Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları
valla bi didem lafıdır dönüyor bende bulamadım bulursam kurtulamaz zaten sevgilim arkadaşının kardeşinin getirmemesindeki gaye ben cingan gibiyim adamı yolarım oda kızı döver şimdi abisinin yanında bi ton kavga çıkar sonuçta sevgilim beni koruşcak gözünün yaşına bakmam paralarım allah yarattı demm
hoş olmayan bir durum yaşamışsınız elbette.. sevgilinize inanaıp inanmamak sizin karar vereceğiniz birşey sizle konuşurken ki tavrı, inandırıcılığı çok önemli tabii. ama ben açıkcası okurken şaşırdım ne kadar iddalı bir bayansnız döverim paralarım falan ne diyim bravo
25 sayfayı okumadan yorum yapıyorum. Öncelikle şu döverim lafları çok çirkin onu belirtmek istedim. Kimse kimseyi dövemez buna da hakkı yoktur. Sorununuza gelince, erkek arkadaşınızı neden sizinle konuşan kızla yüzleştirmiyorsunuz. Bir yüzleştirin bakalım ne çıkacak. Bu kız müneccimmi ki konuştuğu kişinin erkek arkadaşınız değil de siz olduğunu bilsin ve size yalan söylesin. Bir gariplik var bu işte. Ayrıca yemin konusuna gelince, valla öyle güzel yemin edenler gördüm ki aklınız uçar. Siz yemini boş verin üçünü yüzleştirin gerçek böylece ortaya çıkar.
Kimse kimsenin açığı olmadan bir yorum yapmaz. Demek ki erkek arkadaşının didem denilen kızla zamanında bir alakası olmuş ki ( ki bana göre yakın bir zaman cnm ) bu küçük kız da bunu biliyor ve sevgilinle arasında muhabbet konusu yapmaya çalışırken sana yakalandı. Araştır bakalım cnm ne çıkacak altından. ınş seni üzecek birşey çıkmaz
valla bu konu çok sardı beni neden bilmiyorum ama oturup bütün konuyu okudum bide konu sahibesi arkadaşın olayları anlatışı çok sürükleyici geldi
nacizane düşüncelerimi yazmak istedim bende üzgünüm ama senin sevgilin sana yalan söylüyor :umursamaz: bu dillere sakız olan didem herkimse bu varolan bişey artık ne zamansa sevgilin bi haltlar yemiş ve bu didem olan kız sevgilin, arkadaşı, arkadaşının kızkardeşinin ortak tanıdığı biri bak canım sen çok akıllı bir insansın ama olayın içinde herşeyi birebir yaşadığın için kafan karışıyor olabilir arada ama bu kız sana neden yalan söylesin, bir nedeni yokkkkkkkkkkk konuşurken seni sevgilin sandıda onları söyledi yok abisi gelmişte kapatmak zorunda kalmışta mış mışş bide didem taşındı demişya çok güldüm o yalana yaaaa :roflol: yani bunu söyleyebilmeleri için hakketen senin çok salak biri olduğunu düşünmeleri lazım (kusura bakma lütfen, burda çok kızdım onlara) ki sevgilin senin ne kadar akıllı bir insan olduğunun farkında ama bu kıza kızma derim ben kesinlikle lmaz: çünkü bu kızı çok korkutmuşlar ve öğretmişler ne diyeceğini ama inanki sevgilinde arkadaşıda çok amotör bu dediklerine çocuk bile inanmaz mirmirmirmir
hani sevgilin demiş ya sana ben seninde msne girdiğini söylemiştim düzgün konuşması için diye oda yalan hemde koca bir yalan yaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden hani sen demiştinya sevgiline, beni sen sanarak konuştu neden böyle bişey yapsın neden didem diye birini uydursun diye ahanda işte bu söylediğine karşılık uydurduğu bir savunma yalanı
sen bu kızdan artık öldür Allah doğru cevabı alamassın ben sana söyleyeyim o gün kızın evine gidip bulamadığında sevgilini aradınya işte herkezi uyandırdın bide üzerine geçen zamanda düşünme payı verip plan kurmaları için zaman verdin gerçi söyledikleri yalanlara çocuk bile inanmaz yani, kaydirigubbakcemile3 zaten yalan uydurulabilecek bi durumda sözkonusu değil, herşey ortada NET
sen artık bu olayı tek çözeceksin başka yolu yokkkk o kız sana doğruyu söylemez ailesi üzerine yemin etmiş ya kızz, valla korku adama herşeyi yaptırır bi düşünsene sana doğruyu söylese sen sevgilinide, arkadaşınıda, didemi mahvedeceksin herkez rezil olacak ve bu olayda kızın başına kalcak ee sonra sevgilinde abiside o kızı ne yapar düşünmek bile istemiyorum :sinifsinif: niye bunu yaşamak istesin, abiside dövebilen yapıda biri olduğuna göre kız korkmakta haklı
