• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
Ben eşimin yarım bıraktığı sandviçi yerim yada onun kullandığı çatal yada kaşıkla yemek yerim, aynı tabaktan yemek yerim.Ama sakızını çiğnemem.:50:Belkide sakızdan nefret ettiğim için düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor.

Bu arada bu soruyu eşimede sordum o çiğnermiş benim sakızımı.:9:

Son düzenleme:
evet çiğnerim. ne var bunda? öpüştüğün insanın sakızını niye çiğnemeyesiniz

Eskiden kadınlar yaparmış,sakız çiğnerken ,çocuğu da isterse ağzından bir parça sakız koparıp verirmiş,ya da bebeğin emziği yere düşerse ne gerek var yıkamaya ağzına sokup temizleyip bebeğin ağzına sokarmış..nedir bunlar yaa , herkesin temizlik anlayışı farklı ... insan tabi kocasını ,çocuğunu sever ama sevgi bunlarla mı ölçülür ,lütfen hijyen yani

niye çiğniyim ki baska sakız mı yok diyeni anlarım da ıyyy çiğnemem diyeni anlayamıyorum..sevdiginle yatma da ozaman.:27:

benbe kesinlile çiğnemem.bazı arkadaşlar ne war öpüştüğüm insanın sakızını çiğnerim demiş ama o zaman farklı duygularla yapıyosun bunu sakızını çiğnemekse bambaşka.saçma yani..

niye çiğneyim sakız çok gerekli bişii sanki ayrıca gerekli diyelim kaç kuruş ki aynı sakızı ortaklaşa çiğnemeye ne gerek var

çiğnemek zorunda kalıcağımı dşünmüyorum niye çiğniyim ki onun sakızını
ama tiksinmem çiğnerim yani ne var ki.

opusurken denk gelirse kesmem alirim agzima :51:cok ciddi diyorum..
ama ortalik yerdeki sakizi almam hem sekerini bitirmsitir yenisini acarim heheh:27:

Düşüncesi bile midemi bulandırdı aslaaaa asla çiğnemem kimsede çiğnemesin :37:iğrenç ıyyyy

ben eşimden tiksinmem sakızınıda çiğnerim o da öyledir anam adamla herşeyi yapıyomda sakızınımı çiğnemeyecem:52::52::52:

Kendiminkini bile bir yere bıraksam, biraz sonra çiğneyemem
midem bulanır.
Ki bir başkasınınkini hiiiiiiiç. :22:

Sevdiğim adamdan tiksinmem ki çiğnerim tabi... Öpüşürken iğrenilmiyoda sakızını çiğnemekten mi iğrenilirmiş:27::1:

eşim o benim ya ikimiz tekiz zaten çiğnerim tabi hiçde tiksenmem...mis aşkım benim:)

Back
X