• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz Geçmişinizi Kıskandı Mı

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
23
25
Kadın dostlarım, ablalarım, belki sizlerde yaşamıssınızdır böyle bir şey, kızmadan (mahcup hissediyorum zaten) akıl fikir verirsiniz umarım.. Neden anlattın ona? Dersiniz belki ama cidden gönlüm el vermedi orayı bosverelim. Sadede gelince ; Erkek arkadaşımın ilkiyim cinsellikte (öyle diyor, inanıyorum. güven duygum eksik değil) ancak o bnm ilkim değil. Bunu cinselligimiz olduktan sonra açıkladım evvelinde biraz gizledim. İlk başında söylemememe hak verse de hani yanlış anlasılmaktan korktun dese de Gizlememe karşı kırıldı ısrar ediyordun yok birşey diye ama anlıyorum korktun belkide dedi. “Sorun yok sadece kırıldım ama isterdim ilkin olmak ben bekledim doğru insanı sende bekleseydin iyi olurdu” dedi. Bende “bilemezdim hatalarımı o an hata olduğunu, pişmanım, kendimi mi öldüreyim yani anca öyle düzelir geçmiş silinir” dedim üzüldüğüm için. O da “sacmalama” dedi. Bende “geçmişimden memnun olsam, geçmişim geçmiş olmazdı” dedim çünkü cidden pişmanım. “Pişmanlık değiştirmiyor birşeyi çok isterdim birlikte olduğumuz da ilkin olmayı” dedi haklı burukluk yapmakta. Yargılamıyor ama üzgün. O cidden çevresinde ki kadınlardan pek fazla ilgi gören birisi. Ama ben varım diye elbette çok dikkat ediyor davranışlarına itiyor kadınları haliyle. Sevmese başında bırakırdı, ayağına gelenleri itmezdi, mesafeye rağmen sevmezdi istemezdi..diye dusunuyorum. Hani öğrendiğinde burukluk olsa da “tmm yaptım de alnın dik olsun eğme kafanı” dedi üzülmeme göz yasıma hiç dayanamayan birisi. Ama kafasında gecmisimde ki bi olay kaldı :) “benden daha mı iyiydi (cinsel ve tip olarak da)” veya daha detay istemeler gibi kıskanma durumu söz konusu, ama bir bilse geçmişin pislik kadar değeri yok gözümde. Nasıl yok edebilirim bu hislerini?
Bende ki olan değerini her fırsatta dile getiriyorum, çekinmeden. O da bana karşı öyle ..sizin böyle bir olayınız oldu mu? Nasıl kalktınız altından?
Kusursuz iliski yoktur illa..böyle veya benzer bir pürüz yaşadınız mı?

İyi giden iliskilerde çıkan bazı sorunlar belki de vesvese ....cidden hiç sorun yokke bazen çıkabiliyor arızalar sizde kendi iliskilerinizde gözlemliyorsunuzdur..

Eğer kendisi size daha önce cinsel ilişki yaşamadığını ve ilk kez birlikte olacağı kişinin de kendisi gibi olmasını istediğini kesinkes dile getirseydi, siz ona rağmen saklayıp sonra itiraf etseydiniz sizi hatalı bulabilirdim kendimce. Ama genel olarak geçmişin sorgulanmaması, deşilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu saatten sonra sizin herhangi bir çabanızın, onun bu konudaki görüşlerini şekillendireceğini sanmıyorum, açıkçası böyle bir çabaya da gerek yok.

Ayrıca kendimi öldürsem anca silinir geçmişim gibi arabesk ve kendinize yönelik zarar verici söylemlerde bulunmayın lütfen. Siz olduğunuz hâlinizle değerlisiniz. Önce siz kendinize güvenip değer verin ki yarın öbür gün elin oğlu gelip sizi hor görmesin.

