Sevgilimle otelde..

Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
Sakın sakın sakın diyorum her zaman yaşınız çok küçük ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın . İnsanların cinsel özgürlüklerine mudahale etmem ama çok gencsiniz sadece gudulerinizle hareket ederseniz pişman olursunuz .

Sevgilinoteldekalsin sen evinde. Gündüz dışardan görüşün sonra gel evine. Ah be kızım ok küçüksün sapık mıdır hirlimidir hırsız mıdır elin adamı kim ki güveniyorsun aman diyim otelegitme.

konu sahibi bişey yazmamış galiba yaşandı olay ve buraya yazmak istemedi ya da ailesi öğrendi sorunlar büyük..

Valla esimle sevgililigimizin 2. Yilinda bende kalmistim o zaman 21 yasimdaydim, kendisini cok iyi tanidigimi dusunuyordum kendimi de biliyordum, ama gercekten hic bi sekilde ileri duzey bisey yasanmadi, bayadir gorusmuyorduk cok ozlemisiz gercekten saatlerce uzun uzun sarildik ve sarilarak uyuduk hic bir sekilde ilerlemedi diger bulusmalarimiz da bu sekilde oldu. Ama senin icin ayni sey olur mu bilemem yine de dikkatli olmak lazim karsindakini de iyi taniman lazim bence buyuk bir risk, bende cok ölcup tartarak oyle karar almistim.

Valla esimle sevgililigimizin 2. Yilinda bende kalmistim o zaman 21 yasimdaydim, kendisini cok iyi tanidigimi dusunuyordum kendimi de biliyordum, ama gercekten hic bi sekilde ileri duzey bisey yasanmadi, bayadir gorusmuyorduk cok ozlemisiz gercekten saatlerce uzun uzun sarildik ve sarilarak uyuduk hic bir sekilde ilerlemedi diger bulusmalarimiz da bu sekilde oldu. Ama senin icin ayni sey olur mu bilemem yine de dikkatli olmak lazim karsindakini de iyi taniman lazim bence buyuk bir risk, bende cok ölcup tartarak oyle karar almistim.
gerçekten istemediğin zaman hiçbişey olmuyo kimse demesin kendimi durduramadım vesaire istemiyosan o iş olmuyo yani

gerçekten istemediğin zaman hiçbişey olmuyo kimse demesin kendimi durduramadım vesaire istemiyosan o iş olmuyo yani
Kesinlikle. Biseyler yasanip yasanmamasi kadinin elinde. Erkek zaten gercekten seviyorsa kadinin isteklerine yönelik davranıyor, kadin bi kapi açmadan erkek adim atmiyor.

Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
ileride pisman olacagin bisey bu atesle barut yan yana durmaz canim benim
daha yasin cok kucuk icinden ne cikacak oglanin bilemezsin bence kalma bile otelde

ayy aynen kötü bi durum otel nedir ya sevgilim diyo bi de sevgili otele götürmez o kadar kameralar var kimlik veriyosun vs adını geçirmez öyle yerlerde yani yazık sevgili değil o
Bencede aynen öyle otele sohpet etmeye gitmeyecek herhalde.

X