Siz de onun spermlerini gormek isteyin mesela, hemen hemen ayni mantiksevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)
Her gün şaşırılacak bir konu mutlaka açılıyor.sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)
Saf mısın canım nasıl görecek? Kötü kötü konusturmayin beni,ayırıp bakacak mı? Uzmanlığı ne bu abazanin????sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
Saf mısın canım nasıl görecek? Kötü kötü konusturmayin beni,ayırıp bakacak mı? Uzmanlığı ne bu abazanin????sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
Saf mısın canım nasıl görecek? Kötü kötü konusturmayin beni,ayırıp bakacak mı? Uzmanlığı ne bu
Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibiNe dertler var
Hymen ne diye baktım, kızlık zarıymış.
Kızlık zarı öyle gözle görülen bir şey miymiş ? Sevgilinizin gözleri ultrason mu ? Alttan muayene yapabiliyor mu ?
Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibiNasil gorcekmis? O oyle gorulebilen birsey degil ki hatta hissedilebilen birsey bile degil. Kadin dogum uzmani felan degilse goremez.
Adam size ne muamelesi yapıyor idrak edemediniz galiba.Hayattan kopmuş mantık ve sorgulama sıfır,sebep sonuç bağlantısı kopuk.Nasil hayatlar yaşıyorsunuz???Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?