Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürsem sürmesem bişey farketmez karışmaz hiç ama bazen dışarı çıkmamıza yakın sürüyorum, kurumasını beklemeden hazırlanmam gerektiğinde biyere çarpıp ojem bozulduğunda avaz avaz bağırdığım zamanlarda şunu sürmesen yada daha önce sürsen olmazmı diye söyleniyor ama haklı :enbuyukkk:
ben ojeyi çok severim ama eşim çok gönüllü değil sürmeme. bir iki mırın kırın eder bazer aklına eserse. kırmızı sürme falan gibilerinden.ama sonunda yine sürerim.
Karışmak ne kelime, bilakis manikürlü olcek, kırmızı oje olcek, kırmızıysa her gün tazelencek, parlak olcek, deli mi ne zemuszemus benden meraklı aklinialirimsmile (Olumsuz anlamda karışmasa da karışıyormuş demek ki naniknanik)