Normal buluşmaysa rahatsız edecek bir şey de yok ama içinizde bir his mi var sadece bu kıza karşı ya da farklı olaylar mı olduMerhaba benimde sevgiliminde doğal olarak kız ve erkek arkadaşlarımız var fakat onun bir kız arkadaşı onu bazen buluşmaya çağırıyor, yalnızca ikisi olacak şekilde, ben rahatsız olduğumu kıza da sevgilime de belirttim zaten sevgilim gidip gitmeyeceğini bana soruyor fakat ben hayır diyip cazgır görünmek istemiyorum sevgilime güvenim sonsuz ama kızın bu kadar anlayışsız olması çok sinirimi bozuyor ne yapılması gerek uzun süredir arkadaşlar
Kadın erkek arkadaş olunabilir bu doğal fakat kız arkadaşının onu baş başa buluşmaya çağırması pek normal gelmedi bana. Bunun cazgırlıkla alakası yok. Çok konuşmak görüşmek istiyorsa sevgilinle ikinizi davet etmeliydi. Sevgiline güvenin sonsuz olmasın. Ben aileme dahi güvenmem.Merhaba benimde sevgiliminde doğal olarak kız ve erkek arkadaşlarımız var fakat onun bir kız arkadaşı onu bazen buluşmaya çağırıyor, yalnızca ikisi olacak şekilde, ben rahatsız olduğumu kıza da sevgilime de belirttim zaten sevgilim gidip gitmeyeceğini bana soruyor fakat ben hayır diyip cazgır görünmek istemiyorum sevgilime güvenim sonsuz ama kızın bu kadar anlayışsız olması çok sinirimi bozuyor ne yapılması gerek uzun süredir arkadaşlar
Bence de iki sertleşirler canım ne var bundaKomple bırakın o kıza.Size neyi soruyor.ki.Sizde başbaşa erkek arkadaşınızla buluşun sevgilinize sorun ben bu gece Çesmeye gidiyorum Barbaros benimle dertlesecek bana ihtiyacı var deyin(ismi salladım) Oda size güveniyor olmalı yoksa bu saçma olur demi güven karşılıklı.İki sertleşir eller havaya yapar gelirsiniz.Bak ne güzel herşey yolunda
Arkadaşıyla konuşacağı özel şeylere neden sevgilisini dahil etmek zorunda?Kadın erkek arkadaş olunabilir bu doğal fakat kız arkadaşının onu baş başa buluşmaya çağırması pek normal gelmedi bana. Bunun cazgırlıkla alakası yok. Çok konuşmak görüşmek istiyorsa sevgilinle ikinizi davet etmeliydi. Sevgiline güvenin sonsuz olmasın. Ben aileme daha güvenmem.
Ne gibi özeli olabilir ki erkek arkadaşıyla ? Hemcinsleri ile gayet güzel oturup sorunu varsa paylaşabilir sohbet edebilir. Benim de sevgilisi olan erkek arkadaşlarım var ama hiç bugün müsait misin görüşelim mi falan diye aramam etmem. Bu konuda herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Benim fikrim bu yönde.Arkadaşıyla konuşacağı özel şeylere neden sevgilisini dahil etmek zorunda?
Belki ailesiyle sorunlarını konuşacak, belki sevgilisiyle sorunları var erkek gözüyle yorum alacak. Niye bunları arkadaşının sevgilisiyle de paylaşmak zorunda olsun ki? Üç gün sonra hayatında olup olmayacağı bile meçhul bir kızla neden özelini paylaşsın?Ne gibi özeli olabilir ki erkek arkadaşıyla ? Hemcinsleri ile gayet güzel oturup sorunu varsa paylaşabilir sohbet edebilir. Benim de sevgilisi olan erkek arkadaşlarım var ama hiç bugün müsait misin görüşelim mi falan diye aramam etmem. Bu konuda herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Benim fikrim bu yönde.
Çocuğun kalbine iner ahahhaAy iki dertlesir olacaktı yanlış yazdım
Öyle bir şey olamaz. Ne erkeğin ne kadının eğer ciddi ilişki sevgililik varsa olamaz ..karşındakini düşünmeden edilen her hareket mutsuz ederMerhaba benimde sevgiliminde doğal olarak kız ve erkek arkadaşlarımız var fakat onun bir kız arkadaşı onu bazen buluşmaya çağırıyor, yalnızca ikisi olacak şekilde, ben rahatsız olduğumu kıza da sevgilime de belirttim zaten sevgilim gidip gitmeyeceğini bana soruyor fakat ben hayır diyip cazgır görünmek istemiyorum sevgilime güvenim sonsuz ama kızın bu kadar anlayışsız olması çok sinirimi bozuyor ne yapılması gerek uzun süredir arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?