• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
Valla aşkımın agzından yemeği alır yutarım :9::9:
Tertemizdir benim paşam :16:

Haliyle sakızıda çiğnerim :)

kizlar o kadar opusuyoruz da sakizini mi cignemicez mantik hatasi var :9: ama ilk zamanlar bende kasigindan bisey yemezdim gider iki kasik getirirdim kizar kalkar birini kaldirir bir kasikla birlikte yerdik :16: di li zaman kullaniyorum cunku artik gecmisimde kaldi:5:

kizlar o kadar opusuyoruz da sakizini mi cignemicez mantik hatasi var :9: ama ilk zamanlar bende kasigindan bisey yemezdim gider iki kasik getirirdim kizar kalkar birini kaldirir bir kasikla birlikte yerdik :16: di li zaman kullaniyorum cunku artik gecmisimde kaldi:5:

:70: Fıstıgımmmm..İnşallah zamanın birinde yine bu duyguları yaşayabilecegin biri karşına çıkar inşallah..:16: Sakız olayı farklı geliyor bana.Öperim,yalar yutarım :17:ama sakız ııhh...:50: :54:

:70: Fıstıgımmmm..İnşallah zamanın birinde yine bu duyguları yaşayabilecegin biri karşına çıkar inşallah..:16: Sakız olayı farklı geliyor bana.Öperim,yalar yutarım :17:ama sakız ııhh...:50: :54:

biz dis fircasini bile birlikte kullanmistik ya azicik midem bulandi da caktirmadim :26: o hic tiksinmezdi yaa :31: ins canim ins tesekkur ederim guzel dilegin icin:71::71:

biz dis fircasini bile birlikte kullanmistik ya azicik midem bulandi da caktirmadim :26: o hic tiksinmezdi yaa :31: ins canim ins tesekkur ederim guzel dilegin icin:71::71:

Erkekler bu konuda daha bir midesiz oluyorlar,gerçek bu..:9: Oy canım benimm..Sen üzülme..Olacak olacakk... :34:

Sakızmı..çignemem..:50::34:(konuyu dagıtmayalım :9:)

Sağlıklı bir olay değil tabi ama iğrenip iğrenmeme açısından bakarsak çiğnerim yani iğrenmem. :51:

aynı tabaktan aynı bardaktan falan yiyip içebilirim ama ağzında çiğnediği yiyecek meyve sakız vs i alıp ben çiğneyemem
aynı dondurmadan yiyebilirim külahta gibi ısırmalı bile olsa

Sakızını çiğnemem, fırçasını kullanmam.. İğrenmiyorum ama keyiflede yapmam.

Çok seven yapar az seven yapmaz diye de birşey yok bence.

asla çiğnemem..
aynı bardağı kaşığı, çatalı vs de kullanmam
kıran mı girmiş köküne
herşeyden birer tane olsa mecbur olsak neyse
sevgi gösterisi olarak görülmesi de ilginç:27:

Son düzenleme:
sakızını çiğnemem de çatalını bardağını kullanırım ya,belki aynı mantık diyceksiniz ama sakızı düşününce ıyy dedim birden :9:

hayatımda böyle iğrenç bir şey duymadım.ölsem de yapmam.sakız nedir ki?ne gerek var?hayati bir mevzu mu?aslaaaaa

ıyyyy hayatta çiğnemem diyen hanımlar eşinizle öpüşürken napıyorsunuz çok merak ediyorum :51::51:çiğnerim oda benim sakızımı çiğner ohhhsefam olsun:8::8:

siz öpüşürken dilinizle eşinizin dişlerini karıştırıyorsanız saygı duyarım tabi,ya da ağzınızdaki salyayı tükrüğü foşş diye birbirinize akıtıyorsanız normaldir.
biz bu tip atraksiyonlara girmediğimizden çiğnemem.
bence sakız kendi başına bile iğrenç br şeyken bir de böylesi.offf içim kalktı.
dikkat ettim de 'oyh,ah tabi çiğnerim oğğ yeah' yorumlarını yapanlar genelde evli değil,sevgili.bir hasretlik durumu söz konusu anladığım kadarıyla:27:ya da biz evlilerin içi geçmiş:52:

Back
X