• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin msn adresine girdiniz mi ve kardeşi bildiği insanın yaptıkları

herşey 13 yaşındaki bir çocuk yüzündenmiymiş. ee pes diyorum başkada bir şey demiyorum. 13 ya.. senin sevgilin kaç yaşında. ki....
ayy resmen çoluk çocuk muhabbeti bir 16 biri 13 . neyse...
resmen çocukların ,çocukluklarıyla uğraşmışız... adı üstünde çocuk...

sevgilimde bende 20 yaşındayız ya deli oluyorum resmen çocukların ortalığı karıştırması sevgilimin kızın ismini adını sanını bildiği yok onuda suçladım okadarda şey yaptım deli etti beni sevgilim zaten çocukça şeyler diyip üzerinde bile durmadı çünkü arkadaşının kardeşinin konuşmasını bile salakça bulur biliyorda düşünün sevgilimin abisi ben anlattığımda o salak ya yeni ne yaptıda ortalığı karıştırdı dediydi aptal kendini bilmez kızın yaptıkları salak salak şeyler böylesi bir duruma düşürüyo allah işte salakça muhabbetler o ondan hoşlanmış o ona teklif etmiş hele sevgilimin arkadaşı tam salak birde gğelmiş onun teklifini getirmiş resmen sanki onlarla yaşıt sevgilim ikiletmeden beni ilgilendirmiyor benim sevgilim var benim çolukla çocukla işim olmaz demiş ıy saçma sapan bir olayı çözdüm gibime geliyor ama rahatladım valla kızlar
1 hafta oldu ya bir haftadırki neler çekiyorum bu saçma sapan insanlar yüzünden çolukla çocukla uğraşmıyım

esmer güzeli olayın çözüldüğüne sevindim artık rahatlıkla uyuyabilirsin.sevgilininde günahı kalmadı hiç kk olarak aldık çocuğun günahlarını:))

vallaha ya içimde bir rahatlık oluştu ama sonunda ben bunlamı uğraştım bunamı okadar üzüldüm buna üzülmedimde sevgilim ya yalan söylerse olayına üzüldüm sevgilim sonunda için rahatmı şimdi benim sana yalnışım olmaz demedimmi ah yerimde olsanda seni nekadar sevdiğimi sana kıyamadığımı gözünden bir damla yaş gelsin içimin yandığını bilsen bana bunları yapmassın dedi nekadar üzüldüm ya sevdiğimin öyle konuşması beni üzdü ona haksızlık yaptım gönlünü alıyım bari aşkımın baya günahını aldk ama çözdüm olayı onun rahatlığını yaşıyorum

zaten 13 yaşındaki bir çocuğa bakan erkek benim gözümde kimse kusura bakmasında sübyancıdır. o teklifi getiren arkadaşınada çok kızdım. ergen değil ya... ayy. şoka girdim.i 13 yaşı duyunca. çocuk işte. der o yaştaki çocuklar. kim ciddiye alırda, bunu birde ciddi ciddi teklif eder arkadaşına.tamtersi kıza denmeliydi ki,,sençok küçüksün. otur bebeklerinle oyna . off.

peki sen mahalleden bu kızın düğüne geldiğini nasıl öğrendin

bumudur yanii

bunların yaşıtlarından bir kız vardı ona sordum dedim böyle böyle biri varmış taşınmışlar herhalde dedim evet abla ama onlar taşınmadıki o komşumuzun düğünü vardı onun için geldiler nekadar durdular dedim 3 haftamı ne dedi tam olarak bilmiyorum ama onlar düğün için geldiler dedi

evet ya insann siniri bozuluyor böyle boş adamlarla muhatap olduğu için kendini de boş hissediyor. neyse canım sorun çözüldü sevgilinle mutluluklar allah bozmasn bundan sonra. inşallah böyle parazitler çıkmaz bidaha....

zaten 13 yaşındaki bir çocuğa bakan erkek benim gözümde kimse kusura bakmasında sübyancıdır. o teklifi getiren arkadaşınada çok kızdım. ergen değil ya... ayy. şoka girdim.i 13 yaşı duyunca. çocuk işte. der o yaştaki çocuklar. kim ciddiye alırda, bunu birde ciddi ciddi teklif eder arkadaşına.tamtersi kıza denmeliydi ki,,sençok küçüksün. otur bebeklerinle oyna . off.

hiç sorma canımya fitil ettiler beni sonra kız kardeşi karşıma aldım böyle böyle düğün için gelmişler anlat sorduklarımada cevap ver sen beni sevgilimin adresinde konuşurken o sandın birçok şey söyledin onların cevabını tek tek ver neden dedin bunları dedim hepsini açıklattırdım içim rahatladı sevgilim dinlemedi salak salak şeyler yüzünden bu kızları dövecem küçük küçük boylarıyla ortalığı karıştırıyor dedi

evet ya insann siniri bozuluyor böyle boş adamlarla muhatap olduğu için kendini de boş hissediyor. neyse canım sorun çözüldü sevgilinle mutluluklar allah bozmasn bundan sonra. inşallah böyle parazitler çıkmaz bidaha....

