• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz Çok Çirkin !

Keyfekederr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
72
8
8
İstanbul
Merhaba Kızlar

Hiç çirkin sevgiliniz oldu mu ? Onun çirkin olduğunu ama yinede ona karşı birşeyler hissedip devam ettiğiniz bir anınız oldu mu hiç ?

Ne biliyim ilişkinizde onu yanınızda gezdirirken sıkıldığınız kendinize bile yakıştıramadığınız bir sevgiliniz varmıydı ?

Merhaba Kızlar

Hiç çirkin sevgiliniz oldu mu ? Onun çirkin olduğunu ama yinede ona karşı birşeyler hissedip devam ettiğiniz bir anınız oldu mu hiç ?

Ne biliyim ilişkinizde onu yanınızda gezdirirken sıkıldığınız kendinize bile yakıştıramadığınız bir sevgiliniz varmıydı ?

Güzellik göreceli bir kavramdır Keyfekederr . Gönlünüzün sevdiği kişi güzeldir bence . Kaç yaşındasınız bilemiyorum ancak düşünce yapınızı değiştirmek ve geliştirmek yararınıza olacaktır.

Sevgili ; sevilen , aşk beslenen kişiyi ifade eden bir kelime değil sanırım sizin lügatınızda. "yanınızda gezdirirken sıkıldığınız"
nasıl bir bakış açısıdır ? Kimden bahsediyoruz ?

"kendinize bile yakıştıramadığınız bir sevgiliniz varmıydı" Konuyu farazi açmadığınızı varsayarak beğenmiyorsanız orda ne sevgi ne de sevgili söz konusu. Dolayısıyla beğenmediğiniz , sevmediğiniz kişinin yanında işiniz nedir ?

İnsanların kendi bencillikleri nedeniyle bir başkasının zamanını çalması ve duygularını sömürmesini anlayamıyorum.

Güzellik göreceli bir kavramdır Keyfekederr . Gönlünüzün sevdiği kişi güzeldir bence . Kaç yaşındasınız bilemiyorum ancak düşünce yapınızı değiştirmek ve geliştirmek yararınıza olacaktır.

Sevgili ; sevilen , aşk beslenen kişiyi ifade eden bir kelime değil sanırım sizin lügatınızda. "yanınızda gezdirirken sıkıldığınız"
nasıl bir bakış açısıdır ? Kimden bahsediyoruz ?

"kendinize bile yakıştıramadığınız bir sevgiliniz varmıydı" Konuyu farazi açmadığınızı varsayarak beğenmiyorsanız orda ne sevgi ne de sevgili söz konusu. Dolayısıyla beğenmediğiniz , sevmediğiniz kişinin yanında işiniz nedir ?

İnsanların kendi bencillikleri nedeniyle bir başkasının zamanını çalması ve duygularını sömürmesini anlayamıyorum.

Bilmiyorum eskiden çok çok yakışıklı bulduğum kişi artık tipsiz gelmeye başladı.Yanımda gezdirmekten sıkıldığımı anlıyorum galiba.Belkide aşkım bitti böyle konuşuyorum.Galiba ayrılma vakti gelmiş böyle düşünceler normal değilmiş onu anlıyorum.

15 yaşımdayken bir sevgilim vardı :27: şaka değil gerçekten dünyanın en çirkin çocuğuydu ama bana güzeller güzeli geliyordu o zamanlar.
gönül kimi seviyorsa en güzel odur bence.
şu an ki sevgilimi yıllardır çok beğenirdim. hala beğeniyorum. hep beğeneceğim mesela. :27::27:

Yanınızda gezdirirken ? Tasma takıp gezdirmek geldi gözümün önüne.. Yazık o adama, bilse öyle düşündüğünüzü ne hisseder acaba? Fazla oynamayın duygularıyla, vaktini harcamayın adamın. Yanınızda gezdirmekten(!) utandığınız, sıkıldığınız birisiyle nasıl ömür geçireceksiniz? Sevseniz böyle düşünmezdiniz; Gönle hoş gelen, gözede hoş gelir.

Ask bittikce ole olur ama cirkinse tabi cirkin olmasa askin bitseydide cirkin oldugunu hissetmezdinki. sadece sevgi hisetmezdin o kdr ama bole dusundugn insanla nie devam ediosunki birandada ayrilamam diosan.. onu kiskan sıkıştır sık bogaz et sureklk tRtis oda sogur seninde sogudugnu farkeder ve o sekilde ayrilirsiniz yani sirf tipsizsin die ayriliorm diyemezsin dmi çocugada yazik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili dedğn yanında gezdrlmez... bir kedi gezdrlir mesela bir köpek ya da... ama sevgili yanında gezdirilmez.. orta da sevgi yoksa "sevgi"li olmanın da bi anlamı yok.. o çocuğa üzldm şahsen.. kendisne bu gözle bakan bir sevgiliye kim razı olur?

Sevgili dedğn yanında gezdrlmez... bir kedi gezdrlir mesela bir köpek ya da... ama sevgili yanında gezdirilmez.. orta da sevgi yoksa "sevgi"li olmanın da bi anlamı yok.. o çocuğa üzldm şahsen.. kendisne bu gözle bakan bir sevgiliye kim razı olur?
ne kadar güzel yazmışsın. bu ne biçim soruymuş, yeni gördüm.

birini sadece dış görünüşü için sevmek, dış görünüşü için birlikte olmak, bilmiyorum bana göre gerçek aşk bu değil.

evet objektif baktığımda yakışıklı olmayan bir sevgilim oldu. ama o kadar çok seviyordum ki o bir şeyler anlatırken dünyanın en yakışıklı erkeğiymiş gibi hayran hayran seyrederdim.

Back