- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
- Konu Sahibi Antihadsiz
Test mi yaptirsaniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bu benim kocam. Neredeyse bire bir aynı cümleleri kurar. Sayenizde gay olduğunu öğrendimBabamın bir iş arkadaşı vardı öyle naif bir insandı ki 50 küsür yaşında bekardı. Ben bir hanımdan bana su vermesini, karnımı doyurmasını isteyemem. Benim kirli donumu nasıl yıkamasını beklerim derdi. Yıllar önceden bahsediyorum tabi.
Nasıl bir test?Test mi yaptirsaniz acaba
Kahkaha kontrol edebildiğimiz bir şey değil ama ya. Suphenizden bağımsız olarak söylüyorum, birinin gülüşüyle dalga geçildiğinde veya uyarıldığında o kişi gerçekten uzun bir süre rahat rahat kahkaha atamıyor. Üzücü yani :/hepinize teşekkürler, amacım beyin fırtınası yapmak. Fikirlerinizi tek tek okuyup düşünüyorum. Sevgililik döneminde cinsel yakınlaşmam oldu hatta sırf bu sorumdan dolayı yaşadım :)) . Gün geçtikte daha iyi oldu, bana karşı istekli ve sabırlı, beni çocuk gibi sever. Annesine de çok düşkün. Biraz yetişme tarzı onu biraz yumuşak yapabilir diye de düşünüyorum da bir yandan. Yanında beni gezdirmekten, arkadaşlarıyla tanıştırmaktan keyif alıyor. Hayran olduğunu da söylüyor. Beğenisi de var. Ama bu kahkaha meselesi beni benden alıyor, rencide de etmek istemiyorum adamı soğutmamak için. Kadın gibi gülme de diyemem :)
Bilmiyorum ki hormon testi filanNasıl bir test?
Yok öyle bir test. Gayler erkeklik hormonu salgılarlar zaten. Cinsel yönelimin hormonlarla bir ilgisi yok.Bilmiyorum ki hormon testi filan
Önüne bir salatalık bir şeftali koyup..bshshshs devamını getirirsem süresiz uçarım buradanNasıl bir test?
Bak şimdi olmadı. Ben ikisini de çok severim. Hangisini yiyeceğime karar veremem. O zaman ben biseksüelimÖnüne bir salatalık bir şeftali koyup..bshshshs devamını getirirsem süresiz uçarım buradan
Başka bir konuda görmüştüm sanki evli bir kadın kocasından bahsediyordu. Orda geçmiş olabilir hatırlayamadımYok öyle bir test. Gayler erkeklik hormonu salgılarlar zaten. Cinsel yönelimin hormonlarla bir ilgisi yok.
Kibarlık başka efemine hareketler başka birsey,ayırt etmesi çok güç değil.Lakin cinsel yönelim konusunda bunların hepsi gaydir demek yersiz olur tabiiki...Kibar olan erkekleri türkiye de nedense gay olarak görüyorlar. O kadar alışmış ki toplum kaba saba erkeklere kibar naif erkekleri gay sanıyorlar
Ayrıca birgün de tanıyıp mı nişanlanacaksınız..
Sevgilinizi siz daha iyi tanıyorsunuzdur. İllaki cinsellik konusu olmuştur
Yok öyle bir şey hanfendiciğim.Başka bir konuda görmüştüm sanki evli bir kadın kocasından bahsediyordu. Orda geçmiş olabilir hatırlayamadım
Gay erkekler de erkek. Sadece erkeklerden hoşlanıyorlar, o kadar.Bilmiyorum ki hormon testi filan
Ha bak bu da var. Benim bey ellerini kadın gibi kullanır. Kalemi, sigarayı, kadehi tutuşu, bir şey anlatırken el hareketleri feminendir. Elleri de kadın eli gibi zaten ince narin tüysüz falan. Ama bunun sebebi adamın yıllardır piyano çalıyor olması. Dışardan bakan biri gay diyebilir. Yani öyle hareketle falan da anlaşılacak bişey değil bence.,Kadinsilikla kibarlik ayirtedilebilir.
Kibar erkekler kadinsi olmuyorlar bence, konu sahibi sadece kadin gibi guluyor demiş. Elde başka bilgi var mi? Daha net şeyler olmali.