teşekkürler cnım herkesin öyle olsun kafam din çokta rahatladım terbiyesizler işte

arkadaşlar yorumlarınız için bana yardımcı olduğunuz için çok çok çok teşekkür ederim emeğinize parmaklarınca düşüncelerinze sağlık yaşasın kk kadınlar teşekkürler yardımcı olanda olamayan eleştirende hepinize çok çok teşekkürler

öncelikle yorumuna bayıldım sana çok çok çok teşekkür ederim beni kaileye alıpta böyle güzel yorum ve kabarık bir yorum yazdığın için sağol olayı çözdüm gibi düğümler yerli yerine oturuyor canım dün ve bugün çözdüm neler neler yaptım yani ben el atarımda kurtulurmu benden tam kesin çözdüğüm zaman yazcağım şimdilik gidişat iyi olaylar rayına oturuyor

_ didemle konuşuyomusun seni aradımı dedim numarası varsa ben silmişim numarasını versene dedim. (maksadım numarayı alıp detaylı öğrenmek )
_yok konuşmuyorum dedi son olanlardan yüzü tutup nasıl arasın beni dedi (anam kız şaka yapmıyor gerçek gerçek sevgilimin beni aldattığından bahsediyor ) bende
_numarasını versene dedim
_yok veremem dedi
_son olanlar neki dedim
_ bilmiyomusun onla yaşayan sensin dedi
_yok biliyorumda sen nekadar doğru biliyosun emin olmak için sordum dedim
_nasıl bilmessin sen ya siz yaşadınız son olanlar akıl mantık işi değil deyince (ben bunu biraz zorlayınca )
_ sen kimsin dedi

ozman bu söylediklerini bana açıkla dedim abla yemin ederim o an sevgilimle konuşuyordum dedi e dedim sevgilinli konuşmanın bunun ne alakası var dedim o an ayrıldıydık bukadar ciddi yazmadıydım oma olaylar ciddi algılanmış son olanlar kızın sevgilime teklif etmesi kızın numarasını istediğimde kızın numarasını kavga ettikten sonra sildim dedi
_son olanlar neki dedim
_ bilmiyomusun onla yaşayan sensin dedi
bunu açıkla dedim son olayda sevgilime teklif ettikten sonra onla yaşayan demek istememiş abimle konuşmuş sen duymadınmı olanları ondan haber alan sensin demeye getirmiş öyle kolaymı tek tek herşeyin cevabını öğrendim olaylar sevgilimlen benden habersiz gelişmiş kız taşındılar demiştin bana dedim kız düğüne gelmiş gitmiş buna ne demeli dedim abla düğüne geldiler 3 haftaya yakın durdualar gittiler olaylar bu ara oldu
_yok biliyorumda sen nekadar doğru biliyosun emin olmak için sordum dedim
_nasıl bilmessin sen ya siz yaşadınız son olanlar akıl mantık işi değil deyince bunu derken ne söylemek istedin açıkla bakalım dedim oda benim kavga etmem kızla sevgiline teklif etmesi vede bunu abimle göndermesi akıl mantık işi değil dedim şu ramazan günü yemin ederim böyle oldu anlayacanız sevgilim suçsuz sevgilim doğru çıktı aklandı paklandı

bisi sorcam... ilk yoyumunda tam kesin cözdügüm zaman diyorsun... ikinci yorumunda olay cözülmüs bile yaaaa. aklandi paklandi sevgülün???? nasil oluyor bu????

ben sizi daha büyük sanmıştım açıkçası

olay en başında çok büyük gibi göründü ve öylede gelişti
çözümü ise çok basit oldu, biranda çözüldü, anlayamadım açıkçası :uhm:

sizin olayı bu kadar içinizde hazmedemeyecekmişsiniz gibi yaşayıp sonrasındada böyle hemen kapanmasına izin vermeniz çok ilginç geldi doğrusu
birde kızla 2.konuşmanızdaki kızın söyledikleri beni inandırmadı hala

neyse belkide sizin yaşınızı daha büyük tahmin ettiğim için bende daha uzun boylu bişey olarak canlandırmışta olabilirim kafamdaCADIARZU

