- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
-
- Konu Sahibi Antihadsiz
Homofobik ne demek diye baktım bilmiyordum katipDövülmek doğal değil ama gay ile de evlenmek istemezsin be. Gay ile evlenmek istememek hetero bir kadın için çok doğal, homofobik olunmaz bunu deyince.
Arkadaşımın görüştüğü çocuk direk saçma sapan konuşmalar yapmıştı. İşte bana o türlü erkekler yazdı ama üzmemek için kuramadım vs diye.Arkadasiminda içine kurt dusmustu ve düşündüğü gibide çıktı.Aslindan biyerden ele veriyorlar.Konusmalarindan ve yaptıklarından belli ediyorlar.Telefonda nelere baktığından, Instagram'da kimleri takip ettiğinden felan ele veriyorlarYakında sevgilimle nişan yapmayı planlıyoruz. Fakat sevgilimin konuşma ve gülüşü biraz kadınsı geldiği için aklıma cinsel yönelimi ne yönde olabilir? gibi kuruntular gelmeye başladı. Erkeğin erkekten hoşlandığı halde sırf toplum baskısından dolayı paravan evlilik gerçekleştirdiklerine maalesef tanık oluyoruz. Şu günlerde aklıma gelen şey bir erkeğin cinsel yönelimi sevgililik döneminde de belli olur mu? Yoksa zamanla evlilikte eşine alıştıkça mı uzaklaşıyor. Çünkü şu an gayet romantik, tatlı sözlü, samimi istekli davranışları var ama bazı evliliklerde önceden çok romantik olup evlendikten sonra uzaklaşan gay olma ihtimali olan erkeklerin sayısı azımsanmayacak derecede. Bu gibi bir durum sevgililik döneminde de kendini fark ettiriyor mudur? Mutlaka çevresinde tanık olduğu, yakın arkadaşı vs. olan vardır. Nasıl anlaşılır? Gerçekten kadına ilgisi olan erkeğin davranışları nasıl olur? Cinsel isteği çok fazla mesela ama bu bir kıstas olmayabilir.
Ay olur mu, seni kandırıp paravan evlilik yapsa bile bağrına basacak, anlamaya çalışacaksin katip. Yoksa homofobik olursun.Dövülmek doğal değil ama gay ile de evlenmek istemezsin be. Gay ile evlenmek istememek hetero bir kadın için çok doğal, homofobik olunmaz bunu deyince.
Beni eldivenle sevse bile de mi, dokunmasa bile, sırf torun da torun diye deliren anasını susturmak, erkekliğini ele güne kanıtlamak için içi almaya almaya benle sevişip, hamile kalır kalmaz elini ayağını çekse bile değil mi? Yeter ki homofobik olmayayım, hayatımın içine s.çılsın no problem.Ay olur mu, seni kandırıp paravan evlilik yapsa bile bağrına basacak, anlamaya çalışacaksin katip. Yoksa homofobik olursun.
Bişey sezdiniz ki süphe duydunuz yoksa kimin aklina gelir bence haklısınız da biraz daha tanıyınYakında sevgilimle nişan yapmayı planlıyoruz. Fakat sevgilimin konuşma ve gülüşü biraz kadınsı geldiği için aklıma cinsel yönelimi ne yönde olabilir? gibi kuruntular gelmeye başladı. Erkeğin erkekten hoşlandığı halde sırf toplum baskısından dolayı paravan evlilik gerçekleştirdiklerine maalesef tanık oluyoruz. Şu günlerde aklıma gelen şey bir erkeğin cinsel yönelimi sevgililik döneminde de belli olur mu? Yoksa zamanla evlilikte eşine alıştıkça mı uzaklaşıyor. Çünkü şu an gayet romantik, tatlı sözlü, samimi istekli davranışları var ama bazı evliliklerde önceden çok romantik olup evlendikten sonra uzaklaşan gay olma ihtimali olan erkeklerin sayısı azımsanmayacak derecede. Bu gibi bir durum sevgililik döneminde de kendini fark ettiriyor mudur? Mutlaka çevresinde tanık olduğu, yakın arkadaşı vs. olan vardır. Nasıl anlaşılır? Gerçekten kadına ilgisi olan erkeğin davranışları nasıl olur? Cinsel isteği çok fazla mesela ama bu bir kıstas olmayabilir.
