valla ben bile oynuyorumPub g oynamayan yaşamamıştır : ))))
valla ben bile oynuyorumhem mobile hemde steam olarak oynuyorum bide
Bizimkide papci oynuyor bi ara tartistik birakti ara verdi yine dadandi gençlerle suan ses etmiyom bakalim bir patlama olur elbetben de hem steam,
mobilde de emulator ile ...
Yok valla benim ki yaşıyor hala çok şükürPub g oynamayan yaşamamıştır : ))))
benim icin sıkıcı oyunsa elestirir, dalga gecer, soguturum oyundan. Oynama sevki kalmaz
valla zaten emulator olmadan nasıl mobilde oynuyorlar şaşırıyorumben de hem steam,
mobilde de emulator ile ...
Kazen biz eklemeyelim mi yaniEşlerinize söyleyin beni eklesin PubG'de : benkazen kullanıcı adım
Ben oyun oynayabilmek için şuan ki kullandığım bilgisayarıma iki sene önce 7500 tl para saydım yaSevgilimde pubg, lol, wow, hearth stome skyrim, overwatch hepsi var... Bir ara da Rust ve The Long Dark oynuyordu bunları ben de izliyordum keyifliler baya. Tek bir oyun olsa sadece. Ben simsçiyim sims 1’den bu yana hepsini oynadım bütün paketleriyle. Tomb Raider hastasıyımdır çok iyi oyuncu değilim ama seviyorum oynamayı. Assassin’s Creed oyunlarına sarmıştım bir ara Origins’i %98 bitirmiştim ki pcde sorun yarattığı için silmek zorunda kaldık. Kendi bilgisayarım pek iyi bir şey değil simsleri düzenli oynayabiliyorum anca o kadar kaldırıyor yani gerisini hep erkek arkadaşımın bilgisayarında oynadım. İleride atanırsam ilk işim oyuncu bilgisayarı alıp Assassin’s Creed Origins’i bitirmek olacak.
Oyuncu bir sevgilinin olmasının tek iyi yanı bedava oyun yayını izleyebilmek galibaiyi de oynuyor kerata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?