• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin veya eşinizin aklından geçenleri okumak ister miydiniz?

Gözlerine bakınca anlarım diye düşünürdüm hep o askerdeyken. Bugün teskereyi aldı, geldi, kavuştuk!
Bi deneyelim dedik. Baktım uzuuun uzun gözlerine anlayamadım. İpucu veriyim bari konu saçların dedi. Bende saçlarımı toplamamı istiyorsun galiba dedim. Verdiği cevap 'Ya aşkım sen manyak mısın ben saçlarınla oynamak istiyorum' olduuu:kedi::asigim:

Gözlerine bakınca anlarım diye düşünürdüm hep o askerdeyken. Bugün teskereyi aldı, geldi, kavuştuk!
Bi deneyelim dedik. Baktım uzuuun uzun gözlerine anlayamadım. İpucu veriyim bari konu saçların dedi. Bende saçlarımı toplamamı istiyorsun galiba dedim. Verdiği cevap 'Ya aşkım sen manyak mısın ben saçlarınla oynamak istiyorum' olduuu:kedi::asigim:

sonuç başarısız yanikaydirigubbakcemile3

---
isterim tabi aklından geçenleri okumakaklinialirimsmile

Çok isterdim, eşimin bana söylemek isteyip söyleyemediği şeyler varmı diyemerak ediyorum çoookkaydirigubbakcemile2

istemezdim zaten tahmin edebiliyorum az çok

istemezdimeyvahedigeldismile

Ben de istemezdim.
İnsan her zaman karışısındaki için iyi şeyler düşünmüyor ki.
Bazen kızdığımız ve söylemediğimiz zamanlar oluyor.:hulya:

ben herkesin okumak isterdim herkesin bizim hakkımızdaki gerçek düşüncelirini bilmek iyi olurdu:))))))

kesinlikle okumak istemezdim. zaten az çok tahmin ediyorum daha fazlasına gerek yok :3: hem ya bana kızdığı zamanlar kendini tutup kötü bişey söylemiosa ama aklından kötü şeyler geçiosa, çok üzülürümmmmm :59:

istemez olur muyum:)
ama bi başlıkta oral ve anal isteyen erkeklerden bahsetmişler...
ben ikinci seçeneğe karşıyım ama genel olarak merak ediyorum ilk söylediğim için.

oral için; sizler kendisine yapılmasını mı tercih edersiniz, yapmayı mı?
ben kendime istiyorum da sadece, bencil miyim:)

Back