- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.145
- 348
- 28
Ben de o tarz bir harcama yapacağım bu gidişleBen oyun oynayabilmek için şuan ki kullandığım bilgisayarıma iki sene önce 7500 tl para saydım ya
Ben de o tarz bir harcama yapacağım bu gidişleŞimdi daha da pahalılar gerçi. Marka söylesem de yanlış olur ama benim hastası olduğum markanın oyuncu serileriyle normal bilgisayarlar arasında bir seri var hedefim onlar. Klavyesi falan ışıklı
Marka vermemiz bir sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum canım ya çünkü çeyiz topikleri yada sorulan sorularda çok marka belirttik şuana kadar sorun yaşamadım hiç eğer varBen de o tarz bir harcama yapacağım bu gidişleŞimdi daha da pahalılar gerçi. Marka söylesem de yanlış olur ama benim hastası olduğum markanın oyuncu serileriyle normal bilgisayarlar arasında bir seri var hedefim onlar. Klavyesi falan ışıklı
Evet tam da şuan oynuyor.Pub g oynamayan yaşamamıştır : ))))
Bende çok ROG baktım ama o dönem MSI daha avantajlı geldi ama 15.6 gerçekten doğru seçim olmamış ben 17.3 kullanıyorum mesela yani hala tam ideali değil oyun için ama hem iş hem oyunsa daha büyüğü de sıkıntı yaratır MSI GE72 APACHE var bende deBen ROG'cuyum.... ASUS 15.6" Republic of Gamers Zephyrus GX501GI
fakat 15.6" aldığım için pişman oldum yeniden 17 ye döneceğim
Tereddütte kaldım reklam gibi algılanmasınMarka vermemiz bir sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum canım ya çünkü çeyiz topikleri yada sorulan sorularda çok marka belirttik şuana kadar sorun yaşamadım hiç eğer varKazen bu defalık mazur görür bence ben MSI kullanıyorum mesela benim 2 sene önce aldığım pc şuan 11000Tl ondan sıkıntı yani
15.6 gerçekten doğru seçim olmamış
Bu arada şu anki bilgisayarım kötü olduğu için uzak duruyorum takip etmiyorum. Yoksa her gece panik atak krizi gibi bilgisayar yenileme isteği krizi geliyor bana.Tereddütte kaldım reklam gibi algılanmasınAsusçuyum ben. Erkek arkadaşımdan bulaştı bu da biraz, taraftar gibi olduk artık, onun telefonu da asus. Benimkinin gl553vd’di galiba kendisi ram takmış bir de 12 gb. Ekran kartı piyasadaki en iyi 2. karttı aldığında hâlâ öyle mi bilmiyorum. O 4 bin küsüre aldı şu an aynısı rami düşük halde 6 bini geçik . Bilmiyorum belki masaüstü yapıp tv’de oynarım o dazevkli oluyor. Mac book hastasıyım bir yandan da. Böyle dizi film izlemeye, ödev ya da ders hazırlığı yapmaya ayrı oyuna ayrı bilgisayaristiyorum bazen çok mu şey istiyorum acaba
Kaça satılığa çıkardınız acaba işte ne bileyim evi arabayı satıp parasını denkleştireyim de alayımartık oyuna noktayı koyduğumu düşünüyordum bu sebeple ekranı küçülttüm... Daha önce ki 2 tanesi de RROG serisi ve 17.3" idi lakin çok pişmanım şu an.... hatta sahibinden de satılığa çıkardım...
Kaça satılığa çıkardınız acaba işte ne bileyim evi arabayı satıp parasını denkleştireyim de alayım
Valla canım bende 16 gb ram var ışıklı klavye gtx 1050 ekran kartı 256 gb ssd vs vs vs var ben neden MSI tercih ettim işin açığı sadece ekran kartından ötürü çok aşırı aşırı baktım bende Asus'a fakat en son MSI'da karar kıldım pişman mıyım asla değilim çok seviyorum ama teknoloji biraz derya deniz olduğu için güncel bir şeyler çıkınca onu daha çok almak istiyorsun biraz o kısım karışıkBu arada şu anki bilgisayarım kötü olduğu için uzak duruyorum takip etmiyorum. Yoksa her gece panik atak krizi gibi bilgisayar yenileme isteği krizi geliyor bana.
Yazıp yazıp duruyorum ama fx504gd olarak da geçiyormuş tam oyuncu serileriyle arasında geçiş bilgisayarı gerçekten. Ekranı vs de çok güzel. Fiyatı da beş bin civarlarında hâlâ ama performansı çok daha üst seviyeTereddütte kaldım reklam gibi algılanmasınAsusçuyum ben. Erkek arkadaşımdan bulaştı bu da biraz, taraftar gibi olduk artık, onun telefonu da asus. Benimkinin gl553vd’di galiba kendisi ram takmış bir de 12 gb. Ekran kartı piyasadaki en iyi 2. karttı aldığında hâlâ öyle mi bilmiyorum. O 4 bin küsüre aldı şu an aynısı rami düşük halde 6 bini geçik . Bilmiyorum belki masaüstü yapıp tv’de oynarım o dazevkli oluyor. Mac book hastasıyım bir yandan da. Böyle dizi film izlemeye, ödev ya da ders hazırlığı yapmaya ayrı oyuna ayrı bilgisayaristiyorum bazen çok mu şey istiyorum acaba
Benimkini satsam üstüne kredi falan çeksem alabilirim sanırımAsus İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Asus İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu tarz bilgisayarlar evet üst segmentte ama oyun performansında bir süre sonra sıkıntı çıkarabildiğini biliyorum iyi araştırmak lazım o yüzdenYazıp yazıp duruyorum ama fx504gd olarak da geçiyormuş tam oyuncu serileriyle arasında geçiş bilgisayarı gerçekten. Ekranı vs de çok güzel. Fiyatı da beş bin civarlarında hâlâ ama performansı çok daha üst seviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?