Sevgilimle otelde..

mlmlml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
6
1
25
Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız

İsterse değil isteyecek. Hatta otelde kalmayı kabul etmen ona göre o isteklerini kabul ettiğin anlamına geliyor. Pişman olacaksan (ki büyük ihtimalle olacaksın) yapma.
İyi de benim aklımdan bile geçmiyor ki öyle birşey ben ona dedim günlük ev tutalım diye boşver ya kimse rahatsız etmez dedi ya o kesin öyle birşey mi düşünüyor o zaman

İyi de benim aklımdan bile geçmiyor ki öyle birşey ben ona dedim günlük ev tutalım diye boşver ya kimse rahatsız etmez dedi ya o kesin öyle birşey mi düşünüyor o zaman
Yani bunu sorgulamak bana düşmez ama niçin birlikte kalıyorsunuz başka bir şey düşünmüyorsa? O otelde kalabilir siz düzeninizi bozmadan gündüz birlikte vakit geçirebilirsiniz?

Benim bildiğim de evlilik cüzdanı olmadan her otele almıyorlar. Ayrı odalarda kalabilirsiniz.

Yani bunu sorgulamak bana düşmez ama niçin birlikte kalıyorsunuz başka bir şey düşünmüyorsa? O otelde kalabilir siz düzeninizi bozmadan gündüz birlikte vakit geçirebilirsiniz?
Ya benim okudugum şehirde buluşmayacağız ki başka bir şehirde buluşucaz bende 2 saat yolculuk yapıcam ayrı ayrı oda tutma fikrini hiç düşünmedim aslında o tuttu zaten

Ya benim okudugum şehirde buluşmayacağız ki başka bir şehirde buluşucaz bende 2 saat yolculuk yapıcam ayrı ayrı oda tutma fikrini hiç düşünmedim aslında o tuttu zaten
İçiniz rahat etmeyecekse konuşun bunu ona söyleyin odaları ayırabilirsiniz

Sevgilim ve ben başka şehirlerde okuyoruz benim için 13 saatlik yol çekecek otelde kalıcaz ama ben biraz tuhaf hissediyorum birşeyler yapmak isterse napıcam bilmiyorum 19 yaşındayız
Kız kardeşim 18 yaşında. Bi erkekle aynı odada bi gece geçirmek istese canına okurum onun. Sen masumca düşünüyo olabilirsin. Ama erkek arkadaşın senin gibi düşünmeyecek. Sonrasında pişman olacağın büyük bi hatayı hiç yaşanmadan yok etmek senin elinde. Belli ki pişman olacaksın. Kaldı ki şimdi pişman olmasan 3 5 sene sonra olursun. Çok küçük yaşın. Erkek arkadaşına sadece gündüz görüşebileceğinizi akşam birlikte kalamayacağını söyleyip konuyu kapatmalısın bence.

Arkadaşım bu kadar saf masum düşünmeyin. Şimdi aklından neler neler geçiyordur karşıdakinin. Erkek bu sabaha kadar sarılıp uyuruz romantil romantik demiyordur emin ol. İlk başta yaklaşacak tepki göstereceksin bana güvenmiyor musun ayağına gidecek surat asacak. %100 güvenmiyorsan aynı odada bile kalma. Erkeklerin yüzde %80 i ortamlarda nasıl kız düşürdüklerini anlatıyorlar .bu akşamki muhabbetlerine sen meze olma. Ağır konuşacağım ama iyiliğini istediğimi bil lütfen. Kızlarımız fazlasıyla cahil ve masum ne yazık ki. Sana sormalıydı en azından aynı odada kalmak ister misin ayrı odalarda mı kalalım diye .Parayı o ödüyor diye tercih hakkı da mı onun olmalı. Ayrıca biri yazmış haklı. Otellerin %80 i evlilik cüzdanı sorar.

Sen ara o oteli ayrı oda tut çok mu zor?paran yoksa gitme buluşmayın.Eğer bekaret önemli değilse o zaman kalın birlikte. Şahsen ben hiç tasvip etmiyorum.Ev kiralasanız ne değişecek bir evde genç iki insan otelden farkını anlayamadım ben. İkinizinde yaşamadığı bir şehre gitme amacı nedir görüşecekseniz sizin yaşadığınız şehre gelsin görüşün

Yok Sakin yapmayin. Olurmu öyle sey. Bisey olmasa bile ayni odada kalinmaz. Agirliginiz olsun. O yastaki Erkekler yaklasabildikce basitlestirirler gözlerinde kizlari. Basit Kiz olmayin. Yaslariniz kücük. Ne gerek Böyle birseye ayni odaya. Direk olmaz diyin.

Canım benim merhaba . Benim kuzenim aynı olayı yaşadı . Ve sonrasında söylediği şey şu oldu ; herşey aniden gelişti . Öpüşmekle başladı ve iş o noktaya nasıl gitti bilmiyorum. Bi anda herşey olup bitmiş . O anki kadınlık duygularım kabardı sanırım ve karşı koymadım . Koyamadım . Ben de onu istedim .. gibi şeyler anlattı . O zamanlar o da senin yaşlarındaydı . Sonrasında 2 yıl sonra ayrıldılar . Fakat şuan 25 yaşında. evlilik yaşında . Ve bu durumunu çok sıkıntı ediyor. Sevgilisi olduğunda çocuğun ağzını yokluyor. Ve o Kişiler de öyle birini kabul etmeyeceğini söylüyor . Ve sonuç hala evlenemedi . Yani bir anlık hata olur . Hayatına mâl olur. Aman diyim aklına bunları getir ve akıllı ol ablacım . Yapma.. bi anlık hevesle hatayla ömür boyu yaşayacağın bi pişmanlık olur . En çok kendin için böyle bişey yapma . Eğer arkadaşın sana bu anlamda yanaşırsa , aklına anlattığım olay gelsin lütfen ..

Yaşınız olayların alevlenmesine çok müsait. Sevgilinizin aklında muhtemelen bir şeyler yapacağınıza dair düşünceler vardır. Umarım sevgiliniz "hayır"ı anlayan, düzgün bir çocuktur da sorun yaşamazsınız, yoksa bence girilecek top değil bu.

Bir de içki içmeyin. Normalde içiyor olabilirsiniz ama sağlam durmanız gereken zamanda kafanız da ayık olsun.

Karsi Karsi cinsten 2 kisinin yanndaki 3. Kisi seytandir ayni odada kalma guzelim suan aklindak dahi gecirmezsin ama seyyan senin aklina oyle bir sokar ki sevgilinden once sen baslarsin sakin yalniz kalma ben apartmanimda asansore bile mahrem bi birerkekle binmiyorum esime de bayanla binme dyorumdyorum du binbirturlu hali var ki otelde geceyi gecirmeyi dusunme bibile

X