- 16 Temmuz 2010
- 29
- 0
Ailem sevgilimin olduğunu bilmiyor. Bugun sevgilimle dolaşıyorduk. sevgilim terledim eve gidelim de ben bi üstümü değiştiriyim dedi. gittik üstünü değiştirdi hemen çıktık o sırada onlarında kapısının önünde pazar kuruluyo evlerinin onunde de bizim bir akrabamız tezgah kurmuş satış yapıyor. onu gördüm o da beni gördü şaşırdı gittim yanına hiç birşey yokmuş gibi konuştum ama yanımda sevgilim de vardı sevgilimi gördü :18: ters ters baktı bende akradaşıma geldim de abisi eve bırakıcak dedim çünkü apartmandan çıktığımızı görmüştür belki aklına kötü birşey gelmesin bir de aileme söylemesin şüphelenip diye öyle dedim. Sonra annemi aradım annemede arkadaşımın ayağı kırılmış cuma pazarının orada oturuyolar gidebilirmiyim kız arkadaşımla dedim annemde tamam dedi sonra anneme orda X abiyi gördüm dedim dönerkende arkadaşımmın abisi yarı yola kadar bıraktı dedim. eğer akrabamız bize gelip beni pazarda gördüğünü söylerse annemde ne işin var senin orda demesin diye böyle birşey yaptım anneme kız arkadaşımla gittim dedim ama X abi sadece sevgilimle beni gördü =(
size sorum şu : sizce korkmam gereken bir şey var mı ailem anlar mı ?
size sorum şu : sizce korkmam gereken bir şey var mı ailem anlar mı ?