Sevgilinin cinsel yönelimi nasıl anlaşılır?

Yakında sevgilimle nişan yapmayı planlıyoruz. Fakat sevgilimin konuşma ve gülüşü biraz kadınsı geldiği için aklıma cinsel yönelimi ne yönde olabilir? gibi kuruntular gelmeye başladı. Erkeğin erkekten hoşlandığı halde sırf toplum baskısından dolayı paravan evlilik gerçekleştirdiklerine maalesef tanık oluyoruz. Şu günlerde aklıma gelen şey bir erkeğin cinsel yönelimi sevgililik döneminde de belli olur mu? Yoksa zamanla evlilikte eşine alıştıkça mı uzaklaşıyor. Çünkü şu an gayet romantik, tatlı sözlü, samimi istekli davranışları var ama bazı evliliklerde önceden çok romantik olup evlendikten sonra uzaklaşan gay olma ihtimali olan erkeklerin sayısı azımsanmayacak derecede. Bu gibi bir durum sevgililik döneminde de kendini fark ettiriyor mudur? Mutlaka çevresinde tanık olduğu, yakın arkadaşı vs. olan vardır. Nasıl anlaşılır? Gerçekten kadına ilgisi olan erkeğin davranışları nasıl olur? Cinsel isteği çok fazla mesela ama bu bir kıstas olmayabilir.
Makat kontrolüne goturun gaysa belli olur 😅
Sorarsa siğil varmı diye genel kontrole gir istedim bana hpv bulassun istemem
Ona göre aşı olcam dersiniz

İlla ki anlarsınız
Gay yönelimi var mı yok mu
Sonuçta arkadaşınız değil ki
Nişanlınız

Ama bu soruyu sorduğunuza göre tanımadan nişanlandınız

Tanımadan evlenmeyin

Öyle bir yönelim hissediyorsanız da ayrılın.

benim bi arkadaşım vardı böyle ses tonu konuşması insanda gay havası uyandırıyordu ama aslında herif fazla kibar ve fazla kültürden efemine olmuş kvlhdskjhds gaaayet heteroydu yani. dikkat edelim yanıltıcı olabiliyo :KK70:

Adamın biraz feminist davranışları var diye konudaki bir sürü insanın onu yargılamasına üzüldüm. Konu sahibine önerim bunu öğrenmek için bir şey yapacaksa bile açık açık yapmaması olacaktır. Çünkü anlarsa durumu duzeltebileceginizi zannetmiyorum. Burada bir kadına maskülen tavırları var diye lezbiyen olmasından şüphelenildiği yazılsa linç yerdi muhtemelen adam.

Tekrar geldim. Yorum yapan tüm arkadaslara tesekkurler. Iceriklerde yer alan sorularin cevaplarina geleyim.
Nisanlim değil henüz sevgiliyiz, 7 aydir çok yakiniz. Cinsel yaklaşımımız oldu, sırf şüphem olduğu için gayet istekli birisi afedersiniz öpüşünce dayanamıyor erekte oluyor vs birden fazla sekilde....sürekli güzel, değer verici, evlilik hayalleri kuran cümleler kullanir.

Erkeklerin erkeklerden hoslanma durumunu, bosanma sebeplerinden biri olarak konuyu actim biraz uzattim, hatta seninle sirdaşiz her seyimizi paylasalim demistim ve boyle bir mesele olsa dahi dedim. Baya uzattim ornekleri. En son kusura bakmiyorsun dimi dedim ama saçma konular demisti, sinirlenmemisti ama acikcasi yine iyi dinledigini sabrettigini dusunuyorum.

Tekrar geldim. Yorum yapan tüm arkadaslara tesekkurler. Iceriklerde yer alan sorularin cevaplarina geleyim.
Nisanlim değil henüz sevgiliyiz, 7 aydir çok yakiniz. Cinsel yaklaşımımız oldu, sırf şüphem olduğu için gayet istekli birisi afedersiniz öpüşünce dayanamıyor erekte oluyor vs birden fazla sekilde....sürekli güzel, değer verici, evlilik hayalleri kuran cümleler kullanir.

