yanı ınsanın yüreği daralır yaaa ondan dedımm :)
umarım halledersınız
canım bence ara sevgilini
anlat güzelce, seni seviyorum ama bazı şeyler seninle benim dışımda de
arkadaşlarıma attığım mesajları ben sana göndermeyi kabul etsem onlar etmeyebilir.
ki haklılar da de.
ben de istemezdim bana gelen mesajların başkası tarafından okunmasını de, sen istermiydin de
erkekler pek anlamaz ama biraz empati kurmayı öğrensin kaydirigubbakcemile3
hep empati yoluyla bişeleri anlatmaya çalştım bugüne kada canm zaten.dediğim dedik bi insan çünkü......
ben okadr anlatsamda yine kndi bildigi dogru oluyo çoğu zamn.
dediklerini kesin diycem canm çooo...k saol gerçktn
a.s.
çok sapkın davranışlar bunlar arkadasım yol yakınken kurtul..
ne demek bana ayse mesaj attı ona cevap yazabilir miyim ,kusura bakma ama senin gibi bi saf bulamaz bu adam senden ayrılsa..bence ruh doktoruna götür onu muhtemelen problemli bi tip ..
uzaklaşmazsan cok zarar görürsün..tövbe tövbe ya ..şaştım kaldım..
çok sapkın davranışlar bunlar arkadasım yol yakınken kurtul..
ne demek bana ayse mesaj attı ona cevap yazabilir miyim ,kusura bakma ama senin gibi bi saf bulamaz bu adam senden ayrılsa..bence ruh doktoruna götür onu muhtemelen problemli bi tip ..
uzaklaşmazsan cok zarar görürsün..tövbe tövbe ya ..şaştım kaldım..
hmm merak ettım aynı seyı sana sevgılın yapıomu cnm ?
eger hayırsa sen neden ona yapıyorsun ?? sevgındendir eyvallah bişey diyemem ama bırgun gelır çok bunalırsın cnm sevgılının bu kısıtlamalarına Eee ozaman ne olacak??
haklısın sapkın davranışlar ama, seven birine hemen kaldır at denmezki,
önce bu huylarından kurtulmaya çalışacak, zaten böyle gidemez
eğer bu hareketlerinden vazgeçerse ilişki kurtulabilir...
canım ben seni çok iyi anlıyorum.benim erkek arkadaşım da çokk kıskanc ve baskıcıydı.ilk başlarda okadar dokunmuyo ama ilişki ilerledikçe ve kişiler olgunlastıkca cekılmez bı hal alıyo gercekten.ben de artık okadar bunalmıstım kı ne yapacagımı sasırmıstım hiç mutlu değildim bu yüzden,onu cok sevdıgım halde....ama en sonunda olmayacak böyle dedım acık acık konustum.ben artık kaldıramıyorum bunları,çok sıkıyosun benı boguluyorum dedim.artık böyle gitsin istemıyorum benle mutlu olmak ıstıyosan değişmelısın dedım.yani isteklerimi acık acık belırttım...zaten ilişkimizin tehlıkede oldugu bı dönemdı,kabul etti..... şuan cok mutluyum canım...dünya varmış diyorum...tavsiye ederim...
canm senin adına okadr çk sevindim ki anlatamam.çünkü benim istedigim yani yapmak istedgm şeyi yapmşsn :1hug:
inş bende knştuğumda aynı tepkiyi alırım.inş.dua et nolur...
benimle aynı şeyi yaşayan birilerini görünce şaşırıyorum.tekim sanıyodum :)
a.s.
Canım şimdiden bu kadar ipleri eline verme derim. Her yaptığımın hesabını niye vereceksin ki, o kim oluyor, sadece sevgilin. Biz evliyken bile böyle bişey yapmıyoruz. Senin böyle bir insanın güvenini kazanman mümkün değil. Çünkü henüz kendisine güveni yok. Evlendiniz diyelim ne yapacaksın, çalışacaksın eşe dosta alışverişe çıkacaksın, nasıl olacak bu işler. Bi mesajın hesabını soran adam muhtemelen seni kafese koyacak. Allah yardımcın olsun şimdiden, böyle insanlarla ilişki yaşamak büyük gayret ister. Ben olsam aşkımdan ölsem çekmem açıkçası bay bay derim.
canım inşallah düzelir herşey :Saruboceq: .ama bunları söylerken,konusurken kesınlıkle kararlı ol ve öyle de görün.güçlü dur.zaten seni gercekten seven biriyse böyle seyler için ilişkinin kötüye gitmesini istemez.düzelmeye çalısır.sakin ol ama ok?allah yardımcınız olsun :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?