• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
ya niye öpüşmeyle bir tutuyorsinizki kocişim sulu öpse bile kızarım ben ben onun sıvılarını yutmak zorundamıyım kociş te olsa iğrenç gelir bana

tiksinmem çiğnerm oda benimkini çiğner
biz hiç rahatsız olmuyoruz

kendi çıkardığım sakızı ,lokmayı çiğnemem ki başkasının sakızını çiğneyeyim...saçma yani...ne gerek var...

kızlar hepiniz evlimisiniz çok merak ettim öyle yorumlar varki insan şaşırıyor. eşinizle yada sevgilinizle öpüşürken mikrop kaparmıyım diye düşünmüyosunuzda sakızını çiğneyincemi mikrop kapacaksınız yahu. şahsen ben çiğnerimo benim kanım canım herşeyim tabiki çiğnerim benim çiğnediğim sakızıda eşim çiğner.

ya ne gerek var herkez kendı sakızını çiğnese neolur ..
ayrıca ne alaka ya öpüşmekle bır tutmussunuz ? opusurken adamın agzının ıcınde salyalarıyladamı bırlesıyorsunuz ıyhhh bak mıgdem bulanddı :Dsırnaşık şey

aynı bardaktan şişeden su içerim falan ama sakızını çiğnenmem, tiksinmekle alakası yok niye artık sakız çiğneyimki altı üstü 10 kuruşluk sakız, zaten ikimizde sakız çiğnemeyi sevmeyiz.

öpüşmekle bir tutulmaz öpüşünce dişlerinin arasını temizlemiyorsunuz. ama sakız bariz dişlerdeki kırıntılar tartarlar ne var ne yok alıyor niye onları yiyeyim ki. :1closedeyes:

çiğnerim...
ben sakızımı nereye atsam diye düşünürken o alır hooop mideye indirir "işte kurtulduunn" :1hug:

inanmıyorum çoğunluk evet çıkmış ... kafamçokkarıştı
Çiğnemem diye düşünüorum
Ama büyük konuşmayayım ne olur ne olmaz süprizzzzz

bu konuyu görene kadar hiç düşünmemiştim ama şimdi düşündüm ve evet çiğnerim dedim....daha önce sorulsaydı yani nişanlımdan önce asla derdim ama nişanlımınkini çiğnerim ki ben kimsenin bardağından su bile içemeyen biriyimdir...ey aşk nelere kadirsin:asigim: şu an hayatımda hiç birşeyinden iğrenmeyeceğim tek kişi.....

bu arada anketteki hiç düşünmemiştim şıkkına takıldım ben...yani onu neden işaretlerler ki,düşünmemişsen şimdi ankete bakarken düşün işte,evet mi hayır mı,bu kadar basit:delphin:

Back
X