Arkadaşlar,sanırım böyle bi konu açılmadı ya da ben görmedim..bu yılbaşı için eşimize ya da sevgilimize ne aldık?belki almayan ve almak isteyenler varsa fikir de olabilir
ben yazayım..yılbaşı olduğu için çok farklı bişey düşünmedim ve uzun zamandır istediğim krem boğazlı kazak ve kahverengi pantolon aldım:124:
biz aslında bu yıl hediye almayalım birbirimize diye konuştuk ama geçen gün playstation oynarken joystiği bozuldu. onu tamir etmek için uğraştı yaklaşık 1 saat. o yüzden ben de orjinal bir joystick alcam, süpriz
hiç bişey yok ona.üç yıldır evliyiz ilk defa birlikte geçirecektik.başbaşa güzeeeeeeel bi sofra ewde oturmayı düşünüyordum amaaa yok. nerde bizimkinde o düşüncee.
sanırım unutamayacağım bir yılbaşı hediyesi aldım 2012ye girerken..belki de yılbaşı bahaneydi..
erkek arkadaşım cuma günü geldi,onu karşıladım dışarda yemek yedik ve bi yere kahve içmeye gittik.elinde kocaman bir poşet..ayrıntılı yazmayacağım :)
forumda konu da açmıştım mel merio yu arıyorum diye..anca istanbula gittiğimizde bakabilecektik.benim canım sevgilim ankara izmir ve istanbuldaki tüm rossmannları aramış,en sonunda genel müdüre bağlamışlar ve aralarında öyle hoş bir konuşma geçmiş ki,bunları bana kahve içerken anlattı ve ben mest oldum..hanım efendi aramızdaki sevgi bağından çok etkilenmiş ve sadece istanbul üsküdar mağazasında olan parfümlerden yollamış hem de hemen..ve parasını daha almadan sadece erkek arkadaşım kargo parasını karşılamış,daha sonra hesap nosuyla halledilecekmiş..tam üç şişe parfüm çıkardı benim aşkım o koca poşetten..her renginden almış..yılbaşı bayram seyran bahane..belki ne var bunda diyenler olabilir ama kaç senedir tırım tırım aradığım şeyi almış bana.üstüne bir de aradığım kazağı bulmuş onu almış yılbaşı hediyesi olarak..
herşey para demek değil,ikimiz de bunu çok iyi bildiğimiz için sanırım mutluluğumuz daha da katlanıyor..okuduğunuz için teşekkür ederim..
Almazmıyımm aşkımaa hiçç daha doğru hem aldım hem yaptımm
Şık bir hediye kutusu aldım daha sonra kırtaseiyenini yerini tuttum ve bir paket karışık renkli dosya kağıdı aldım sonra çiçekciye gittim minnacık tomurcuk gül ler aldım sapsız.eve gitdip rengarenk kağıdtları 365 tane küçük parçaya böldüm ve her bi kağıda ona olan sevgimi aşkımı yazdım.yılın her gününe bitane kutuyu doldurdum rengarenk kağıtlarla sonra hoş kokulu bi parfüm aldım kutusu adnı flan herşeyini çıkarttım şık şişesiyle kağıt dolu kutunun ortasına yerleştirdim gülleri serpiştirdim üstüne çiçekciden aldıgım tül le güzl bi hediye paketi yaptım ve üstüne küçük bi zarf yptım ve içine küçük bi not yazdım