önce o yakınlarda didem diye biri varmı onu öğrenmeye çalış ama kimseye belli etmede bak aklıma ne geldi bu kızın msninede o kurduğun proğramlardan birini yollasana belki onun msninde kayıtlı olan bi didem vardır ana buldum valla buldumm, ben buldummmm delikafadulden olmadı abisinin msni varsa onada gönder o proğramlardan hem senin sevgilinin başka msn adresi varmı onu kesin biliyormusun belki sevgilinin arkadaşına o proğramlardan göndermeyi başarırsan bunuda öğrenmiş olursun eğer varsa başka bir adres mutlaka kayıtlıdır çokmu kurdum, olayı abarttım neee :uhm:kafamçokkarıştı
aman canım napıyım, senin soğukkanlı olamayışın herkezi uyandırışın olayları düğüm haline gtirdi mecbur böle abuk subuk şeyler geldi aklıma
sonucu çok merak ediyorum, inşallah herşeyi doğru olarak ortaya çıkarabilirsin canım CADIARZU
valla bu konu çok sardı beni neden bilmiyorum ama oturup bütün konuyu okudum bide konu sahibesi arkadaşın olayları anlatışı çok sürükleyici geldi
nacizane düşüncelerimi yazmak istedim bende üzgünüm ama senin sevgilin sana yalan söylüyor :umursamaz: bu dillere sakız olan didem herkimse bu varolan bişey artık ne zamansa sevgilin bi haltlar yemiş ve bu didem olan kız sevgilin, arkadaşı, arkadaşının kızkardeşinin ortak tanıdığı biri bak canım sen çok akıllı bir insansın ama olayın içinde herşeyi birebir yaşadığın için kafan karışıyor olabilir arada ama bu kız sana neden yalan söylesin, bir nedeni yokkkkkkkkkkk konuşurken seni sevgilin sandıda onları söyledi yok abisi gelmişte kapatmak zorunda kalmışta mış mışş bide didem taşındı demişya çok güldüm o yalana yaaaa :roflol: yani bunu söyleyebilmeleri için hakketen senin çok salak biri olduğunu düşünmeleri lazım (kusura bakma lütfen, burda çok kızdım onlara) ki sevgilin senin ne kadar akıllı bir insan olduğunun farkında ama bu kıza kızma derim ben kesinlikle lmaz: çünkü bu kızı çok korkutmuşlar ve öğretmişler ne diyeceğini ama inanki sevgilinde arkadaşıda çok amotör bu dediklerine çocuk bile inanmaz mirmirmirmir
hani sevgilin demiş ya sana ben seninde msne girdiğini söylemiştim düzgün konuşması için diye oda yalan hemde koca bir yalan yaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden hani sen demiştinya sevgiline, beni sen sanarak konuştu neden böyle bişey yapsın neden didem diye birini uydursun diye ahanda işte bu söylediğine karşılık uydurduğu bir savunma yalanı
sen bu kızdan artık öldür Allah doğru cevabı alamassın ben sana söyleyeyim o gün kızın evine gidip bulamadığında sevgilini aradınya işte herkezi uyandırdın bide üzerine geçen zamanda düşünme payı verip plan kurmaları için zaman verdin gerçi söyledikleri yalanlara çocuk bile inanmaz yani, kaydirigubbakcemile3 zaten yalan uydurulabilecek bi durumda sözkonusu değil, herşey ortada NET
sen artık bu olayı tek çözeceksin başka yolu yokkkk o kız sana doğruyu söylemez ailesi üzerine yemin etmiş ya kızz, valla korku adama herşeyi yaptırır bi düşünsene sana doğruyu söylese sen sevgilinide, arkadaşınıda, didemi mahvedeceksin herkez rezil olacak ve bu olayda kızın başına kalcak ee sonra sevgilinde abiside o kızı ne yapar düşünmek bile istemiyorum :sinifsinif: niye bunu yaşamak istesin, abiside dövebilen yapıda biri olduğuna göre kız korkmakta haklı
