- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
- Konu Sahibi Bellebabette
-
şükür aldığın nefese karışmıyor....Merhaba herkese. Doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim doğrusu yanlışsa eğer kusura bakmayın :) Benim 1.5 yıllık ilişkim var sevgiliyiz. Kültürlerimiz farklı ailesi değil ama amca hala taraflarında kürtlük var ben bunu sorun etmiyorum türk kürt ayrımı hiç bir zaman yapmadım pkk terör yüzünden kürtlere ayrım yapan çok insan var bunun ailem açısından ufakta olsa sorun olur mu diye düşünüyorum.. Ama asıl sorum bu değil sevgilimin ailesiyle ilgili maddi prolemleri var bunun dışında ikimizin arasında sorunlar oluyor o kadar küçük anlamsız şeyler o kadar büyüyor ki çocuk gibi sürekli ayrılıp barışıyoruz ailesinin maddi sorununa gelince ben asla maddiyata önem vermem, bende varsa ona veririm, onda varsa o bana verir ben böyle bilirim yani herkesin ilişkisi farklıdır tabiki ben sadece biriyle gelecek planladığında paramı da sevgimi de esirgemem.. Ailesinde maneviyattan yana da sorunlar var detayını vermeyi pek istemiyorum ama o kadar üzülüp kafasına takıyor ki ailesi tabiiki üzülüp düşünecek bende onunla çok üzülüyorum ama kendisini bu kadar perişan etmesi ve benim elimden bişey gelmemesi beni çok üzüyor yapabildiğim tek şey her şey elbet yoluna girecek Allah büyük demekten başka bir şey değil.. Benim onu üzdüğüm çok zamanlar oldu ama onunda öyle davranışları var ki hiç mutlu değiliz sürekli kavga ediyoruz. Ailesindeki sorunlar yüzünden zaten mutsuz bunun da bir sorun olduğunu düşünüyorum sakince oturup kafa yorduğumda. Birbirimize öyle karışıyoruz ki bunlar beni çok bunalttı sosyal hiçbir aktivitem yok facebook vs hiçbir şey kullanmıyorum arkadaşlarıma dahi karışıyor dışarı çıkmıyorum izin vermediği için kendisi de çıkmıyor hiç. Kıyafetime zaten çok karışıyor dün tartışırken bunları söyledim ben böyleyim sen bana o kadar şey yapmana rağmen ben senden vazgeçemiyorum seninle evlenmeyi düşünüyorum sen gezip tozmaya mı bu kadar önem veriyorsun diye tartışma oldu. Ablamla aralarında sorun oldu hiç hoş olmayan şeyler söyledi ablam ona ve bende tepki gösterdim ablama sevgilim haklıydı ama sürekli ablanla konuşuyor musun onunla samimi olup durma diyor. Haklı olsa da benim ablam olduğu için üzülmeyim diye bunu görmezden gelmesi gerekmez mi ? Ayrıldık dün bunlar yüzünden. Tüm arkadaşlarım gezip dolaşırken ben evde tıkılıp kalıyorum normal durumken istediğim şey onun bu derece karşılaması daha çok sinirimi bozuyor. Babama vermediğim hesabı ona veriyorum. Oje sürmemi istemiyor diye sürmüyorum 1.5 yıldır. Topuklu ayakkabı giydirmiyor dikkat çekiyor diye. Ben bunları istediğim için ayrılığa gelmesi durumun beni suçlu mu yapar ? Şöyle bir şeyi de eklemeliyim onu çok üzdüm gerçekten ve yine de beni sevmekten vazgeçmedi, bu durumu anlatmak istemiyorum, bana diyor ki ben buna rağmen senden vazgeçmiyorum sen gelip bana gezip dolaşmayı- giyinmeyi karışmayı sorun ettiğini söylüyorsun o zaman sana git diyesim geliyor diyor ve dediğim gibi bitti zaten sevdiğinden eminim sürekli ayrılıp barıştığımız için kesin bittiğinden emin değilim ama ben istediklerimi anormalmiş gibi görmesini istemiyorum ve dolayısıyla böyle ilişki istemiyorum yardımcı olun bana lütfen yanlış mı yapıyorum doğru mu ? Bu konu da ilişkim daha önemli deyip tüm istediklerimden vazgeçmeye devam mı etmeliyim ?
