sevgilimle yakalandım

busequn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2010
29
0
Ailem sevgilimin olduğunu bilmiyor. Bugun sevgilimle dolaşıyorduk. sevgilim terledim eve gidelim de ben bi üstümü değiştiriyim dedi. gittik üstünü değiştirdi hemen çıktık o sırada onlarında kapısının önünde pazar kuruluyo evlerinin onunde de bizim bir akrabamız tezgah kurmuş satış yapıyor. onu gördüm o da beni gördü şaşırdı gittim yanına hiç birşey yokmuş gibi konuştum ama yanımda sevgilim de vardı sevgilimi gördü :18: ters ters baktı bende akradaşıma geldim de abisi eve bırakıcak dedim çünkü apartmandan çıktığımızı görmüştür belki aklına kötü birşey gelmesin bir de aileme söylemesin şüphelenip diye öyle dedim. Sonra annemi aradım annemede arkadaşımın ayağı kırılmış cuma pazarının orada oturuyolar gidebilirmiyim kız arkadaşımla dedim annemde tamam dedi sonra anneme orda X abiyi gördüm dedim dönerkende arkadaşımmın abisi yarı yola kadar bıraktı dedim. eğer akrabamız bize gelip beni pazarda gördüğünü söylerse annemde ne işin var senin orda demesin diye böyle birşey yaptım anneme kız arkadaşımla gittim dedim ama X abi sadece sevgilimle beni gördü =(

size sorum şu : sizce korkmam gereken bir şey var mı ailem anlar mı ?

Öyle bir kılıfına uydurmuşsun ki hiç bir şey geleceğini zannetmem annenin aklına.
Rahat ol bence.

Bencede anlamazlar gayet mantıklı yalanlar uydurmuşsun.Böyle kapanır gider bence olay korkma hem onlar senin ailen seni anlicaklarına emnim :)

Bencede anlamazlar gayet mantıklı yalanlar uydurmuşsun.Böyle kapanır gider bence olay korkma hem onlar senin ailen seni anlicaklarına emnim :)

korkum şu akrabamız yanında bir çocuk vardı derse :S ya da annem yanında kim vardı diye sorarda akrabamız bir erkek cardı derse :S

korkum şu akrabamız yanında bir çocuk vardı derse :S ya da annem yanında kim vardı diye sorarda akrabamız bir erkek cardı derse :S

Arkadasimin abisiydi dersin arkadasimi gormemis felan dersin baya yalan olmus kilifini bul artik:KK37:
yanlis hatirlamiyorsam annen cok bunaltiyordu seni bence acik verme.

Son düzenleme:
panik olursan bir terslik olduğunu anlarlar... bence anlamazlar şu durumda ki akrabanızın tutup bu durumu annenlere söyleyeceğini bile sanmıyorum.

ailene yada en azindan annene söylesen olmazmi acaba
anne benim görüstügüm biri var diye
ben böyle gizli kapakli seyleri sevemiyorum hele isin icine yalanda girince
cikilmaz bir hal aliyor sanki...
en azindan Allah muhafaza bir sorun olsa ,derdini anlatacagin biri olurdu diye düsünüyorum.

Kadın milleti şeytandan 3 gün önce yaratılmış derler ya gerçekten çok doğru..:)))
bravo valla güzel bi kurtarış..:KK34:
Bence annene söyle için rahat olsun istediğin gibi gezip tozarsın

Tebrik ediyorum profesyonelce bir kurtarış gerçekten .

Bence bir kızın annesinden saklayabilecği hiç bir şey olmamalı .

Hadi ailenin tasvip etmediği bir şeyi yaptın niye ulu orta eyerde beraber gezersiniz ki
Anlamazlar da ailene yalan söylediğinde için nasıl rahat oluyor
Her gün yüz yüze bakıyorsunuz ben yapamam yahu
En azından annene söyle hangi gün saklayabilirsin ki başkasından duyacağına senden duysun..

Neredeyse 2 yıl olucak birlikteliğimiz ailemle konuşmadım mı sanıyorsunuz. Benim hoşumamı gidiyor dışarı çıkmak sevdiğim insanla görüşebilmek için kırk takla atmak 21 yaşında sevgilim oldu diye eve kapatılmak üstüne adam öldürmüş gibi hakaret yemek ailede dışlanmak özgürlüğümün elimden alınması biraz olsun gülünce hemen kinaye yapılması daha okulumu bitirmeden sevgilim oldu diye evlenme meraklısı gibi davranılıp hemen bir başkasıyla evlendirilmeye çalışılması ?! ailemle her yolu denedim ama istemiyorlar sevgilimin olmasını eve kapattılar mayıstan beri evdeyim birde kilo aldım iyice bunalıma girdim ağlama nöbetleri geçiriyorum dudup dururken ağlıyorum ben çok mu memnunum bu durumdan :KK43: ailem sevgilimden önce gelir ailem istemiyor diye ayrıldım ama yapamadım yapamadık tekrar birleştik lütfen yargısız infaz yapmayın !

yorumlarınız içinde teşekkür ederim zaman ayırıp birkaç cümlede olsa yazdığınız için.

