• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

canım olayı aydınlatmışsın tebrik ederim seni.sonuçta tahmin ettiğim gibi çıktı az çok.aferin akıllı davranıp sevgiline hissetdirmeden mahalleye gidip çocuklara sormuşsun.iyi yapmışsın.zaten çocuktan al haberi derler.gidipte yetişkin birine sorsan niye sordun noldu diye bin tane laf işitirdin.bizimde çevremizde var bu olaylar.kız 13 yaşında bakıyorum yetişkin abisi yaşındaki, insanlara bir naz -cilveler yapıyorlar.daha geçen yaz komşumun kızı ya 14 yaşında çocukta 23 yaşında aşık olmuştu.ve bütün mahalle biliyordu bunu.ve gülerdik .çocuk işte derdik.evet dilara hanıma gelince sen niye millete sataşıyorsun böyle.senin bir probleminmi var.ilk kez bu sitede böyle agresif birini gördüm.burası dert paylaşma sitesi.tekrar diyorum seni sarmadıysa okuma anacım bu topikleri okuma he he hehe

tamam cnm ya sakin ol geçmiş bitmiş bak bu olayla hem sevgilinide sınamış oldun kız fena mı :D sana ne kadar çok bağlı seni ne kadar çok seviyor maşallah :D

canım olayı aydınlatmışsın tebrik ederim seni.sonuçta tahmin ettiğim gibi çıktı az çok.aferin akıllı davranıp sevgiline hissetdirmeden mahalleye gidip çocuklara sormuşsun.iyi yapmışsın.zaten çocuktan al haberi derler.gidipte yetişkin birine sorsan niye sordun noldu diye bin tane laf işitirdin.bizimde çevremizde var bu olaylar.kız 13 yaşında bakıyorum yetişkin abisi yaşındaki, insanlara bir naz -cilveler yapıyorlar.daha geçen yaz komşumun kızı ya 14 yaşında çocukta 23 yaşında aşık olmuştu.ve bütün mahalle biliyordu bunu.ve gülerdik .çocuk işte derdik.evet dilara hanıma gelince sen niye millete sataşıyorsun böyle.senin bir probleminmi var.ilk kez bu sitede böyle agresif birini gördüm.burası dert paylaşma sitesi.tekrar diyorum seni sarmadıysa okuma anacım bu topikleri okuma he he hehe

okurum da yorumda yazarim... sana soracak degilim. Ama konuya da inanmadim... Agresif oldugumu nerden cikardin... ben gayet rahatim ve normalce yorum yapiyorum :dance: :dance: :dance: :dance: :icecream: :icecream: :icecream: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

okurum da yorumda yazarim... sana soracak degilim. Ama konuya da inanmadim... Agresif oldugumu nerden cikardin... ben gayet rahatim ve normalce yorum yapiyorum

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Son düzenleme:
lülülülülülü anlayan anladı esmercimmmm.hadi gözün aydın inan çok sevindim probleminin çözülmesine.darısı bizim başımıza canım.

cnm bütün yorumları bugün tekrar okudum.kesin çözüm kızkardeşde bitiyor.1-belki seninkiisinde gözü olabilir.ve seninkinin yazışma şeklini biliyorsa çaktı başkasının yazdığınıki o sensin.bunuda biliyor senin sevgilinin mesenesine girdiğini.ben demedim diye yalan yere yemin eder kesin bu şimdi onların yanında .buna hazırlıklı ol onların yanında 2-onu yalnız konuşturursan eğer işte o zaman ötebilir bülbülümüz.ama tehdit et.yazışmaların bende kayıtlı dersin.o zaman köşeye sıkışır. yani kısaca bütün düğümler mervede bitiyor.senin en büyük hatan ortalığı ayağa kaldırman olmuş.sevgilin yemin ettiğinde konuyu kapatmıştın.ama tekrar ortalığı kasıp kavurdun öfkenle.gizlice takip edicektin.evi öğrenirdin.belki geç olurdu ama öğrenirdin eninde sonunda. birde bir yorumda arkadaşın biri mimiklerine bak demişti.tiksenerek bahsediyor olaydan demişsin.o zaman 1.ci şık doğru olabilir.

