Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benımde anlatıcagım bı olay var hatırladıkca ben hala ellerımı yuzume kapatırım ıstem dısı olayı yapan emınım kı ılkgunkı kadarmahcuptur
lıse bıttı 18 yasındayız yakın arkadasımı ıstemeye gelıcekler moral olsun sende gel dedı gıttım cay faslından sonra kız ısteme faslı basladı damat adayı tuvalete cıktı ve geldı ama ayagında tuvalet terlıklerıyle gelmıs heyecandan. kız annesı bır cıglık attı damat yerınden hopladı ve aceleyle cıkıcam odadan derken ayagı bukuldu terlık koptu saskın saskın eeeeeee bu yırtıldı dedı herkes o anda koptu oglan ewının butun havası sondu ortam cok tuhaf oldu neyse kı kız babası olgun davrandı ve aıle daha mahcup olmadı ama bu kadar kotu bır kız ısteme anısıda kolay kolay herkese nasıp olmaz
Ayy kızlar kimse benim kadar talihsiz bir şekilde rezil olamaz heralde...Beni istemeye eşim ve ailesi geldiler,neyse ben kahveleri verdim bizimki (eşim)çok heyecanlı tam bişey yapacak derken corrt die abim kahvesini damadın üzerine dökmesin misırnaşık şey kazaa tabii.neyse abimin döktüklerini temizlemeye çalıştım,bir baktım ki benim ayakkabımın bir tokası var bir tok yok koşturmaca içindeneyse diğerinide kopardık..DedimAllahım neler oluyor böyle..sonra isteme bitti ve biz topluca fotoğraf çektirmeye stüdyoya gideceğiz,kapıyı açççtım kiii ne göreyim dersiniz???Bizim oğlanın yani damadın,abimin,kayınpederin,onların tarafından akrabalarının ayakkabıları yooook!Hepside yeniymiş.Çalınmış:1no2: sonuç olarak damat,abim ve akrabalar üstleri takımelbise cillop altları kimisi tuvalet terliğine benzer iğrenç terlik kimisi çatıdan bulduğumuz eskimiş büyük pabuçlarla resim çektirmeye gidiyoruz,düşünsenize.Aman yaa..neydi o günler yaa..fotocuya gittik herif koptu bizi görünce,ben onları fotoshopta düzeltirim dedi ama o gün herkes fenaydı kızlar..:roflol:
benimde hatırlamak istemediğim utandığım bi anım var kızlar.biz o zaman eşimle sevgiliyiz en deli zamalarımız 17 18 yaşlarındayım.bir gün eşimin evine oturmaya gittik.ama korkuyoruz da annesi falan görcek diye,sessizce eve girdik ben saçlarımı toplayıp şapka takıp kedime erkek süsü vermiştim.(çocukluk işte tanınmıycam yaa).eşimin odasına girdik tabi benim ayakkabılarımı da odaya aldık.kapıyı kiritledik.bir kaç saat oturduktan sonra benim çok ama çok çişim geldi tutamıycam artık o durumdayım yaşımızda küçük o zman lar utanıyoruz birbirimizden.en sonunda söyledim ona ama bu sefer tuvalete çıkamıyorum annesii evde.bana büyük bi bardak getirdi kendi dışarı çıktı bende odada bardağa yapmıştım.bardağa gördüğünde maşallah yarım kilo yapmışın demişti çok utanmıştım hala çok gülerim aklıma gelince.birde bardağı camdan aşağı boşaltmıştık..
benimde hatırlamak istemediğim utandığım bi anım var kızlar.biz o zaman eşimle sevgiliyiz en deli zamalarımız 17 18 yaşlarındayım.bir gün eşimin evine oturmaya gittik.ama korkuyoruz da annesi falan görcek diye,sessizce eve girdik ben saçlarımı toplayıp şapka takıp kedime erkek süsü vermiştim.(çocukluk işte tanınmıycam yaa).eşimin odasına girdik tabi benim ayakkabılarımı da odaya aldık.kapıyı kiritledik.bir kaç saat oturduktan sonra benim çok ama çok çişim geldi tutamıycam artık o durumdayım yaşımızda küçük o zman lar utanıyoruz birbirimizden.en sonunda söyledim ona ama bu sefer tuvalete çıkamıyorum annesii evde.bana büyük bi bardak getirdi kendi dışarı çıktı bende odada bardağa yapmıştım.bardağa gördüğünde maşallah yarım kilo yapmışın demişti çok utanmıştım hala çok gülerim aklıma gelince.birde bardağı camdan aşağı boşaltmıştık..
eşimle aramızda 30-35 cm'lik bir boy farkı var.bir gün pazardayız,peynir alacağız.satıcı bir parça peynir kesip tatması için eşime uzatınca eşim 'abi,bu çok fazla.birazını geri al.' dedi.adam ne dedi peki??? 'olsun abi,çocuk da tatsın.' :1shok: ben hala düşünüyorum,beni genç gördü diye sevineyim mi,eşimi yaşlı gördü diye üzüleyim mi? :uhm: :uhm: :uhm:
eşimle aramızda 30-35 cm'lik bir boy farkı var.bir gün pazardayız,peynir alacağız.satıcı bir parça peynir kesip tatması için eşime uzatınca eşim 'abi,bu çok fazla.birazını geri al.' dedi.adam ne dedi peki??? 'olsun abi,çocuk da tatsın.' :1shok: ben hala düşünüyorum,beni genç gördü diye sevineyim mi,eşimi yaşlı gördü diye üzüleyim mi? :uhm: :uhm: :uhm:
valla krize girdim gülmeken eşim karşıdan soruyor ne oldu diye ağzımı açıp cevap veremedim:roflol:benimde hatırlamak istemediğim utandığım bi anım var kızlar.biz o zaman eşimle sevgiliyiz en deli zamalarımız 17 18 yaşlarındayım.bir gün eşimin evine oturmaya gittik.ama korkuyoruz da annesi falan görcek diye,sessizce eve girdik ben saçlarımı toplayıp şapka takıp kedime erkek süsü vermiştim.(çocukluk işte tanınmıycam yaa).eşimin odasına girdik tabi benim ayakkabılarımı da odaya aldık.kapıyı kiritledik.bir kaç saat oturduktan sonra benim çok ama çok çişim geldi tutamıycam artık o durumdayım yaşımızda küçük o zman lar utanıyoruz birbirimizden.en sonunda söyledim ona ama bu sefer tuvalete çıkamıyorum annesii evde.bana büyük bi bardak getirdi kendi dışarı çıktı bende odada bardağa yapmıştım.bardağa gördüğünde maşallah yarım kilo yapmışın demişti çok utanmıştım hala çok gülerim aklıma gelince.birde bardağı camdan aşağı boşaltmıştık..
nisan aksami yanlislikla erkek tarafindan gelen
8-9 yaslarindaki bi erkek cocugununda elini öpmüstüm..
daha kötüsü öpmekle kalmayip,kendi halime annem
beni ikaz edene kadarda gülmüstüm..offf offff:)))))))))))))))