• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
bende askimin agzindaki sakisi cigneyenlerdenim:61:

benim aslinda herseyden cok tiksinen biriyim, hayatta kimsenin bardagindan bile su icemem, okadar yani. ama nisanlim benim icin bam baska, onun sakisini degil agzindaki yemegi bile yerim, hatta bi kere agzindaki meyve suyunu bile ictim (oda ayni sekilde benim agzimdakileri yerde yutarda)

bence bi insan sevdigi insandan (kocasindan) azla tiksinmemeli, tiksiniyorsa ve agzindaki sakisi bile cigneyemiyosa ozaman bisilerin eksik oldugunu dusunuyorum, tabi bu benim fikrim:61:

iğrenmekten değil
çok afedersiniz aynı yatağı paylaştığım adamın sakızından mı iğrencem?
ama ne gerek var ayol bunlara?
ben mi fazla odunum neyim :52:

asla çiğnemem sakız kıtlığımı var.tamam seviyoruz birbirimizi ama bukadar da iğrenç olamaya gerek yok:9::9::9::9:

bende askimin agzindaki sakisi cigneyenlerdenim:61:

benim aslinda herseyden cok tiksinen biriyim, hayatta kimsenin bardagindan bile su icemem, okadar yani. ama nisanlim benim icin bam baska, onun sakisini degil agzindaki yemegi bile yerim, hatta bi kere agzindaki meyve suyunu bile ictim (oda ayni sekilde benim agzimdakileri yerde yutarda)

bence bi insan sevdigi insandan (kocasindan) azla tiksinmemeli, tiksiniyorsa ve agzindaki sakisi bile cigneyemiyosa ozaman bisilerin eksik oldugunu dusunuyorum, tabi bu benim fikrim:61:

:46::46::46::46::46::46::46:

bir bir bütünüz bı arkadasında dediği gibi yatagına girdiğim insanmı ıgrenıcem o herseyıyle benm bende öle çiğnerım tabıkı

Hayır kesinlikle çiğnemem bide evet demişler ıyyy Kısaca Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır

tabiki çiğnerim aşkımın hayat arkadaşımın sakızını adamla aynı yatağı paylaşıyorum tabiki aynı sakızıda çiğdenerim kesinliklede tiksinmem ben onu yaradana kurban olurum beeee :69::69::69:

Tabiki çiğnerim o benim aşkımmmmm:69:
Onunda benimkini çiğnemişliği vardır hani :40:

değil sakızzını çiğnemeyi,içtiği sudan bile içemiyorum..

Hayır kesinlikle çiğnemem bide evet demişler ıyyy Kısaca Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır Hayır

evliyim:61: ama sakız başka bişey ya:44: çiğnemedim çiğnememde herhalde.ne bileyim sakızdan iğrenirim.:50::50::50::50::50::50:

ha öpüşmüşsün ha sakızını çiğnemişsin :27:
çiğnerim.

bende öyle düşünüyodum ama o benim herşeyimi paylaşıosa cana candır:)) tamam sağlık acısından iyi değil benimde içim almıyo ama artık sakızını çiğneyebiliyiorum. ama çatalından da yedim ya . artık içim alıo demekki:))

çiğnerim tabii ki :16: ya şimd konuşturmayın beni neler yapıyoruz sakızdan mı iğrencez :60::60:

Back
X