Okudugunuzu anlama ozurlusunuz. Ben gayle evlenmeyi istesin demedim. Tabi ki istemez, ben de istemem. Orda "gay olacagina okuz olsun" dedi. Ben de ona dedim. Yani ben sahsen okuzle evlenecegime gayle evlenirim daha iyi. En azindan gay dovmezDövülmek doğal değil ama gay ile de evlenmek istemezsin be. Gay ile evlenmek istememek hetero bir kadın için çok doğal, homofobik olunmaz bunu deyince.
Asıl siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Evlenilecek adamdan bahsetmiş, yoldan geçen adamdan değil. Bütün gaylerin sevgi kelebeği olduğunu sanmanız da sizin ponçikliğiniz ayrıca.Okudugunuzu anlama ozurlusunuz. Ben gayle evlenmeyi istesin demedim. Tabi ki istemez, ben de istemem. Orda "gay olacagina okuz olsun" dedi. Ben de ona dedim. Yani ben sahsen okuzle evlenecegime gayle evlenirim daha iyi. En azindan gay dovmez
Doğru. Mesela gaylerde kadın düşmanlığı da yaygın diye biliyorum. Yani hepsi öyle filmlerde gördüğümüz gibi çiçekli böcekli iyilik meleği tipler değil gerçekte.Asıl siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Evlenilecek adamdan bahsetmiş, yoldan geçen adamdan değil. Bütün gaylerin sevgi kelebeği olduğunu sanmanız da sizin ponçikliğiniz ayrıca.
Bi de şey çok acı, kadının evlilikten tek beklentisi dövülmemek.Doğru. Mesela gaylerde kadın düşmanlığı da yaygın diye biliyorum. Yani hepsi öyle filmlerde gördüğümüz gibi çiçekli böcekli iyilik meleği tipler değil gerçekte.
Not: homofobik değilim, hatta hetero da değilim. Nasıl erkek düşmanı lezbiyenler varsa kadın düşmanı gayler de var. Az da değil sayıları.
sevgilimin konuşma ve gülüşü biraz kadınsı
Evet o da bir değişik. Evliliğin ilk koşulu zaten ortada bir "ilişki" olması. Ama adam gay, kadın hetero olunca ortada bir ilişki de olmuyor, yani evlilik olmuyor zaten ilk başta. Gay biriyle niye evlenesin ki. Aman neyseBi de şey çok acı, kadının evlilikten tek beklentisi dövülmemek.
Minnoş bir ev arkadaşı olur ahahahEvet o da bir değişik. Evliliğin ilk koşulu zaten ortada bir "ilişki" olması. Ama adam gay, kadın hetero olunca ortada bir ilişki de olmuyor, yani evlilik olmuyor zaten ilk başta. Gay biriyle niye evlenesin ki. Aman neyse
Bu adam gayet dövebilir bence, bilemedim skfnosmckOkudugunuzu anlama ozurlusunuz. Ben gayle evlenmeyi istesin demedim. Tabi ki istemez, ben de istemem. Orda "gay olacagina okuz olsun" dedi. Ben de ona dedim. Yani ben sahsen okuzle evlenecegime gayle evlenirim daha iyi. En azindan gay dovmez
Evlendigin insan gay çıkacağına
Öküz çıksın daha iyi
Hani iyi değil de iyi
En kötünün iyisi gibi ikisinden de korusun Allah
Öküzl derken hayvana üzülüyorum o ayrı
Okudugunuzu anlama ozurlusunuz. Ben gayle evlenmeyi istesin demedim. Tabi ki istemez, ben de istemem. Orda "gay olacagina okuz olsun" dedi. Ben de ona dedim. Yani ben sahsen okuzle evlenecegime gayle evlenirim daha iyi. En azindan gay dovmez
Sevgiliniz size herhangi bir davranışından etkilenip sen lezbiyenler misin diye sorsa ona ne tepki verirsiniz? Bu öyle sorulabilecek bir soru mu? Tüm naif olmayan çıt kırıldım olmayan kadınlara da ( çünkü toplumsal cinsiyette nasil kibar erkek yadirganiyorsa kaba kadında yadirganiyor.) sorsak ne tepki verirler? Ben bir daha görüşmem açıkçası.Yani ben olsam garipser sorardım sanırım konu sahibi de dan diye sormasada bir şekilde ogrenmeli diye düşünüyorum
Bacım güldürdün ya hu gece gece o fotodakinin haşinliği diyorum başka birşey demiyorumBu adam gayet dövebilir bence, bilemedim skfnosmck