Aynı konuları tekrar tekrar açmasan mı artık?
A08FECAD-8A8C-4F76-9781-EDEAB95C50B3.jpeg

Benim anlamadığımda bekaret takıntısı olan insan neden evlenmeden cinsellik yaşar. Ne malum iki gün sonra ayrılmayacağınız ya da ölmeyeceğiniz; hayat bu yarın ne getireceği belli mi? Size tavsiyem yaşadığınız şeyin arkasında durmayı öğrenin. Evli değilken biri ile cinsellik yaşadığınızda onun ilerde eşiniz olmayabileceği, ayrılacağınız ihtimali her zaman vardır. Buna rağmen bunu yaşamışsanız, bunu kabullenerek ve isteyerek yaşamışsınızdır. Bu sizin kendi tercihiniz ve kararınız olduğu için kimsenin bununla ilgili yargılamasına izin vermeyin. Siz böyle sanki hatalı gibi bir ruh haline girerseniz, karşınızdakide bunu çok güzel kullanır. Partneriniz daha önce cinsellik yaşayıp yaşamadığını bilemem zira kadınlar kadar erkeklerinde bu konuda karşısındaki kadını manipüle etmek için kullandığını ve yalan söylediğini biliyorum.
Erkek arkadaşınızın sizi bu konuda suçlamasına müsade etmeyin. Madem bu konu onun için bu kadar önemliymiş evlenmeden sizle neden yaşamış, bana bu tavır çok riyakar geliyor.

Aynı konuları tekrar tekrar açmasan mı artık? Eki Görüntüle 2908086
Farklı bir şey ekledim. FArk edilmeyecek kadar kücük bi farklılık var. Sadece o donem ki aradığım cevap farklıydı suan farklı. Rİca ediyorum istediğim gibi soru açabilirim böyle şeylerle sabote etmeyelim. Rahatsız oluyorsak yazmayalım Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , rahatsız ettiğim için pardon ama farklı bi detay ekleyerek, önceki konuyla ilgili soru açmam doğal mı? Kafama takılıyor ve soruyorum iyi günler.

Benim anlamadığımda bekaret takıntısı olan insan neden evlenmeden cinsellik yaşar. Ne malum iki gün sonra ayrılmayacağınız ya da ölmeyeceğiniz; hayat bu yarın ne getireceği belli mi? Size tavsiyem yaşadığınız şeyin arkasında durmayı öğrenin. Evli değilken biri ile cinsellik yaşadığınızda onun ilerde eşiniz olmayabileceği, ayrılacağınız ihtimali her zaman vardır. Buna rağmen bunu yaşamışsanız, bunu kabullenerek ve isteyerek yaşamışsınızdır. Bu sizin kendi tercihiniz ve kararınız olduğu için kimsenin bununla ilgili yargılamasına izin vermeyin. Siz böyle sanki hatalı gibi bir ruh haline girerseniz, karşınızdakide bunu çok güzel kullanır. Partneriniz daha önce cinsellik yaşayıp yaşamadığını bilemem zira kadınlar kadar erkeklerinde bu konuda karşısındaki kadını manipüle etmek için kullandığını ve yalan söylediğini biliyorum.
Erkek arkadaşınızın sizi bu konuda suçlamasına müsade etmeyin. Madem bu konu onun için bu kadar önemliymiş evlenmeden sizle neden yaşamış, bana bu tavır çok riyakar geliyor.
Ciddiye alarak yazdıgınız için sağ olun. Bende aynı düşünüyorum. Ama şunu da ekledi “zaten senle beraber olduğumuz için birlikte olman ile ilgili yargılama yapmam da yapamam” dedi yani iğneyi kendine sev batırıyor. Sadece “ilkin olmak hep özelin aklında olmak isterdim “ diyor. Demek istediği şu “aklında ilkin olan erkek kalacak, belki de benden tipce ve cinsellik olarak da daha iyidir “ kanısı yer alıyor dusuncelerinde ve acayip yanlış düşünüyor. Ondan başkasını tabiri caizse görmez gözüm. O da bana karşı öyle. . Sorun yok zaten ben bilmek istedim ama bilmesem daha iyiydi dedi. Geçmiş de bu sebepten henüz aralarında bag ve sevgi olmayan bi yakınlasması bitmiş. Kız başta ben gibi yapmış , sonradan açıklayınca bnmki istememis. Banada dedi bağlandım sevdim yalvarırım baştan söyle aynısını yasamak istemiyorum ustelik seviyorm uzulmiyim dedi. Sonradan da “acaba ileride kavga da ağzımdan bu konuyla ilgili laf kaçarı mı diye düşünüyorum ama kaçmaz yani üzmeye kıyamam halen de en ufak seye kıyamıyorum sadece geleceği üzülmeyelim diye çok dusunuyorm seni üzersem kendimi affetmem” dedi. Bende o da seviyoruz. Seytan vesvese mi ettiriyor acaba ..