Aklını bu tür şeylere kullanacağına derslerine ver bence okuyorsan .... bi erkek için değmez bu tür yalanlara... bu nacizane benim fikrim katılıp katılmamak sana kalmış

Neredeyse 2 yıl olucak birlikteliğimiz ailemle konuşmadım mı sanıyorsunuz. Benim hoşumamı gidiyor dışarı çıkmak sevdiğim insanla görüşebilmek için kırk takla atmak 21 yaşında sevgilim oldu diye eve kapatılmak üstüne adam öldürmüş gibi hakaret yemek ailede dışlanmak özgürlüğümün elimden alınması biraz olsun gülünce hemen kinaye yapılması daha okulumu bitirmeden sevgilim oldu diye evlenme meraklısı gibi davranılıp hemen bir başkasıyla evlendirilmeye çalışılması ?! ailemle her yolu denedim ama istemiyorlar sevgilimin olmasını eve kapattılar mayıstan beri evdeyim birde kilo aldım iyice bunalıma girdim ağlama nöbetleri geçiriyorum dudup dururken ağlıyorum ben çok mu memnunum bu durumdan :KK43: ailem sevgilimden önce gelir ailem istemiyor diye ayrıldım ama yapamadım yapamadık tekrar birleştik lütfen yargısız infaz yapmayın !

yorumlarınız içinde teşekkür ederim zaman ayırıp birkaç cümlede olsa yazdığınız için.

ben size hak veriyorm sizi anlıyorum, benim öyle bir sorunum yok ama kuzenim aynı durumda üniverste 3. sınıfa geçti kız.. aileler böyle yapsalarda hiç bir şeye engel olamiyorlar insan bu tani sevicek, birileriyle görüşücek ama onlar bilmicekler sadece. Oysaki bu olay ailelerin bilgisi dahilinde olsa kız X yerindeyken aile Y yerinde bilmese doğruyu bilse her iki taraf içinde daha iyi olur. Sonra kızlar ya kaçırılıyo bişey oluyo ailelerin hiç bir şeyden haberi yok.. nereye gideceğini kime soracağını bilmiyo. ya da kızının kimin ile görüştüğünü.. bence burda suç ailelerde bizde değil..

Senin bu yazini okudukdan sonra cok korktum ya benim kizimda ilerde bana boyle pis oyunlar oynarsa ne yaparim?

Yeme icme buyut bu yasina getir tam gururlanacagin zaman sana verdigi yalan olsun!!!

Allah korusun!!! Kahrimdan olurdum herhalde.

Haaa soruna gelince... korkma o kadar guzel baglamisin ki kimsenin ruhu duymaz! :KK20:

ben size hak veriyorm sizi anlıyorum, benim öyle bir sorunum yok ama kuzenim aynı durumda üniverste 3. sınıfa geçti kız.. aileler böyle yapsalarda hiç bir şeye engel olamiyorlar insan bu tani sevicek, birileriyle görüşücek ama onlar bilmicekler sadece. Oysaki bu olay ailelerin bilgisi dahilinde olsa kız X yerindeyken aile Y yerinde bilmese doğruyu bilse her iki taraf içinde daha iyi olur. Sonra kızlar ya kaçırılıyo bişey oluyo ailelerin hiç bir şeyden haberi yok.. nereye gideceğini kime soracağını bilmiyo. ya da kızının kimin ile görüştüğünü.. bence burda suç ailelerde bizde değil..

cevabın için bana hak verdiğin için teşekkürler. Suç sadece ailelerde değil bizlerde de suç var aslında bizler eğer zamanında onların güvenlerini zedeleyecek şeyler yapmasaydık onlarda bugun bize bu kadar set çekmezlerdi. Ama biraz fazla sıkıyorlar haklılar korkuyorlar ama aradaki ince çizgiyi yakalayabilmek gerek çok sıkmakta iyi değil çok serbest bırakmakta.

Senin bu yazini okudukdan sonra cok korktum ya benim kizimda ilerde bana boyle pis oyunlar oynarsa ne yaparim?

Yeme icme buyut bu yasina getir tam gururlanacagin zaman sana verdigi yalan olsun!!!

Allah korusun!!! Kahrimdan olurdum herhalde.

Haaa soruna gelince... korkma o kadar guzel baglamisin ki kimsenin ruhu duymaz! :KK20:

cevabınız için teşekkürler ama haddinizi aşmayınız ! nedemek " pis oyunLAR ". sanki ben bu durumdan çok mu memnunum çok mu rahatım günümü gün ediyorum.Ne kadar çok isterdim annemle konuşabilmek akıl danışabilmek ama herkese nasip olmuyor işte. siz kızınızı eve kapatmaz bu tarz hakaretler etmez karşınıza alır konuşursunuz o da size böyle birşey yapmaz. Yaptığım iyi bir şey değil bunun farkındayım ama sizde lütfen biraz daha seviyeli yorum yapın eğer yapıcaksanız!

1 yıl öncesine kadar hjiç sevgilim olmadı attığım her adımdan da ailemın haberi oldu babam emekli astsubay benm çevremde ki kızlar da subay kızlarıydı askerlerle yapmakdıkları kalmamısrtı tabi videoları da evden eve dolastı bıtek benm yoktu çok şükür ailemn güvebnin hiç kaybetnedim ve ilk sevgilimle de evlendim. ailenn güvenini kjazanmak çok önemli kesinlikle ama şu da var ailede gizli gizli kızın odasını kurcalamamlıu telefonlarını karıstırmamlı ailem bana bu tur baskılar uygulasaydı yapmaya nyetm yoksa da yapardım insanın sınırını bozuyor sen uğras didin dürüst kız ol onlar sana şüphjeci davransın olmAMALI aileler baskı kurmak yerine arkadas olmalı bence :)

X