bilemiyorum CADIARZU

neyse sizin içiniz rahatladıysa bi sorun yokk, gözünüz aydın

bu kardeş kız sevgilimle dalga geçiyormuş çirkin kız senden hoşlanıyor diye kızın yanındayken sevgilim daha kızın ismini bilmiyormuş salak salak şeyler deyip geçiyormuş çünkü arkadaşının kız kardeşinide sevmez kardeşi gibi görür ama bende kıza bir fırça çektim senin yüzünden kaza yapacaktık sen ne yapmaya çalışıyon nasıl dalga geçebilirsin seni gebertirim bukadrmı kaliten düşük senin dedim oda abla vallaha olayların bu boyuta gelceni tahmin etmedim dedi bende birdahakine attığın adımlara dikkat et yoksa o bacaklarını kırarım senin atacak adımın olmaz ne sanıyosun kendini sana dalga geçme hakkını labali konuşma hakkını kim veriyor o abin gibi gördüğün biri onla nasıl dalga geçerek konuşursen ben abimin diğer arkadaşlarıylada öyle konuşurum birdaha benim sevgilimle münasebetini kes böyle konuşmalara böyle tavırlara gelemem dedim tavrımı koydum çtektim geldim
olayda kapandı

ne kadar basit bir sevgilin varmis yaaaa... neden o buna izin veriyor. böyle kendisiyle dalga gecilmesine. O bir iki laf söyliyemedimi kizkardese???? Senin söylemeni mi bekledi şakkıdı şakkıdı şakkıdı
simdi bu durumda sevgilin aklanmis paklanmis oluyor he? Bana göre böyle kendisiyle dalga gecilmesine izin veriyorsa... oda sucludur. Hosuna mi gidiyordu bu konusmalar???

Yoksa senin gibi kodugunu oturtan sevgilisinimi bekledi gelipte cevap verecek???? :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

bisi sorcam... ilk yoyumunda tam kesin cözdügüm zaman diyorsun... ikinci yorumunda olay cözülmüs bile yaaaa. aklandi paklandi sevgülün???? nasil oluyor bu????

işte tamda bu noktada arkadaş gibi düşünüyorum nedense CADIARZU

ya biz çok büyüttük bu olayı aslında küçük bi olaydı

yada siz buna inanmak istediniz kapattınız konuyu diyelim artık

sanırım söylenecek başkada bişey yok

bisi sorcam... Ilk yoyumunda tam kesin cözdügüm zaman diyorsun... Ikinci yorumunda olay cözülmüs bile yaaaa. Aklandi paklandi sevgülün???? Nasil oluyor bu????

demin msnede kızla konuştum ilk yorumumda daha netleştirmeden yazmak istemedim daha çözüyorum az kaldı hemen hemen çözecem gibi şeyler yazıpta uzatmaya gerek yok kızla msnede konuştum olayların tam netleşmesi için bunları zaten biliyordum son olarak kıza bişeyler sordum tamam abla diyip olayı kapadık öyle anlattım

ne kadar basit bir sevgilin varmis yaaaa... Neden o buna izin veriyor. Böyle kendisiyle dalga gecilmesine. O bir iki laf söyliyemedimi kizkardese???? Senin söylemeni mi bekledi şakkıdı şakkıdı şakkıdı
simdi bu durumda sevgilin aklanmis paklanmis oluyor he? Bana göre böyle kendisiyle dalga gecilmesine izin veriyorsa... Oda sucludur. Hosuna mi gidiyordu bu konusmalar???

Yoksa senin gibi kodugunu oturtan sevgilisinimi bekledi gelipte cevap verecek???? :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

o onun seviyesine inmiyor konuşmuyor bile tavırlarını felan çok salakça bulduğu için butarz şeylerede cevap verme tenezzülünde bulunmuyor

işte tamda bu noktada arkadaş gibi düşünüyorum nedense cadıarzu

ya biz çok büyüttük bu olayı aslında küçük bi olaydı

yada siz buna inanmak istediniz kapattınız konuyu diyelim artık

sanırım söylenecek başkada bişey yok

ya olayları öğrendikten sonra gidip araştırdıktan sonra olayın çok basit olduğunu çok saçma olduğunu görünce bende sizin gibi bumuydu yani dedim ortada yeminler felan var okadar yeminler yenilecek yutlucak gibi yeminler değil saçma sapan şeyler aslında ilk olay çok büyük gözüküyordu ortada yalan dolan okadar karışıktıki içinden çıkacak durumum yoktu kafam karıştı neyapsamda çözsem nasıl yapsam diye düşündüm yani olayın büyüklüğü tek sizlik bir durum değil bana görede öyleydi tabi öğrendikten sonra sizin gibi bukadar olaydan helede karışık olaydan bumu çıktı dedim kendimce ben bunlarlamı uğraştım dedim

Ya sınır olduĞum nokta ne sevgılımın haberı var olaydan nede benım kızkardeŞ abı o dıdem denen kız kendılerınce bıŞı yapmaya ÇalıŞmıŞlar kendılerı yapmıŞ ama olaydan hıÇ haberımız yok Üf valla gıcık ettı benı ıyıce ya

Back
X