şükür aldığın nefese karışmıyor....
bana ablanla samimi olma diyen adamın alnını karışlarım
siz sevgili gibi değilde baya sahip-köle ilişkisi yaşamışsınız...
ben bu kadarına katlanamazdım karar sizin...
Çoğu insan katlanamaz gerçekten insanların bana salak demesinden çekindiğim için anlatamıyorum bile.. Bende çok kıskancım ama mantıklı düşünebiliyorum ama düşünmekten ibaret oluyor bu.. Ablama bu kadar karışmasının sebebi de ablam onun hayatını küçümsedi bu yüzden..
ablan sana yaptıklarını görünce küçümsemiş olabilir mi?
biri beni kardeşimi böyle daraltsa bende ağır konuşurum...
Yok hayır konu apayrıydı tartışmalarında yani tabii ablam onun hayatını küçümserken yine saygısını bozmadı ama bana söylediği o işte.. Bu arada mesaja 5 dk. da bir cevap verildiği için cevap veremedim :) 20 yaşındayım ben.. İlişkin var mı senin varsa nasıl ? :/ Bari burdan yazayım..
1.5 yıllık bi ilişkim var benim canım şükür iyiyiz biz bi sorunumuz yok
Ne güzel :) Allah ayırmasın nazardan saklasın canım..
Ayrıldık dün bunlar yüzünden. Tüm arkadaşlarım gezip dolaşırken ben evde tıkılıp kalıyorum normal durumken istediğim şey onun bu derece karşılaması daha çok sinirimi bozuyor. Babama vermediğim hesabı ona veriyorum. Oje sürmemi istemiyor diye sürmüyorum 1.5 yıldır. Topuklu ayakkabı giydirmiyor dikkat çekiyor diye.
ve dolayısıyla böyle ilişki istemiyorum yardımcı olun bana lütfen yanlış mı yapıyorum doğru mu ? Bu konu da ilişkim daha önemli deyip tüm istediklerimden vazgeçmeye devam mı etmeliyim ?
ablanla konuşmaMerhaba herkese. Doğru yere yazıp yazmadığımdan emin değilim doğrusu yanlışsa eğer kusura bakmayın :) Benim 1.5 yıllık ilişkim var sevgiliyiz. Kültürlerimiz farklı ailesi değil ama amca hala taraflarında kürtlük var ben bunu sorun etmiyorum türk kürt ayrımı hiç bir zaman yapmadım pkk terör yüzünden kürtlere ayrım yapan çok insan var bunun ailem açısından ufakta olsa sorun olur mu diye düşünüyorum.. Ama asıl sorum bu değil sevgilimin ailesiyle ilgili maddi prolemleri var bunun dışında ikimizin arasında sorunlar oluyor o kadar küçük anlamsız şeyler o kadar büyüyor ki çocuk gibi sürekli ayrılıp barışıyoruz ailesinin maddi sorununa gelince ben asla maddiyata önem vermem, bende varsa ona veririm, onda varsa o bana verir ben böyle bilirim yani herkesin ilişkisi farklıdır tabiki ben sadece biriyle gelecek planladığında paramı da sevgimi de esirgemem.. Ailesinde maneviyattan yana da sorunlar var detayını vermeyi pek istemiyorum ama o kadar üzülüp kafasına takıyor ki ailesi tabiiki üzülüp düşünecek bende onunla çok üzülüyorum ama kendisini bu kadar perişan etmesi ve benim elimden bişey gelmemesi beni çok üzüyor yapabildiğim tek şey her şey elbet yoluna girecek Allah büyük demekten başka bir şey değil.. Benim onu üzdüğüm çok zamanlar oldu ama onunda öyle davranışları var ki hiç mutlu değiliz sürekli kavga ediyoruz. Ailesindeki sorunlar yüzünden zaten mutsuz bunun da bir sorun olduğunu düşünüyorum sakince oturup kafa yorduğumda. Birbirimize