• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevgiliniz&eşiniz oje sürmenize karışır mı?

sevgiliniz&eşiniz oje sürmenize karışır mı?

• Ankete Katılan
    129
Sanırım kendimle ilgili konularda dominantım.. Asla karıştırmıyorum :1closedeyes:

Sürsem sürmesem bişey farketmez karışmaz hiç ama bazen dışarı çıkmamıza yakın sürüyorum, kurumasını beklemeden hazırlanmam gerektiğinde biyere çarpıp ojem bozulduğunda avaz avaz bağırdığım zamanlarda şunu sürmesen yada daha önce sürsen olmazmı diye söyleniyor ama haklı :enbuyukkk:

Ben zaten sürmem ....sürmediğim içinde böyle bişi söz konusu olmadı..sevmez zaten eşim..doğallıktan yanayız yaniiiii...............................

Ben ilk kez oje sürülmesine karışıldığını burda duydum valla-tatlicadiarzu-Benimki bişey demez çünkü ben tam anlamıyla oje manyağıyım delikafadulden

sevgilim varken severdi oje sürmemi
şimdi de sürüp sürüp kendim bakıyorumsenağlama

eşim için farketmez
hiç lafı bile olmadı.
ama evlenince sık sık süremiyorum.
tahmin edersiniz sebebi.
eriniyorum sür sil falan.
tembelmiyim ne.

ben ojeyi çok severim ama eşim çok gönüllü değil sürmeme. bir iki mırın kırın eder bazer aklına eserse. kırmızı sürme falan gibilerinden.ama sonunda yine sürerim.

hıc karısmaz hatta surmemı ıster.tabı oglum oldugundan berı tırnaklarımı uzatmadıgım ıcın ojede surmuyorum.ama surmeyı cok ozledım uzun tırnaklarımıda.ınsan unıversıteye kadar tırnaklarını yıyınce uzun tırnak kıymetlı oluyor tabı:))

elim ayağım ojesiz kalmz:) onun içinde sorun olmadı hiiiç:)

Karışmak ne kelime, bilakis manikürlü olcek, kırmızı oje olcek, kırmızıysa her gün tazelencek, parlak olcek, deli mi ne zemuszemus benden meraklı aklinialirimsmile (Olumsuz anlamda karışmasa da karışıyormuş demek ki naniknanik)

oje sorunu cözdük şükürde tırnak uzattırmıyo.kesmessem kendı zorla kesıyorkaydirigubbakcemile3

Back