Aynı sevgili ile ilgili max üç kez konu açılabiliyormuş. 4. De pro üyelik gerekiyormuş falan :KK76:
Hayaller hayaller...
Akıl almak istedim orada sorumu eksik yazdığımı gördüm burada düzelttim. Rİca ederim böyle yapmayın cidden mutsuz çok yorgun bi donemden geçiyorum kadın arkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz insanın yüzüne vurmayın bir şeyi demek ki malım ben öyle bi malım ki o sorumu gormeyenler için buraya bi cümlesini değisip daha iyi açıklayarak yazdım ki gören arkadaşlar akıl versin. Akıl almak icin ettim öyle salagım ki beni net aleminde bile en ufak şeyden yargılayacak kişilerin olduğunu göz ardı ettim.

Sevgilinizde ne drama yapmış bu konuyu. Benden daha mı iyiydi ne demek ya şaka gibi. Eziğin teki bence.
O zaman biriyle sevgili olmadan önce bakire misin değil misin diye sorsaymış. Bu ezik sürekli bunu yüzüne vuracak belli ki. İşin zor cnm. 😐
Sormuştu ama işte ben kendimi o konuda cekmistim “oldu bir şeyler” vs sonra anlat dedi. Sevgisine güvenine eminim. Tek sıkıntı galiba kendisinin daha evvel cinsel yakınlasması hiç olmadığı doğru insanı beklediği için sarsıldı. Yani ( tipi benden iyi mi parası vs vs vs cinsellik de iyi mi gibi kuruntu yaptı ) ..bir daha evvelinde böyle bi konuyu açmıştım ama detayı eksik yazdıgımdan konudan bağımsız yorum geldiği de olmustu bana göre. Tekrar açtım konu, kızıyorlar. Ben cidden bilmiyorum, yasak mı tekrar konu yapmak? Yani orada detayı es geçmiştim soruda düzenleme yapılmıyor galiba buraya açıklayarak yazdım ama linc yedim zaten moralim sevgilimle olan olaydan çok bozuk bir de üzerime geliyorlar. Allah razı olsun düzgün yorumundan.

Akıl almak istedim orada sorumu eksik yazdığımı gördüm burada düzelttim. Rİca ederim böyle yapmayın cidden mutsuz çok yorgun bi donemden geçiyorum kadın arkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz insanın yüzüne vurmayın bir şeyi demek ki malım ben öyle bi malım ki o sorumu gormeyenler için buraya bi cümlesini değisip daha iyi açıklayarak yazdım ki gören arkadaşlar akıl versin. Akıl almak icin ettim öyle salagım ki beni net aleminde bile en ufak şeyden yargılayacak kişilerin olduğunu göz ardı ettim.
Kadın arkadaşlar? Hımm. Bana mahmut abi diye eskiden tanıdığım birini hatırlattınız. Kulakları çınlasın. Çoğu konunuz da +18 di değil mi??

Diyorum ki “geçmişimden memnun olsam, o geçmişi geçmiş yapmazdım..” ikna edemedim. Öyle bi espirik yapsam herhalde sonumuz finito 😅
Siz deli misiniz ? Bu ilerde sizin yüzünüze bunu vurur. Yapmayın nolur ya , böyle geriden gelenleri almayın yanınıza.

Eğer kendisi size daha önce cinsel ilişki yaşamadığını ve ilk kez birlikte olacağı kişinin de kendisi gibi olmasını istediğini kesinkes dile getirseydi, siz ona rağmen saklayıp sonra itiraf etseydiniz sizi hatalı bulabilirdim kendimce. Ama genel olarak geçmişin sorgulanmaması, deşilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu saatten sonra sizin herhangi bir çabanızın, onun bu konudaki görüşlerini şekillendireceğini sanmıyorum, açıkçası böyle bir çabaya da gerek yok.

Ayrıca kendimi öldürsem anca silinir geçmişim gibi arabesk ve kendinize yönelik zarar verici söylemlerde bulunmayın lütfen. Siz olduğunuz hâlinizle değerlisiniz. Önce siz kendinize güvenip değer verin ki yarın öbür gün elin oğlu gelip sizi hor görmesin.
Çok doğru. Bir an için toplum baskısı düşüncesi ile değersiz kirli gibi gördüm kendimi ..halbuki cok karsıyımdır öyle kirlilik laflarına..öyle pis bi şey ki bekaret algısı baskısı. Bnm bildigim bizi kirlilik mikroptan korumak için olan bi duvar, gözyasımıza kalp kırılmasına sebep oluyor..çok haklısın abla.

Back