Erkeklerin erkeklerden hoslanma durumunu, bosanma sebeplerinden biri olarak konuyu actim biraz uzattim, hatta seninle sirdaşiz her seyimizi paylasalim demistim ve boyle bir mesele olsa dahi dedim. Baya uzattim ornekleri. En son kusura bakmiyorsun dimi dedim ama saçma konular demisti, sinirlenmemisti ama acikcasi yine iyi dinledigini sabrettigini dusunuyorum.
Ya açıkçası bu şekilde ağzını arayarak(eğer böyle bir durum varsa) öğreneceğinizi düşünmüyorum. Aslında ben kendisinin eşcinsel yönelimi olduğunu da düşünmüyorum. Feminen olduğunu düşündüğünüz birkaç özellik yeterli değil zaten. Cinsel yönelim çok daha derin sonuçta.

Siz nişan konusunu erteleyin ama bence. İçiniz huzursuz sonuçta. Kendinizi iyice dinleyin derim.

Kisilik olarak biraz kuskucuyum, kendi kuruntum da olabilir bu, sevmek konusuna gelince beni kalbi cok etkiliyor, son aylarda beraber yasamak istiyorum tek kalmasina gönlüm el vermiyor. Bu vakte kadar cok cektirdim sabrini zorladim, beni çikarsiz sevdigine inandirdi ki zorla seven biriyim, yillarca cesaret edemedimz, evlilik konusuna hep temkinliydim, bunun da etkisi var sanirim.

Niye boylesine homofobiksiniz? Okuz olup dovsun daha mi iyi? Sizin gibiler icin dovulmek daha dogal anlasilan
Bu yoruma sadece güldüm

Sizin gIbiler derken o dediğin sizin gibilere ben asla girmem merak etme
Alıntı alıpta bilmediğiniz biri için bunları demek bide suçlamak çok garip
Zaten yoruma öküz iyi bir şey değil dediğim halde orda başka bir şey ima etmeye çalıştığım halde onu anlamayıp
Sizin gibiler deyip o sizin gibilere kimse artık orda ben yokum ve bu dediginiz dayak şiddet yada koca hem sever hem döver
Ille de koca koca
Koca bulunmaz biridir deyip herşeyi yapanlara en tepki veren en sert yorumlar yapan üyeler arasindayim
Bence bir kez daha oku o yazdigimi
Ne olduğunu saklayıp sonradan meydana çıkarıp paravan evlilik yapıp kadının hayatını mafedenlere lafım
En azında öküzse okuzlugunu belli ediyor dedim ki bunun da çirkin bir şey olduğunu yazdım zaten ama okuyup anlamıyorsanız böylede bilmeden etmeden yorum yaparsanız

Kisilik olarak biraz kuskucuyum, kendi kuruntum da olabilir bu, sevmek konusuna gelince beni kalbi cok etkiliyor, son aylarda beraber yasamak istiyorum tek kalmasina gönlüm el vermiyor. Bu vakte kadar cok cektirdim sabrini zorladim, beni çikarsiz sevdigine inandirdi ki zorla seven biriyim, yillarca cesaret edemedimz, evlilik konusuna hep temkinliydim, bunun da etkisi var sanirim.
Telefonunu karıştır derim ben.

Kibar olması gay olacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca belki sadece sesi incedir, napsın adam. Testosteron eksikliği bile varsa bu erkeklerden hoşlanacağı anlamına gelmiyor. Diyelim hoşlanıyor erkeklerden. Bu kadınlardan da hoşlanmadığı anlamına da gelmiyor. Diyelim ki gerçekten gay, konu sahibi adamla hiç sevişmemiş mi? Ya da madem efemine tavırlarını rahatsız edici buluyor, bu adamla niye beraber 😂

Niye boylesine homofobiksiniz? Okuz olup dovsun daha mi iyi? Sizin gibiler icin dovulmek daha dogal anlasilan
Dövülmek doğal değil ama gay ile de evlenmek istemezsin be. Gay ile evlenmek istememek hetero bir kadın için çok doğal, homofobik olunmaz bunu deyince.

X