• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
ben kesinlikle çiğnemem ama canıma sorsalar o çiğner benimkini çatalından yiyorum daha ne istesin zaten bu adamla evleneceğimi çatalından yiyince anlamıştım delikafadulden

Cignemem.
Ve bunun sevgi gostergesi oldugunu dusunmuyorum. Hatta bu opusmekle nasil kiyaslanmis anlamadim. Agizdan agiza sakiz alisverisi, karsindaki insanin butun dislerini yalamak gibi birsey, opusmekle ne ilgisi var?
:D

neden ciğneyim ki akannehir
sakız çiğnemek istesem kendime sakız alırım zatenşakkıdı başkasının sakızına ihtiyaç duymam

Aaa çok şaşırdım. Evet diyenler çoğunlukta çıkmış.
Çatalını, kaşığını kullanabilirim aynı şişeden su içebilirim vs. ama sakız çok farklı bence.

Ayy kızlar çok alemsiniz,eşinizle öpüşmüyor musunuz:)))
sakız çiğnemenin farkı ne,tabiiiiiii ki çiğnerimmm....

Çiğnerim tabiki.Hatta o daha bir hevesle çiğniyor benim sakızımı.kaydirigubbakcemile3İnsan birbirini sevdikten sonra sakız çiğnemek bile eğlenceli oluyo valla.

Birinin içtiği bardaktan asla içemem kaşıktan yiyemem annem babam bile olsa ama aşkımin sakızıni bile çiğneyebiliyorum kaşık çatal farketmiyo zaten ona özgü iste :)

iyide eşim sigara içiyor ben içmiyorum.sonuçta sakız dişlerdeki yiyecek artıklarınıda alıyor..dişlerini düzenli fırçalar ama..böööö içim kalktı hayııııır..ben çiğneyemem.

Ya kusura bakmayın ama öpüşüyorsan sakızını çiğnemekten neden iğrenesin kii?
Tabi ki çiğnerim, o benim canımın canııı:asigim:

Back
X