inanın orası hiç belli olmaz.16 yaşında zaten bu. zamanın gençleri çokda akıllı değil.yani görüyorsunuz çevrenizdeki yeni nesilleri.akılları 5 karış havada,

kardasu;[COLOR="Navy" .!.:
8749513]canım olayı aydınlatmışsın tebrik ederim seni.sonuçta tahmin ettiğim gibi çıktı az çok[/COLOR].aferin akıllı davranıp sevgiline hissetdirmeden mahalleye gidip çocuklara sormuşsun.iyi yapmışsın.zaten çocuktan al haberi derler.gidipte yetişkin birine sorsan niye sordun noldu diye bin tane laf işitirdin.bizimde çevremizde var bu olaylar.kız 13 yaşında bakıyorum yetişkin abisi yaşındaki, insanlara bir naz -cilveler yapıyorlar.daha geçen yaz komşumun kızı ya 14 yaşında çocukta 23 yaşında aşık olmuştu.ve bütün mahalle biliyordu bunu.ve gülerdik .çocuk işte derdik.evet dilara hanıma gelince sen niye millete sataşıyorsun böyle.senin bir probleminmi var.ilk kez bu sitede böyle agresif birini gördüm.burası dert paylaşma sitesi.tekrar diyorum seni sarmadıysa okuma anacım bu topikleri okuma he he hehe

kardasu,tahmin ettiğim gibi çıkmış demişsinde,pekte tahminin gibi olmamış.hatta tam tersi sen kızı suçlamış veoyun yaptığını ,karşısındakinin kimolduğunu bildiğini savunmuştun.hatta gözü olduğunu söylemiştin. ama buolayda o kız tamamen masum çıktı...

kardasu,tahmin ettiğim gibi çıkmış demişsinde,pekte tahminin gibi olmamış.hatta tam tersi sen kızı suçlamış veoyun yaptığını ,karşısındakinin kimolduğunu bildiğini savunmuştun.hatta gözü olduğunu söylemiştin. ama buolayda o kız tamamen masum çıktı...

yok canım orda az çok tahmin ettiğim gibi çıktı derken yani çocukların gözü varmış sevgilisinde demek istemiştim.ama çözülmüş konu canım ya.darısı bizim başıma

yok canım orda az çok tahmin ettiğim gibi çıktı derken yani çocukların gözü varmış sevgilisinde demek istemiştim.ama çözülmüş konu canım ya.darısı bizim başıma

çocuklarmı.didemin yaşını yeni öğrendik kardasu. sen sadece o kızın yani,arkadaşının kardeşinin, gözü olduğunu yazdın. ilk mesajını bir daha oku bence.

çocuklarmı.didemin yaşını yeni öğrendik kardasu. sen sadece o kızın yani,arkadaşının kardeşinin, gözü olduğunu yazdın. ilk mesajını bir daha oku bence.

canım kızkardeşi çocuk.yaşı ufak değilmi.didemde 13 oda ufak.ikisi aynı kapıya çıkmıyormı.çocuk işte.burda önemli olan konunun çözülmesi bence.

canım kızkardeşi çocuk.yaşı ufak değilmi.didemde 13 oda ufak.ikisi aynı kapıya çıkmıyormı.çocuk işte.burda önemli olan konunun çözülmesi bence.

13 yaşında olunca herkes aynı kişi mi oluyor. nasıl aynı kapıya çıkar. 13 yaşındaki didemin yaptığı bir yanlışı diğer kız neden çeksin. sadece 13 yaşında olduğu için mi, aynı kapıya çıkıyor. yani,biri suç işlese diğeride işlemiş sayılıyor demek. neden. çünkü 2side 13 yaşında..o yüzden birini yaptığı yanlış ikisinide bağlar. bumu demek istediğin.

ayrıca,.sen didemin o zaman 13 yaşında olduğunu nerden bildin ki. yeni öğrendik daha. herkes didemi büyük sanıyordu..

sana bir şey sorucam okypete .napmaya çalışıyorsun sen.yani bir problemmi var.ben aynı şeyleri defalarca yazamam kusura bakma.o kadar boş vaktim yok .sonuç olarak arkadaş çok şükür problemini çözmüş.ama sen problem yaratıyorsun gibime geldi.neyi ispatlamaya çalışıyorsun.ne güzel burda dertlerimizi paylaşıyoruz.bu sitenin kıymetini bilelim.böyle boş şeylerle vakit öldürüceğimize derdi olan diğer insanlara yardım edelim.

sana bir şey sorucam okypete .napmaya çalışıyorsun sen.yani bir problemmi var.ben aynı şeyleri defalarca yazamam kusura bakma.o kadar boş vaktim yok .sonuç olarak arkadaş çok şükür problemini çözmüş.ama sen problem yaratıyorsun gibime geldi.neyi ispatlamaya çalışıyorsun.ne güzel burda dertlerimizi paylaşıyoruz.bu sitenin kıymetini bilelim.böyle boş şeylerle vakit öldürüceğimize derdi olan diğer insanlara yardım edelim.

sadece,geçmiş mesajlarında yazdığın şeyleri unutup ben haklıymışım bakın ben bildim demenin yanlışlığını ortaya koyuyorum. maalesef yanıldın çünkü...

Back
X