öyle karışıyoruz ki bunlar beni çok bunalttı sosyal hiçbir aktivitem yok facebook vs hiçbir şey kullanmıyorum arkadaşlarıma dahi karışıyor dışarı çıkmıyorum izin vermediği için kendisi de çıkmıyor hiç. Kıyafetime zaten çok karışıyor dün tartışırken bunları söyledim ben böyleyim sen bana o kadar şey yapmana rağmen ben senden vazgeçemiyorum seninle evlenmeyi düşünüyorum sen gezip tozmaya mı bu kadar önem veriyorsun diye tartışma oldu. Ablamla aralarında sorun oldu hiç hoş olmayan şeyler söyledi ablam ona ve bende tepki gösterdim ablama sevgilim haklıydı ama sürekli ablanla konuşuyor musun onunla samimi olup durma diyor. Haklı olsa da benim ablam olduğu için üzülmeyim diye bunu görmezden gelmesi gerekmez mi ? Ayrıldık dün bunlar yüzünden. Tüm arkadaşlarım gezip dolaşırken ben evde tıkılıp kalıyorum normal durumken istediğim şey onun bu derece karşılaması daha çok sinirimi bozuyor. Babama vermediğim hesabı ona veriyorum. Oje sürmemi istemiyor diye sürmüyorum 1.5 yıldır. Topuklu ayakkabı giydirmiyor dikkat çekiyor diye. Ben bunları istediğim için ayrılığa gelmesi durumun beni suçlu mu yapar ? Şöyle bir şeyi de eklemeliyim onu çok üzdüm gerçekten ve yine de beni sevmekten vazgeçmedi, bu durumu anlatmak istemiyorum, bana diyor ki ben buna rağmen senden vazgeçmiyorum sen gelip bana gezip dolaşmayı- giyinmeyi karışmayı sorun ettiğini söylüyorsun o zaman sana git diyesim geliyor diyor ve dediğim gibi bitti zaten sevdiğinden eminim sürekli ayrılıp barıştığımız için kesin bittiğinden emin değilim ama ben istediklerimi anormalmiş gibi görmesini istemiyorum ve dolayısıyla böyle ilişki istemiyorum yardımcı olun bana lütfen yanlış mı yapıyorum doğru mu ? Bu konu da ilişkim daha önemli deyip tüm istediklerimden vazgeçmeye devam mı etmeliyim ?
Dogru soyluyorsunuz kizlar ama iste ilerde evleniriz bunlarin onemi olmayaviversin diye dusundum uzunca bi zaman..
Kıyafet konusunda çogu erkek eşim/sevgilim dikkat çekmesin der.okudugmj göre ablanız küçümsemiş sevgilinizin hayatını kültürünü.sanırım ablanızın sizi etkilecegnden korkuyor ki öyle demiş.
Evet bariz kıskanç ama anlaşarak durumu düzeltebilirsiniz.
Sırf bu tarz kısıtlamalar yüzünden bende ilişkimi bitirdim. Özlüyo muyum evet ama böyle bir insanla bir ömür geçmeyeceğinide biliyorum. Şuan özgürüm ben ve eminim sizde özgür hissediyorsunuzdur. Çünkü kısıtlamaları çekilecek gibi değil. Demek size o kadar güveniyoki o kadar çok istediğini yapmışsınızki ablanla konuşma diyecek kadar ileri gidiyor. Unutmayın o sizin kanınızdan diğeri sonradan girdi hayatınıza. Maddiyata gelince şimdi belki önemli değil diyosun ama baba evindeki gibi her isteğini alamayınca para yok bunu almaya diyince hiç öyle önemli değil gibi şeyler olmuyo bende öyle diyodum. size iyiki ayrıldınız diyemem barışmayında diyemem kalbinizi dinleyeceksiniz çünkü. Uzunda bir ilişki kolayına tamamen bitmez. Zamanla belki anlarsınız ve özgürlük istersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?