• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevgiliniz&eşiniz oje sürmenize karışır mı?

sevgiliniz&eşiniz oje sürmenize karışır mı?

• Ankete Katılan
    129
Bu zamana kadar hiç karışmadı , bundan sonra da karışmasın bi' zahmet . :1:

Hayır karışmaz
Hatta kararsız kalınca ona sorarım şu renk mi süreyim bu renk mi diye :1:
o da genelde kırmızıyı seçer :23:

cevapların hepsini okumadım ama herhalde karışır diyen yoktur
benimkiside karışmaz:45::45:

eşim değil ama babam çok kızardı oje sürmeme makyaj yapmama hiç karışmaz ama ojeyle derdi ne bilmiyorum :) bu yüzden ünideyken ondan uzağım diye bi ara tırnaklarım sürekli ojeliydi hevesimi almıştım..geçen gün ojelere bakıyodum kırmızıları çok beğeniyorum dedim eşime baban kızar dedi :) zaten şimdi kapalıyım ojeyede ihtiyaç kalmady

sevgilimde açık renkler için sorun yapmaz ama koyu renklerin yada canlı renklerin midesini bulandırdığını söylüyor valla benim hiç bulandırmıyor ama.

sevmıyor... ıkı uc kez sürdümm -bız(ailesınde kımse kullanmıomus) alışkın değiliz böyle şeylere kullanma-dedi. hoşuma gitti zahmetlı bişiydi kurtuldm..

Karışır ama daha çok sürmemi istiyor. Çok alıştırdım renk renk ojeye ilk zamanlar, e o da çok sevdi şimdi sürmeyince bir eksiklik oluyor tabi :)

Hiç oje sevmez. Uzun tırnaktan nefret eder. Azıcık uzattım mı uyarır kes diye. Tiksiniyor herif sevdiremedim bir türlü :25:

Ayyy tam benlik soru bu... İlk iki yıl hep öle cins cins bakardı.bende böle koyu tonlar kullanıyordum.sonra sıkılmaya başladım.daha hoş,daha naif renkler kullanmaya başladım.artık oje sorunumuz yok :))karşılıklı fedakarlık bu galiba :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kirmizi ruj ve Kırmızı oje kesinlikle yasak cok ozel gunlerde acik renkli ojeler onun dışında oje yok.ve ben ojeyi gece bile kendi kendime sürmeye bayilirdim.napiyim biraktim bende sevmiyor neden zorlayim kocacimi.ask fedakarlik ister benimkide bu olsun:)))))

Karışmak mı?
Asla.
Aksine bakımlı olmazsam uyarır adam, hopp der kendine gel :D eheheeh :D

Koyu renkler sürmemi istemiyor dikkat çekermiş -.-

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back