- 3 Şubat 2018
- 25.513
- 109.883
- 598
Aboooo. Bi de bu adam bakir olduğunu iddia ediyor. Konu sahibi de yiyor. İnteresting.Ya bu bu eskort numarası olayını yaşadığınız insan mı ? Bile isteye bu herifle devam mı ediyorsunuz hala ?
Farklı detay nedir?öteki konunda sürtünme oldu demiştin..simdi de aslında bakire değildim mi diyorsun?Farklı bir şey ekledim. FArk edilmeyecek kadar kücük bi farklılık var. Sadece o donem ki aradığım cevap farklıydı suan farklı. Rİca ediyorum istediğim gibi soru açabilirim böyle şeylerle sabote etmeyelim. Rahatsız oluyorsak yazmayalım @Mune , rahatsız ettiğim için pardon ama farklı bi detay ekleyerek, önceki konuyla ilgili soru açmam doğal mı? Kafama takılıyor ve soruyorum iyi günler.
Ya hatırlarsın yok arkadaşları için mi ne tutuyormuş numaraları falan.Aboooo. Bi de bu adam bakir olduğunu iddia ediyor. Konu sahibi de yiyor. İnteresting.
Ben bunu kaçırmışım, bir de bu mu var. Belki adam milli olduktan sonra deneyim arttırmak istemiştirYa hatırlarsın yok arkadaşları için mi ne tutuyormuş numaraları falan.
Aynıdır her halde, 20 günde yeni sevgili yapıp yatağa girmemiştir. Uzun zamandır cinsellik forumunda bu adam üzerine sorular soruyor
Aynen fark ettim. Sadece cinsellik değil ayrıca sürekli bu kişi için konu açıyor. Yaşı da 21 mi 22 mi ne.Aynıdır her halde, 20 günde yeni sevgili yapıp yatağa girmemiştir. Uzun zamandır cinsellik forumunda bu adam üzerine sorular soruyor
Ya he he, kessin öyledir.Ya hatırlarsın yok arkadaşları için mi ne tutuyormuş numaraları falan.
Bdvde dönen konularına denk gelmemişim, az önce profiline bakınca gördüm. Bdv otoban gibi konuların hızına yetişilmiyorAynen fark ettim. Sadece cinsellik değil ayrıca sürekli bu kişi için konu açıyor. Yaşı da 21 mi 22 mi ne.
Dişi sinekten bile sakınmıştır kesin kendiniErkek arkadaşımın ilkiyim cinsellikte (öyle diyor, inanıyorum. güven duygum eksik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?