önce o yakınlarda didem diye biri varmı onu öğrenmeye çalış ama kimseye belli etmede bak aklıma ne geldi bu kızın msninede o kurduğun proğramlardan birini yollasana belki onun msninde kayıtlı olan bi didem vardır ana buldum valla buldumm, ben buldummmm delikafadulden olmadı abisinin msni varsa onada gönder o proğramlardan hem senin sevgilinin başka msn adresi varmı onu kesin biliyormusun belki sevgilinin arkadaşına o proğramlardan göndermeyi başarırsan bunuda öğrenmiş olursun eğer varsa başka bir adres mutlaka kayıtlıdır çokmu kurdum, olayı abarttım neee :uhm:kafamçokkarıştı
aman canım napıyım, senin soğukkanlı olamayışın herkezi uyandırışın olayları düğüm haline gtirdi mecbur böle abuk subuk şeyler geldi aklıma
sonucu çok merak ediyorum, inşallah herşeyi doğru olarak ortaya çıkarabilirsin canım CADIARZU
öncelikle yorumuna bayıldım sana çok çok çok teşekkür ederim beni kaileye alıpta böyle güzel yorum ve kabarık bir yorum yazdığın için sağol olayı çözdüm gibi düğümler yerli yerine oturuyor canım dün ve bugün çözdüm neler neler yaptım yani ben el atarımda kurtulurmu benden tam kesin çözdüğüm zaman yazcağım şimdilik gidişat iyi olaylar rayına oturuyor
öncelikle yorumuna bayıldım sana çok çok çok teşekkür ederim beni kaileye alıpta böyle güzel yorum ve kabarık bir yorum yazdığın için sağol olayı çözdüm gibi düğümler yerli yerine oturuyor canım dün ve bugün çözdüm neler neler yaptım yani ben el atarımda kurtulurmu benden tam kesin çözdüğüm zaman yazcağım şimdilik gidişat iyi olaylar rayına oturuyor
Rica ederim canım, azda olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bende teşekkür ederim beğendiğin için
valla ben çok merak ettim şimdiCADIARZU neleri çözdün, gelişmeler ne:1shok: bugün cuma ben haftasonu giremem nete ve merak ederim noldu acep diye yazmanda bi sakınca yoksa neler öğrendin yazabilir misin canım?
ilk önce olaya mahallelerine gitmekle başladım bu didem kim araştıralım bakalım kimmiş neyin nesiymiş bit gibi türedi ortalıktan neyse kızın komşumuz dediğini biliyorum onun için en iyisi mahalleye gidip öğrenmek içimdeki kuşkular bitmeyecek uyku girmiyor gözlere her gece düşünmekten bertaraf oldum neyse gelelim fasulyenin faydalarına öğrendiğim kadarıyla bu didem akrabalarının düğününe gelmiş hemen hemen 2-3 hafta durmuş bir kız çocuğu 13-14 yaşlarında akrabalarıda bu kızkardeşin komşuları oluyor canım düğün bitincede çıkıp gitmişler öğrendiğim kadarıyla bu kız her erkeğe bilirsiniz küçük kızları yeni yeni buluğ uçağına erdikleri için aklı 5 karış havada olur önüne çıkan bütün erkeklerden hoşlanır bizimkindende hoşlanmış hoşlandığını durmadan belli etmiş bu kızkardeşe söylemiş kız kardeş sevgilisi olduğunu buna uyarıda bulunmuş bakmaz sana gibilerinden oda dinlememiş sonra bu sevgilimin arkadaşıyla konuşmuş kız abimden öğrendim diyordu ya kız son olanlarda kız abisine bizim heriften hoşlandığını bana ayarlasana dediğini söylemiş ama bizim herif kurban olurum ona yüzvermemiş gerçi daha kızın ismini bile bilmiyor didem kim diye sorduğumda zaten afalladı kaldı olaylar bizim heriften ve benden habersiz gelişiyor bizim herifimn bukadar yemin etmesinin sebebide o çünkü bukadar sıkıştırmaya bukadar yaptıklarıma yapsada dayanamaz yumurtlardı zaten ortalığı karıştırdım baksanıza eeeeee gelelim konuya neyse bu kız sevgilimin arkadaşıyla konuşmuş bana ayarla gibilerinden arkadaşıda bbenim herife demiş benim herif ikiletmeden ben sevmiyorum böyle tarz şeyleri konuşmaya bile gerek görmüyorum demiş benim sevgilim var demiş kızın ismini dahi sormamış kız abisinden kızın bunları dediğini ayarla felan dedeğini duymuş ve kıza konuşurlarken sen nekadar yılışıksın önüne gelenden hoşlanıyorsun sevgilisi var demekten anlamıyosun demiş ve kızla küsmüş kavga etmiş
kızın sevgilimle konuşurken sakın üzme sevgilini demeside o an sevgilisinden ayrılmış üzgün bi şekilde abi sakın sevgilini üzme demiş didemle son olan olaylarda kızın benimkine teklif etmesiymiş bu kızkardeşle didemin tartışmasıymış onun içinde son olanlardan sonra nasıl yüzü tutupta arasın demiş
