- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
O oyunu bende çok oynuyordum bagimlisiydim ama o kdr bölüme kdr gelemedm skldim ve bıraktımBu arada bağımlı mıyım hayır ?
Farm Hereos Saga'yı 2.500. bölümde bırakacağım dedim ve geçen hafta bıraktım ....
Bizimkinde de 12 ya da 16’ydı ram tam hatırlamıyorum ama modelin düşüktü kendisi eklemişti, 256 gb ssd, gtx1050, i5 işlemciliValla canım bende 16 gb ram var ışıklı klavye gtx 1050 ekran kartı 256 gb ssd vs vs vs var ben neden MSI tercih ettim işin açığı sadece ekran kartından ötürü çok aşırı aşırı baktım bende Asus'a fakat en son MSI'da karar kıldım pişman mıyım asla değilim çok seviyorum ama teknoloji biraz derya deniz olduğu için güncel bir şeyler çıkınca onu daha çok almak istiyorsun biraz o kısım karışık
Ayrılmaz iki parça değiller mi zatenBu tarz bilgisayarlar evet üst segmentte ama oyun performansında bir süre sonra sıkıntı çıkarabildiğini biliyorum iyi araştırmak lazım o yüzdenKonu oyundan bilgisayara geçiş yaptı yalnız
Pubg den çıkış yapıp geldim bildirim geldi eşim sildi bugün yükledim tekrardan kesinlikle bağımlılıkPub g oynamayan yaşamamıştır : ))))
Benim mesela i7 7. nesil işlemci var bilgisayarımda şuan ve ben alırken son nesil oyduBizimkinde de 12 ya da 16’ydı ram tam hatırlamıyorum ama modelin düşüktü kendisi eklemişti, 256 gb ssd, gtx1050, i5 işlemciliekran 15.6 ama oyun için çok rahatsız etmiyor açıkçası. Bir de eskisi gibi değil tabi ekranlar ben düz bin liralık toshiba kullandığım için onunki extrem geliyor bana
aşırı eğlenceli oluyorlar özellikle K***** K****** kanalı varPubg oynayan youtuberlaerin sıkı takipcisiyim
Söylemi de şöyle değil mi paağbbciiiaşırı eğlenceli oluyorlar özellikle K***** K****** kanalı varKanalı şifreledim çünkü bu reklama girebilir işte
Söylemi de şöyle değil mi paağbbciii
Eşime caktirmiyorim eşim ondan daha yakışıklı ama adam da farklı bir karizma var yiaaaaynen aynen bide egosu da yüksek ama hakkını verelim iyi oyuncu valla
aha eşin okumasın valla bunlarıEşime caktirmiyorim eşim ondan daha yakışıklı ama adam da farklı bir karizma var yiaaa
Ben ankete hayırValla bu anket değişir bence şuan dorumun yarısı uyuyor diğer yarısıda daha tam konuya hakim değil bence oynayan kesim daha fazladır diye düşünüyorum
Burdan da haberi yok garibinaha eşin okumasın valla bunları
Pubg den çıkış yapıp geldim bildirim geldi eşim sildi bugün yükledim tekrardan kesinlikle bağımlılık
Benim çok iyi oynadığım söylenemez açık ca söyleyeyim ama 10 maçtan 8 inde ilk 5 ye oldguum doğrudurkızlar bir maç mı atsak ne ?
Ben de direkt sevgilimi izliyorum gerek kalmıyor.Pubg oynayan youtuberlaerin sıkı takipcisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?