sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)
Gösterirsen ok yaydan çıkabilir sekse karşı değilsen göster, tabuların varsa internette gördükleri ile yetinsin yapacak bir şey yok.
Patadanak bakınca görür inşallah
Aa ne tuhaf bir istek. Sevişirken vajinayı komple görmesi daha masum. Onca yıllık kocam dur orda ne var bakayım dese, ıyy ne irite edici. Ya sevişmek için ayak yapıyor, ya da ruh hastası.
sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)
İlla görmek istiyorsa açıp internetten araştırsın baksın.
Seni kullanmak istiyor sakın izin verme böyle bir şeye. Ben olsam öyle birinden ayrılırdim. Yani seninle bir şeyler yaşamak istiyorsa veya sevişmek VS istiyorsa açık açık söylesin yani.
Hymni görmek istiyorum nedir ya sjssjsj
Ne dertler var
Hymen ne diye baktım, kızlık zarıymış.
Kızlık zarı öyle gözle görülen bir şey miymiş ? Sevgilinizin gözleri ultrason mu ? Alttan muayene yapabiliyor mu ?