Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bana ben zaten öyle şeyler düşünmüyordum derse çok bozulurum amaGelmeden önce konuşun iatemediginizi
İyi de benim aklımdan bile geçmiyor ki öyle birşey ben ona dedim günlük ev tutalım diye boşver ya kimse rahatsız etmez dedi ya o kesin öyle birşey mi düşünüyor o zamanİsterse değil isteyecek. Hatta otelde kalmayı kabul etmen ona göre o isteklerini kabul ettiğin anlamına geliyor. Pişman olacaksan (ki büyük ihtimalle olacaksın) yapma.
Yani bunu sorgulamak bana düşmez ama niçin birlikte kalıyorsunuz başka bir şey düşünmüyorsa? O otelde kalabilir siz düzeninizi bozmadan gündüz birlikte vakit geçirebilirsiniz?İyi de benim aklımdan bile geçmiyor ki öyle birşey ben ona dedim günlük ev tutalım diye boşver ya kimse rahatsız etmez dedi ya o kesin öyle birşey mi düşünüyor o zaman
Ya benim okudugum şehirde buluşmayacağız ki başka bir şehirde buluşucaz bende 2 saat yolculuk yapıcam ayrı ayrı oda tutma fikrini hiç düşünmedim aslında o tuttu zatenYani bunu sorgulamak bana düşmez ama niçin birlikte kalıyorsunuz başka bir şey düşünmüyorsa? O otelde kalabilir siz düzeninizi bozmadan gündüz birlikte vakit geçirebilirsiniz?
İçiniz rahat etmeyecekse konuşun bunu ona söyleyin odaları ayırabilirsinizYa benim okudugum şehirde buluşmayacağız ki başka bir şehirde buluşucaz bende 2 saat yolculuk yapıcam ayrı ayrı oda tutma fikrini hiç düşünmedim aslında o tuttu zaten
Kız kardeşim 18 yaşında. Bi erkekle aynı odada bi gece geçirmek istese canına okurum onun. Sen masumca düşünüyo olabilirsin. Ama erkek arkadaşın senin gibi düşünmeyecek. Sonrasında pişman olacağın büyük bi hatayı hiç yaşanmadan yok etmek senin elinde. Belli ki pişman olacaksın. Kaldı ki şimdi pişman olmasan 3 5 sene sonra olursun. Çok küçük yaşın. Erkek arkadaşına sadece gündüz görüşebileceğinizi akşam birlikte kalamayacağını söyleyip konuyu kapatmalısın bence.Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
Arkadaşım bu kadar saf masum düşünmeyin. Şimdi aklından neler neler geçiyordur karşıdakinin. Erkek bu sabaha kadar sarılıp uyuruz romantil romantik demiyordur emin ol. İlk başta yaklaşacak tepki göstereceksin bana güvenmiyor musun ayağına gidecek surat asacak. %100 güvenmiyorsan aynı odada bile kalma. Erkeklerin yüzde %80 i ortamlarda nasıl kız düşürdüklerini anlatıyorlar .bu akşamki muhabbetlerine sen meze olma. Ağır konuşacağım ama iyiliğini istediğimi bil lütfen. Kızlarımız fazlasıyla cahil ve masum ne yazık ki. Sana sormalıydı en azından aynı odada kalmak ister misin ayrı odalarda mı kalalım diye .Parayı o ödüyor diye tercih hakkı da mı onun olmalı. Ayrıca biri yazmış haklı. Otellerin %80 i evlilik cüzdanı sorar.Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
Canım benim merhaba . Benim kuzenim aynı olayı yaşadı . Ve sonrasında söylediği şey şu oldu ; herşey aniden gelişti . Öpüşmekle başladı ve iş o noktaya nasıl gitti bilmiyorum. Bi anda herşey olup bitmiş . O anki kadınlık duygularım kabardı sanırım ve karşı koymadım . Koyamadım . Ben de onu istedim .. gibi şeyler anlattı . O zamanlar o da senin yaşlarındaydı . Sonrasında 2 yıl sonra ayrıldılar . Fakat şuan 25 yaşında. evlilik yaşında . Ve bu durumunu çok sıkıntı ediyor. Sevgilisi olduğunda çocuğun ağzını yokluyor. Ve o Kişiler de öyle birini kabul etmeyeceğini söylüyor . Ve sonuç hala evlenemedi . Yani bir anlık hata olur . Hayatına mâl olur. Aman diyim aklına bunları getir ve akıllı ol ablacım . Yapma.. bi anlık hevesle hatayla ömür boyu yaşayacağın bi pişmanlık olur . En çok kendin için böyle bişey yapma . Eğer arkadaşın sana bu anlamda yanaşırsa , aklına anlattığım olay gelsin lütfen ..Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız