Sevgilimle otelde..

Yaşınız olayların alevlenmesine çok müsait. Sevgilinizin aklında muhtemelen bir şeyler yapacağınıza dair düşünceler vardır. Umarım sevgiliniz "hayır"ı anlayan, düzgün bir çocuktur da sorun yaşamazsınız, yoksa bence girilecek top değil bu.

Bir de içki içmeyin. Normalde içiyor olabilirsiniz ama sağlam durmanız gereken zamanda kafanız da ayık olsun.
Hayırdan anlayan biri içkiyi ikimizde icmiyoruz zaten

Hayırdan anlayan biri içkiyi ikimizde icmiyoruz zaten
İyi o zaman ne güzel yaşa gör belki gerçekten saf bir sevgi besliyordur belki tek amacı yatmaktır.Sen zaten aynı odada kalmayı aklına koymuşsun gidişatı da anladığım kadarıyla sevgiline vermişsin.Gelmeden istemiyorum demek çok zor değil ama sen onu bile söyleyemem diyorsun.

Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
Tabiki cinselliği yaşamak için otel odasını teklif etti. Aksi saflık olur.

Benim bildiğim de evlilik cüzdanı olmadan her otele almıyorlar. Ayrı odalarda kalabilirsiniz.[/QUOTE
Zinanin serbert olmasi yasasi çıktığından beri kimse kimseye evlilik cuzdani sormuyor
Eskidendi o.
18 yasini geçtiysen istediğin kişi ile otelde kalirsin
Ve hatta tarafların baskalari ile evli olmalarinin bile bir önemi yoktur

Aslında ikinizin de istediği az biraz cinsellik ama erkekler için o az biraz kısmı senin istediğinin 5 katı olacaktır. Yaşın çok ufak bu kadar cesur olma Allah aşkına, aklında şüphe olmasa buraya konu açmazsın bile. Ben nişanlımla evde kaldım 1 gün ecel teri döktüm. Bunu benimle aynı maneviyatta olduğunu düşünerek yazıyorum. Benim için evlilik öncesi ilişki vs. Doğal şeyler diyorsan, yaşa.

Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
Merhaba.. Şöyle anlatayım.. Kadının dokuz nefsi bir aklı varmış.. erkeğin dokuz aklı bir nefsi varmış.. Kadın bir aklıyla dokuz nefsine sahip çıkarmış ama erkek dokuz aklı ile bir nefsine sahip çıkamazmış..
Üstüme vazife değil ama söyleyim yine de bir tavsiye olarak
Erkekler kızlar gibi değil saf düşünceleri yoktur ve eminim ki sende emin ol buna sana herşeyi zehir eder pişman olursun.. Tek kelime ile kalma..

Yani şuan msj ların hepsimi okudum.. Herkes kısaca gitme demiş.. Bunca insan yanlış olamaz heralde değil mi.. Mutlaka sana yakınlaşmak isticek ki yaşınız dolayısıyla kanınız hızlı akıyor..
Ama sanırım yine de karşı koymayıp gidicekmişsin gibi..
Gitme.. Hayatın değişir..

İstemiyorsan(ki,yazdıklarından istemediğinanlaşılıyor) bunu açık açık konuş. Kimse için istemediğin şeyleri yapma!
Belki merak belki heves ediyorsun, pembe hayaller kuruyorsun,sevgiline kondurmuyorsun belki, ama bu iş sonuna kadar gider! Ne yaparsan yap ,o otel odasında gider.. O kadar güveniyorsanve istemiyorsan konuş. İstiyorsan devam...

Bence birlikte kalmak için küçüksünüz. Ayrıca bu bilgiler emniyete gidiyor. Kendinizi neden bu duruma sokuyorsunuz anlamadım. Keşke o sizin kalacağınız yere gelseydi. Otelde ister istemez yakınlaşırsınız. İlla birlikte olursunuz demiyorum ama bir şeyler yaşanır. Engel olamazsınız.

İyi de benim aklımdan bile geçmiyor ki öyle birşey ben ona dedim günlük ev tutalım diye boşver ya kimse rahatsız etmez dedi ya o kesin öyle birşey mi düşünüyor o zaman
Aklinizdan gecmeyen birseyi neden buraya konu yaptınız o halde :işsiz:

13 saatlik yolu senin kara kaşına kara gözüne gelmediğini anlaman için daha çok gençsin canım en azından yorumlardan belki gözün açılır aynı odada kalmak senin gibi gencecik pırıl pırıl bi kız için ÇOOK HATAA..(YAPMAAA)

Yani arkadaşım ben kalmıstim ama ordaki senin cizgin önemli... sabahtan gifip 1 gece gecirmistik havuza felan grmistik
Aksam odaya gidincede biset yok ama bi sure sonra gercekten degisiyor bişeyler
O gun boyu sohbet edip eglenen biz gitmisti

Normalde sadecr sarilip opusurduk ama ogun ortam sebebiyle ilerlemistik ve inan hayir demiyosun orda bi kac ahyir sonra sende devam ediyorsun...
Sevdigin insan sonuctaa
Bu yuzden kendini dusun git gitme diyemem ama hayattaki cizgin ne bunu belirle bi derim

13 saatlık yolu bosuna gelmıyodur tabi ki .. Sonucu yazsana meraklandık o_O

X