Sevgilimle sorunuma lütfen yardımcı olun kızlar

o da sözümü dinliyor ama doğal olarak ben onun kadar emretmiyorum ki bir erkeğe gömlek giyme pantolon giyme dar denilmiyor.. benim sorunum normal şeyleri istememi anormalmiş gibi karşılaması arkadaşlarımla dışarda vakit geçircek olmam çokta bişey değil istediğim biz kikimiz dışarı çıktığımız zamanlar yetiyordu bana ama çıkmadığımız zamanlar evde mal mal oturcak değilim ya bende insanım.. ve dediğiniz gibi saygı yok gerçekten..

SEN bu çocuğa naptın da çocuk bu hale geldi ? Neden mi böyle diyorum ? Çünkü şu an yaşadığım ilişkide ben de aynı erkek arkadaşın gibiyim. Sevgilimin hayatını zindana çevirdim ama neden çünkü bana bikaç kez yalan söyledi güvenimi sarstı. Kesin sen de böyle yapmışsındır. Onun sana dediklerinin aynılarını ben de erkek arkadaşıma söylüyorum. Onu çok iyi anlıyorum. İsteklerine cevap veremeyecek mutlu edemeyeceksen lütfen bişi yapma bitsin gitsin kendi yoluna baksın kendine gelsin. Biz ocak ayı boyunca görüşmedik 1 ay boyu aramadı beni ve yılbaşını güya birlikte ailesiyle geçiricektik... sonra döndü ama sorunlar bitmiyo malesef ben güvenemiyorum benden kaynaklı sürekli kameralı görüşme yolluyorum bi yerdeyim diyo inanmıyorum falan...

Yani diyeceğim şu ki onun istediği şekle giremiceksen bırak. Üzme onu. Çnkü ben de çok üzülüyorum...

canım ablanla konuşmanı istemyorum ne demek ya benm 5yıl olck sevgli olalı 1kere ble brbrmzin ailmz hakkında kötü bişi demedik ki zaten ablmlada çok iyi anlaşırlar kaç yıllık ablanı 1yılda tandğn adama sakın değişme o senin için fedakarlık yapablrdi sevmesede saygı duymak zorundaydı bence barışma onunla :131:

Evet hatalı olduğum yerler var böyle olmasına sebep ama bazı şeyler olmadan önce de böyleydi en başından beri yani.. Ama ben mesela biyere gitcm deyip başka yere gitmem şunu giydim deyip başka şey giymem bu tür yalanlarım hiç olmadı yani

Canım olaylar o kadar karışıkki burda anlatmadığım taraflar da var.. ablam bana bi konuda ona çok ihtiyacım varken bana ablalık yapmadı ki zaten kendisi çok garip biridir uzaktır insanlara karkteri öyle yani benimde herkes gibi canayakın anlayışlı ablam olsa bu tür sorun olmazdı ama dedim ya o değil ben abla gibiyim çok farklı insan

hakkında hayırlısı olsun tatlım ama en iyisini yapmışsın emin ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım bazen az önce arkadaşın dediği gibi bu kadar aşırıya gelmesinin sebebini kendimde aradığım için üzülüyorum onun adına ama sebep oldum diye ömrümün sonuna kadar bu şekilde katlanamamki daha 20 yaşında üni. okuyorum asosyal bi insan hiç olmadım bu zamana kadar insan biyerden sonra patlıyor gerçekten

kesinlikle öyle canım,hemde insanın kendi özgüvenini kaybetmemesi çok önemli birşey 👍

şuan aynısını ben yaşıyorum 6 aylık bir ilişkim var en yakın arkadasımla dısarı cıkmayı gectim mesajlasamıyorum arayamıyorum bile. eger bitirebilecek gucun varsa bitir bence. hicbir sey icin degmiyor. bu zamanla daha kotu bi hal alıcak eger boyle devam ederse bende dayanamayıp ayrılmayı dusunuyorum. fakar duzelmıcek gibi. dedigim gibi cok zor biliyorum bende aynısını yasıyorum ama hayat senin hayatın bi baskası icin onu bu kadar kısıtlayamazsın.

Çoğu insan gelemez böyle şeylere katlanan olsa da eninde sonunda pes eder benim gibi.. görüyorsun yorumları haklı olarak herkes neler yazmış ki çoğu ilişki normal bizimkisi anormal.. benim mesajlaşmam tabi sorun olmazdı ama bebeğimli konuşsam kızlarla kıskanırdı sadece bence sende çok zaman geçmeden yaşanmışlık olmadan daha fazla düzgünce konuş...

Bugün ablanla samimiyetine karışan, evlendikten sonra hiç görüştürmez valla.
İsteklerin çok büyük değil. Giyim konusundaki kıskançlıkları bir yere kadar anlayabilirim.
Ama gezme, tozma diye evi insan için kafes yapan adam beni korkutur, aşk beri kalsın

İnşallah daha da iyi olursun. erkek sahiplenmeli kıskanmalı ama bunaltmadan. Evet belkide suçluyor çünkü şuan benimkide beni suçluyo oysa biraz düşünseler ben bu kıza be yaptım diye anlayacaklar hatalarını. El diye ne kadar sabretsekte ilerde onlar ailemiz olduğu zaman yine böyle devam edecekler. Huylu huyundan vazgeçmez misali işte

bence kendini üzmekten vazgeç diğer arkadaşlarada katılıyorum saygı yok sadece sevgiylede yürümüyor ileride düzelir yapmaz demek kendini kandırmaktan başka birşey değil hem sonuçta gençsin tabiki gezmek dolaşmak ve isteklerini söylemekte haklısın ama ileride daha kötü şeylerde yaşayabilirdin hiç takma şükret ailen var yanında ve seninleler herşeyi zamana bırak kendini topla hayat senin hatkimse için üzülmeye değmez

ben belki duzelir diye dusunuyodum hatalar yapmıstım o yuzden guvenmediginden boyle oldu 1-2 haftadır sadece. ama fazlasına asla tahammulum yok. sonucta ana babamız degiller. pisman olurum diyede dusunme sende pisman olacagın iyi bir tarafı yok bu tur iliskilerin.. bende oyle yapacagım

Konuştuk şimdi aradı senin yerin benim yanım ben seni çok seviyorum senin yaptıklarına rağmen vazgeçmedim tamam değişmeye çalışcam aama her şeye tamam diyemem sevgilinim ben senin sürekli çıkmana giyimine karışırım falan dedi ya bilmiyorum ya

boyle ılıskı yurumezz kendıne sevgılı mı esır mı arıyo o

konuştuk hepsini kızlar uzun bi ilişki değil belki 1.5 sene ama kestirilip atılmıyo her sorunu söyledim anlaştık barıştık çok sevdiğini çok üzgün olduğunu beni mutlu etceğini söyledi bende tamam dedim inşallah düzelir düzelmezse bu kez zaten kesinlikle bitirmekten başka çarem olmicak..

tabi canım bilmiyorum şuan konuyu tam olarak anlattığın kadarıyla bilirimhayırlısı be gülüm ama ama ayrıldığına üzülmüyosan sevmiyosundur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…