• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizi babanızla nasıl tanıştırdınız yada tanıştırmayı düşünüyorsunuz?

Asena20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
31
1
1
30
Merhaba benim annem ve babam ayrı sevgilimi annemle tanıştırdım ama babam ve annem hiç görüşmüyor yani babamı yumuşatma gibi şansı yok. Babama bu konuyu nasıl açabilirim ? Sizin babanız nasıl bir tepki verdi ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Benimde annem Yok herşeyi kendim yapmam gerekiyordu babamı aradım bi gün gel konuşmamız lazım diye sonra beni iş çıkışı aldı arabada oturuyorduk sonra kmsenin olmadığı bi yere gittik baştan anlattım nasıl tanıştığımızı sonra o sorular sordu ailesi nereli ne iş yapıyor diye önce Yok dedi sonra ısrar ettim tanış gör tok dersen birdaha asla söylemem diye tmam dedi önce sevgilimle tanıştırdım bi kaç gün sonra ailesi geldi ve çok şükür yaza evleniyoruz kolay gelsin korkma kendinden emin konuş :)

Benimde annem Yok herşeyi kendim yapmam gerekiyordu babamı aradım bi gün gel konuşmamız lazım diye sonra beni iş çıkışı aldı arabada oturuyorduk sonra kmsenin olmadığı bi yere gittik baştan anlattım nasıl tanıştığımızı sonra o sorular sordu ailesi nereli ne iş yapıyor diye önce Yok dedi sonra ısrar ettim tanış gör tok dersen birdaha asla söylemem diye tmam dedi önce sevgilimle tanıştırdım bi kaç gün sonra ailesi geldi ve çok şükür yaza evleniyoruz kolay gelsin korkma kendinden emin konuş :)

Senin için hayırlı olsun darısı benim başıma

Genelde aileler tanışmadan önce tanıştırılır ya babalar. İşin ciddi olduğunu anlayınca sinirlenmez bence. Sadece merak ettiklerini sorar, bi de sen büyüdün diye hüzün kaplar heralde içini..

Back