• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
bu konuya daha önce yorum yapmıştım herhalde öyle hatırlıyom :))

walla ben çiğdenemedim amaa erk arkadaşım çiğnerr hatta iğrenç gelirse pardon ama gecen yemek yedik beraber dişimin arasında bişey kalmış sen gel al onu at agzınaa :))) tatlicadiarzutatlicadiarzu
biraz manyaktırr normalde başkasının tabagında kaşısgınıdan yemeyen bir insan ama bende ondan iğrenmem ona bendenn.. tatlicadiarzu

bir tek kızımın sakızını çignerim.......
(onun agzını yerim ben ya canım kızım):asigim:
eşimin çignemem...

sevgilimin/eşimin sakızını çiğneyemem, sakız çiğnemeyi zaten sevmem :1no2:
ayrıca bu bir sevgi göstergesi de değildir bence

önceden annemin bardağından bile su içmezdim şimdi aşkımın sakızını bile çiğniyorum noldu bana bilmiorum:P

hiç düşünmemiştim ama çiğnemem herhalde ne gerek var sevgi başka şekilde de gösterilebilir

walla esımın tabagından yerım,bardagından ıcerım,ısırdıgı lokmayı ısırırım ama sakızını cıgeneyemem gıbı gelıyoo.çocugum yok ama olsa onun lokmasınıda cıgeneyemem galıbafisfisfis.yanı bırının azından çıkardıgı bıseyı ne yıyebılırım nede cıgeneyebılırım.sımdı bilem mıdem kalktı.

ben evlı yada sevgılı olupta hem öpüşüp hemde sakızından bardagından çatalından iğrenenleri anlamıyorum
öpüşürken nasıl mıdenız bulanmıyor ozaman
bende kımsenın bardagınıo çatalını falan kullanamam ama eşim ve oglumdan asla tıskınmem
hatta bazen aynı diş fırçasını bile kullanırız yanı bi insanla öpüşüyosanız sakızını çiğnemekten ne farkı varki

hiç denemedim ama çiğneyebilirm galibaşakkıdı

üstelik de kardeşimin bardağından bile su içemeyen bena.s

Asla çiğneyemem.Onun dışında aynı çatal kaşığı kullanırım yada yarım bıraktığı yemeği yerim...

eşimin hiç bir şeyinden iğrenmem ama sakızını çineyecek kadar değil:1no2: allahtan sakız çiğnemesini sevmiyor da öyle bir riske girmiyorum Şeniz

tesadüfün böylesi
geçen gün aynı şeyi bana eşim sordu
ağzındaki sakızı çıkardı bende alıp ağzıma attım
benden tiksinmiyomusun dedi
hayır dedim
yani afedersiniz ama eşimizle yatak odasında hertürlü sıvı alışverişinde bulunuyoruzda
o öptüğümüz ağzından çıkan sakızımı almıycaz

şakkıdı biz bunun geyigini çok yapmıştık aramızda hala da önce sen çiğnersen çiğnerim diyoruz jeyyar ama bi türlü ilk çiğneyen çıkmadı tabi, bende beni yeterince sevmiyosun diye takılırım ona naniknanik ama gerçekten çignenmez yaa :1no2:

ben kendi ağzımdan çıkardığım sakızı bile bida ağzıma alıp çiğneyemem değil ki başkasının sakızım kim olursa olsun asla çiğneyemem:tomato::tomato:

çiğnerim ya nebilimm.....o hiç tereddüt etmez de ben biraz teredüt ederim nebilim yaa
bacım nebiçim soru bu:)

Back
X