Sevgilimle yaşadığım durum

canisiyza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
16
9
1
sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)

Siz de onun spermlerini gormek isteyin mesela, hemen hemen ayni mantik

Her gün şaşırılacak bir konu mutlaka açılıyor.
İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.

Saf mısın canım nasıl görecek? Kötü kötü konusturmayin beni,ayırıp bakacak mı? Uzmanlığı ne bu abazanin????

Saf mısın canım nasıl görecek? Kötü kötü konusturmayin beni,ayırıp bakacak mı? Uzmanlığı ne bu abazanin????

Kaç yaşındasınız? Vajina ve kızlık zarını aynı şey zannediyor olabilir misiniz?

Muhtemelen cinsellik yaşamak istiyor sevgiliniz ve konuya bu şekilde saçmalayarak girmiş. Cinsel tecrübesizlik ayrı bu kadar bilgisiz olmak ayrı. Google da biyolojik olarak bilgiler edinin bari

Saf mısın canım nasıl görecek? Kötü kötü konusturmayin beni,ayırıp bakacak mı? Uzmanlığı ne bu

Ne dertler var
Hymen ne diye baktım, kızlık zarıymış.
Kızlık zarı öyle gözle görülen bir şey miymiş ? Sevgilinizin gözleri ultrason mu ? Alttan muayene yapabiliyor mu ?
Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi

Nasil gorcekmis? O oyle gorulebilen birsey degil ki hatta hissedilebilen birsey bile degil. Kadin dogum uzmani felan degilse goremez.
Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi

Daha da şaşırmam diyorum şaşırıyorum

Nasıl görecekmiş
Görünce ne olacakmış
Açıksa ne oluyor kapalıysa ne(bu ne demek hiç anlamadım da)

Adam size ne muamelesi yapıyor idrak edemediniz galiba.Hayattan kopmuş mantık ve sorgulama sıfır,sebep sonuç bağlantısı kopuk.Nasil hayatlar yaşıyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…