• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevgiliniz&eşiniz oje sürmenize karışır mı?

sevgiliniz&eşiniz oje sürmenize karışır mı?

• Ankete Katılan
    129

MaLiBu

....mucize.....
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
4.241
12
158
35
Ankara
slm hanımlarr...kaydirigubbakcemile2
ben bu konuyu cok merak ettim . kaydirigubbakcemile4
böyle bi anket açtımm CADIARZU
hadi bakalım yorumlarınız neler?
a.s.

Son düzenleme:
hayır..böyle bir şey söz konusu bile olmadı :delphin:
sürsemde sürmesemde onun için farketmez:delphin:

Son düzenleme:
benimki hic sevmez ojeyi, hele tirnaklarim azicik uzasin midesi bulanir. tikli bu konuda

benimk bakimli elleri cok seviyo oje surdummu daha bi hosuna gidiyo hatta da ben de surekli surmem ara ara kafama eserse.

böyle bir sorun olmadı
farketmez onun için
ben pek sevmem oje sürmeyi yerimseniben
ama babam asla izin vermezdi bekarken heleki tırnak uzatcam haa yapığım salatayı bile yemezdi
o alıskanlık olmusbende hala ne uzatırım nede soje sürerim (özel günler hariç)

Sürsemde sürmesemde onun için farketmez zaten doğumdan sonra saldım çayıra mevlam kayıra hiçbişeye vakit bulamaz oldum ama sürsemde karışmaz:)

farketmez onun için.
ama sürdüğüm zamanda yarım saat ortalıktan kaybolur, çünkü bozulmasın diye kafamı bile ona
kaşıtırım

hayır..böyle bir şey söz konusu bile olmadı..
Hatta bazen şu rengi sürsene der.
Bazen bak oje alırken bak bu renk güzelmiş der.

Ben çok sevmem ojeyi.
Ama sürüncede eşim bundan rahatsız olmaz, karışmaz yani.

Ben tırnaklarımı yediğim için dolayısıyla oje süremiyorum. hayatımda 2 kere uzattım. o zaman da koyu renk ojeye kızardı, açık renge veya french'e birşey demezdi

valla benim beyim ojeden hiç hoşlanmaz bende çok severim ortak yol bulduk koyo renk oje kullanmıyorum o da kırmızı siyah bordo olmadığı sürece ses çıkarmıyor

oje konusu acılmadı hıc zaten ojesız pek duramam. bakımı sevıo sevgılım herseyden de anlıo sınır oluorum bazen goz kalemımn rengıne bıle karıstıgı oluyo

Parçalarım valla, yok bir de haftalık tırnak kontrolü yapsaydı.. 1-2 defa çingene pembesi ojeme "Aaaa ne kadar değişik rengi varmış" dedi, ben de sevdiğimi söyledim o kadar!! Giysime makyajıma karışmaz, karışmaya kalktığı 1-2 seferde de izin vermedim, istediğimi sürerim, istediğimi giyerim.

herşeyime karışırda ojeme hiç karışmadı valla.....birtek mavi ve siyah oje sürdüğümde garip garip bakmıştı...

ben uzun zamandır, özel günler dışında oje sürmediğimi fark ettim. sevgilim ise bu tür konularda engelleme şeklinde asla karışmaz, bilir ki bir şey dese inadına yapacağım:jeyyar: şaka bir yana zevklerimiz uyar, o yüzden genel olarak aynı şeyleri beğenir ya da beğenmeyiz. kaydirigubbakcemile5

Back