• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
ayol niye çiğnemicekmişim ki.o benim canım kocam:1hug:

Esini veya sevgilisi (neyse) onu agzindan optukten sonra neden cignamiyayim ki!! o benim Askiimmmm tiskinmem ondan ben.

şakkıdıayyyyyyy yerim onun ağzını tabiki çiğnerim hiçde iğrenmem hatta bazen o yemekleri çiğner verir ağzıma ben öle yutarım

öpüşme ayrı canım... ayyy o sakızı ilk ağzıma aldığımda bi fena olurum, sonra alışırım ama ilk aldığımda ... ay yooook yapamıycam ben.

şakkıdıayyyyyyy yerim onun ağzını tabiki çiğnerim hiçde iğrenmem hatta bazen o yemekleri çiğner verir ağzıma ben öle yutarım

saka yapıyosun heralde:1shok:valla ben kimsenin sakızını çiğnemem öpüsmek farklı agzından bişiler alıp yemek yada cignemek farklı esimi çok seviyorum annemide babamıda kardesimide ama ben yapamam bardağım bile bana özel olmalı birde aynı su sisesinden içemem mesela ben bu konuda takıntılıyım şakkıdı

konuyu okumak bile midemi kaldırmaya yetiyor
daha önce de söylemiştim mecbur kalırsam çatalını,kaşığını,bardağını kullanır,tabağından yerim ama sakız ve diş fırçası asla!

abartmayın canım

ayyyy kimse kusura bakmasın kendi sakızımı bile çıkarınca tekrar çiğneyemezken onunkini hiç çiğnemem ::))

Aynı bardaktan su içerim,aynı çatal,kaşığı kullanırım ama aynı sakızı çiğnemem zaten aynı bardak,çatal.kaşıktan sevgilim hariç kimseyle paylaşmam ama sakız konusunda onunlada aynı sakızı çiğnemem:1closedeyes:

Back
X