• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
çiğnerim tabiki canımıniçi o benim kocacım...................................................

ıh çiğnemem oğluşla kızınkilerini bile çiğnemiyom kaldı eşiminkini mi çiğniycem

Valla Beniş Kociş Benim Sakizimi Da çiğniyor şekerimide Yer. Biz Herşeyi Paylaşarak Yiyoruz. Hatta çoğu Zaman Kocişim Bana Yemek Yedirir :) Hala

Aslında ben hiç sakız çiğnemem ki.. Sadece sigara içiyorum ya; arada bir ağzımın tadı değişsin diye sakız çiğnerim..şakkıdı
Eşimin sakızını hiç düşünmedim ama kocamın bardağını,çatalını kullanırken tiksinmem.:asigim::asigim:

ben anlamıyorum bu ciğnemem diyen bayanları titiz ve temiz oldugunu iddea edenler size soruyorum bana göre her tuvalete girerken ve cıktıgında ellerine yıkayan insan titizdiir ama her seferinde kaçınız bunu yapıyosunuz?

ben ciğnerim,çiğnedim,çiğnemekteyim, ciğneyecemde:)))))))

Ben de çiğnemem diyenlerdenim de siz nerden biliyorsunuz her defasında ellerimizi yıkamadığımızı?? Beraber mi yaşıyoruz..Üstelik başkasının yada eşinin ağzından alınan sakızın çiğnenmesi sağlıkla ve mideyle alakalı bişey..Çünkü en çok hastalık ve bakteriler kişiden kişiye ağız yoluyla geçer..
Sen çiğniyormuşsun çiğne,istersen atma bi kenara kaldır,''onun ağzından almıştım hatırası var'' diye ara ara çiğner yad edersin..sırnaşık şey

Ben de çiğnemem diyenlerdenim de siz nerden biliyorsunuz her defasında ellerimizi yıkamadığımızı?? Beraber mi yaşıyoruz..Üstelik başkasının yada eşinin ağzından alınan sakızın çiğnenmesi sağlıkla ve mideyle alakalı bişey..Çünkü en çok hastalık ve bakteriler kişiden kişiye ağız yoluyla geçer..
Sen çiğniyormuşsun çiğne,istersen atma bi kenara kaldır,''onun ağzından almıştım hatırası var'' diye ara ara çiğner yad edersin..sırnaşık şey

nan yarma gülüm
yoksam siz öpüşmedenmi çocuk yapıyonuz jeyyar

ya evliyiz evliyken her türlü şeyi yaparız o zaman midem kaldırmaz diye bi sorunum olmaz..ama yapamıycam tek şey eşimin ağzından sakız almaktır..

ben çigeneyemem midem kaldırmas ablası o benim çignedimi çignesin alla alla ya:mymeka:

bende iğrenmem sevgilimin çiğnediği sakızdan o sakızı çiğner bana da ver derim koparır sakızından bana verir aynısını bende sakız çiğnersem o da ister ama başkasının sakızını çiğnemem

Ben koçişimin sakısı çignerim...ama aynı diş fırçasını kullanamıyom....

Arkadaşlar Ha öpüşmüşüz Bütün Tükürüğümüz Birbirine Karişmiş Ha Sakizini çiğnemişiz Ben Pek Fark Göremiyorum.görenler Söylesin

yok bende çiğneyemem :1no2: eşimde olsa farketmez.hem ben sakızın ilk çiğnediğim andaki tadını seviyorum şakkıdı

Back
X