- 3 Kasım 2024
- 83
- -11
- 1
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
-
çok güzel demiştim o da çok eskidi artık dedi koymadı ayrıldık 5 gün geçti az önce engellenenlere girdim o profili koymuş bu arada onun isteğiyle ayrıldık seviyorum ama kavgalar beni soğuttu falan dedi ve ayrıldı ben her yerden engelledim ama o engellemedi
çok güzel demiştim o da çok eskidi artık dedi koymadı ayrıldık 5 gün geçti az önce engellenenlere girdim o profili koymuş bu arada onun isteğiyle ayrıldık seviyorum ama kavgalar beni soğuttu falan dedi ve ayrıldı ben her yerden engelledim ama o engellemedi
Ayrılık sebebiniz çok saçma. İstediği fotoyu koyar bu yüzden ayrılınır mı?
Ne saçma bir ayrılık sebebi bu.
Çok komiksiniz yaİletişiminiz çok saçma. Yaşlar 15 felanmı?
Ya saçmalamaDuyduğum en garip ayrılık sebebi.
Eski profilini koy o güzel
Engel.
Ee neymişYa saçmalamasebep o değilmiş
Konuyu düzenlemiş bence çünkü ilk okuduğumda böyle değildi ve bir şey anlaşılmıyorduBazı üyeler neden okuduğunu anlamadan yorum yapıyor çözemedim bugün 2 kez karşılaştım. Profil fotoğrafı yüzünden ayrılmamışlar sürekli kavga oluyor diye ayrılmışlar yorum yaparken iyice dikkatli okuyup öyle saldırı moduna geçin lütfen.
Konuya geleceksek olursak eski sevgilinizi stalklamayı bırakın. Ben de zamanında koymam dediğim ama arkadaşlarımın ''bu fotoğrafı koy'' dediklerini çok sonradan koymuşumdur bunun altında bir şey aramayın.
Okumuyorlar kiYa saçmalamasebep o değilmiş
Düzenlememiş, konu altında ''DÜZENLENDİ'' yazısı yokKonuyu düzenlemiş bence çünkü ilk okuduğumda böyle değildi ve bir şey anlaşılmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?