Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
Sakizini cignerim cignedimde o da benimkini cigner zaten. Tabak, kasik hic farketmez ben ona asigim hic tiskinmem

bende cignerim oda cigner hem neden cignenmesin adamin baska seylerinden igrenilmiyoda adamin sakizindan mi igreneyim....

bnde asla çıgneyemem mecbur kalmadıkca kasıgındanda yıyemem sadece onun degıl hıçkımsenen hıçbışeyınden yıyemem

diş fırçasını kullanmam,sakızını çiğnemem.

hijyen'den dolayı değil,biliyorum ne alaka diiceksiniz ama biliyormusunuz? ağzımızdaki bakteri sayısı anüs'ten çok daha fazla,böyle olduğunu bildiğimiz halde sanırım hepimizin en büyük tutkusu öpüşmek,ağzımızın bakteri yuvası olduğunu bildiğimiz halde öpüşmekten vazgeçemiyoruz değil mi?fakat sakız çiğnemek farklı bişey,canım sakız isterse evde olmasa da gidip marketten alıp çiğnerim ama asla kimin olursa olsun kullanılmış sakızı çiğnemem,çiğneyeni de ayıplamam,iğrenç,tiksinç gibi ifadeler hiç kullanmam

ben de sevgilimin bişeyinden iğrenmem,yeri gelir diş fırçasını bile ortak kullanırız:asigim:

eşimden tiksinmem sakızınıda çiğnerim hatta çiğniyorumda bu bence tek vucut olabilmekle ilgili....a.s

çiğnerim tabiki bazen eşinin bardağından su içmeyenleri gördümde hemen ilk tepkim şu olur peki o zaman nasıl öpüşüyosun onunla haksızmıyım yaa saçmalık gülüyorum böle kendini titiz göstermye çalışanlara lol

açık konuşmak gerekirse ben çiğnemedim
ama eşim benim sakımızı çiğner
şakkıdı

doğrusu ben çiğnemem ama bardağından su içebilirim bu tip şeylerin sevgi ifadesi olduğunuda düşünmüyorum sevgiyi göstermenin ve hissetmenin bir sürü yolu var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…