ablana didemi anlattınmı dememden sonra kız nasıl söyleyebilirm üzülür tarzında konuşmuş zaten gıcık salak bir kızdı küçük bir sorunun büyümesinede gerek yok demiş
yani bu kızkardeş abisinin kendisine söylediklerini bi kızın teklif ettiğini abisinin sevgilime söylediğini biliyor o yüzdende didem ismini biliyor sanmış sevgilim kızın ismini dahi bilmiyor
_ didemle konuşuyomusun seni aradımı dedim numarası varsa ben silmişim numarasını versene dedim. (maksadım numarayı alıp detaylı öğrenmek ) _yok konuşmuyorum dedi son olanlardan yüzü tutup nasıl arasın beni dedi (anam kız şaka yapmıyor gerçek gerçek sevgilimin beni aldattığından bahsediyor ) bende _numarasını versene dedim _yok veremem dedi _son olanlar neki dedim _ bilmiyomusun onla yaşayan sensin dedi _yok biliyorumda sen nekadar doğru biliyosun emin olmak için sordum dedim _nasıl bilmessin sen ya siz yaşadınız son olanlar akıl mantık işi değil deyince (ben bunu biraz zorlayınca ) _ sen kimsin dedi
ozman bu söylediklerini bana açıkla dedim abla yemin ederim o an sevgilimle konuşuyordum dedi e dedim sevgilinli konuşmanın bunun ne alakası var dedim o an ayrıldıydık bukadar ciddi yazmadıydım oma olaylar ciddi algılanmış son olanlar kızın sevgilime teklif etmesi kızın numarasını istediğimde kızın numarasını kavga ettikten sonra sildim dedi _son olanlar neki dedim _ bilmiyomusun onla yaşayan sensin dedi bunu açıkla dedim son olayda sevgilime teklif ettikten sonra onla yaşayan demek istememiş abimle konuşmuş sen duymadınmı olanları ondan haber alan sensin demeye getirmiş öyle kolaymı tek tek herşeyin cevabını öğrendim olaylar sevgilimlen benden habersiz gelişmiş kız taşındılar demiştin bana dedim kız düğüne gelmiş gitmiş buna ne demeli dedim abla düğüne geldiler 3 haftaya yakın durdualar gittiler olaylar bu ara oldu _yok biliyorumda sen nekadar doğru biliyosun emin olmak için sordum dedim _nasıl bilmessin sen ya siz yaşadınız son olanlar akıl mantık işi değil deyince bunu derken ne söylemek istedin açıkla bakalım dedim oda benim kavga etmem kızla sevgiline teklif etmesi vede bunu abimle göndermesi akıl mantık işi değil dedim şu ramazan günü yemin ederim böyle oldu anlayacanız sevgilim suçsuz sevgilim doğru çıktı aklandı paklandı
bu kardeş kız sevgilimle dalga geçiyormuş çirkin kız senden hoşlanıyor diye kızın yanındayken sevgilim daha kızın ismini bilmiyormuş salak salak şeyler deyip geçiyormuş çünkü arkadaşının kız kardeşinide sevmez kardeşi gibi görür ama bende kıza bir fırça çektim senin yüzünden kaza yapacaktık sen ne yapmaya çalışıyon nasıl dalga geçebilirsin seni gebertirim bukadrmı kaliten düşük senin dedim oda abla vallaha olayların bu boyuta gelceni tahmin etmedim dedi bende birdahakine attığın adımlara dikkat et yoksa o bacaklarını kırarım senin atacak adımın olmaz ne sanıyosun kendini sana dalga geçme hakkını labali konuşma hakkını kim veriyor o abin gibi gördüğün biri onla nasıl dalga geçerek konuşursen ben abimin diğer arkadaşlarıylada öyle konuşurum birdaha benim sevgilimle münasebetini kes böyle konuşmalara böyle tavırlara gelemem dedim tavrımı koydum çtektim geldim olayda kapandı
ben demedimm olayı ortaya çıkarcam diye sonunda sevgilim gelirken yav diyo benim haberim olmayan şeylerdien nasıl haberin oluyor sen inmisin cinmisin nasıl çıkartıyon ortaya anlayamıyorum senden korkar oldum dedi bende iyi iyi korktuğun yapacan varsada yapmassın dedim neyapacaklarımı az çok tahmin ediyorsundur dedim
herşey 13 yaşındaki bir çocuk yüzündenmiymiş. ee pes diyorum başkada bir şey demiyorum. 13 ya.. senin sevgilin kaç yaşında. ki.... ayy resmen çoluk çocuk muhabbeti bir 16 biri 13 . neyse... resmen çocukların ,çocukluklarıyla uğraşmışız... adı üstünde çocuk...