annen bazen seni benden benide senden kıskanıyor ve bu durum beni rahatsız ediyor

Bizim hayat görüşlerimiz çok farklı M.
Beni çok sevdiğini biliyorum. Bende sana çok değer veriyorum ama bunlar yetmiyor.
Biz diye birşey hiçbir zaman olmayacak.

bana sorman gereken şeyleri gidip bazen annene soruosun ya bizim aramızda onane ve sen nıye soruyosun ya uyuz oluyorum bazen
dıyemıyorum yüzüne tabıkı

Annen seni benden kıskanıyor Teyzelerini hiç sevmiyorum
Her ne kadar tavır alsamda kimi zaman ''hayır,hayır'' desem de evet senii çok kıskanıyorum !!

Seni çok seviyorum ama bunu yüzüne söyleyemiyorum ama ne yapayım çekiniyorum

benım soyleyemediklerim ben senı cok ama cok sevıyorum,sen hayatımın anlamısın,sensiz nefes alamıyor gıbı hıssedıyorum.Allahtan tek dileğim yaşamlarımızı yoluna koyup,aynı evde aynı hayatı paylaşmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…