Kadın dostlarım, ablalarım, belki sizlerde yaşamıssınızdır böyle bir şey, kızmadan (mahcup hissediyorum zaten) akıl fikir verirsiniz umarım.. Neden anlattın ona? Dersiniz belki ama cidden gönlüm el vermedi orayı bosverelim. Sadede gelince ; Erkek arkadaşımın ilkiyim cinsellikte (öyle diyor, inanıyorum. güven duygum eksik değil) ancak o bnm ilkim değil. Bunu cinselligimiz olduktan sonra açıkladım evvelinde biraz gizledim. İlk başında söylemememe hak verse de hani yanlış anlasılmaktan korktun dese de Gizlememe karşı kırıldı ısrar ediyordun yok birşey diye ama anlıyorum korktun belkide dedi. “Sorun yok sadece kırıldım ama isterdim ilkin olmak ben bekledim doğru insanı sende bekleseydin iyi olurdu” dedi. Bende “bilemezdim hatalarımı o an hata olduğunu, pişmanım, kendimi mi öldüreyim yani anca öyle düzelir geçmiş silinir” dedim üzüldüğüm için. O da “sacmalama” dedi. Bende “geçmişimden memnun olsam, geçmişim geçmiş olmazdı” dedim çünkü cidden pişmanım. “Pişmanlık değiştirmiyor birşeyi çok isterdim birlikte olduğumuz da ilkin olmayı” dedi haklı burukluk yapmakta. Yargılamıyor ama üzgün. O cidden çevresinde ki kadınlardan pek fazla ilgi gören birisi. Ama ben varım diye elbette çok dikkat ediyor davranışlarına itiyor kadınları haliyle. Sevmese başında bırakırdı, ayağına gelenleri itmezdi, mesafeye rağmen sevmezdi istemezdi..diye dusunuyorum. Hani öğrendiğinde burukluk olsa da “tmm yaptım de alnın dik olsun eğme kafanı” dedi üzülmeme göz yasıma hiç dayanamayan birisi. Ama kafasında gecmisimde ki bi olay kaldı :) “benden daha mı iyiydi (cinsel ve tip olarak da)” veya daha detay istemeler gibi kıskanma durumu söz konusu, ama bir bilse geçmişin pislik kadar değeri yok gözümde. Nasıl yok edebilirim bu hislerini?
Bende ki olan değerini her fırsatta dile getiriyorum, çekinmeden. O da bana karşı öyle ..sizin böyle bir olayınız oldu mu? Nasıl kalktınız altından?
Kusursuz iliski yoktur illa..böyle veya benzer bir pürüz yaşadınız mı?
Bende ki olan değerini her fırsatta dile getiriyorum, çekinmeden. O da bana karşı öyle ..sizin böyle bir olayınız oldu mu? Nasıl kalktınız altından?
Kusursuz iliski yoktur illa..böyle veya benzer bir pürüz yaşadınız mı?