- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.320
- 248
- Konu Sahibi rumeysaadf
-
3.kez paylastiginiz gorseli silerek alintiladim.Emin olun okuyanlarda pisman oldu, inat icin gorsel tekrari nedir ya rahatsiz olan bakmasin dedikten sonra gozumuze soktunuzAl gör o kadar yazdın ya
Yani ne var bunda ben anlamadım gerçekten hani siz insan değil misiniz film dizi izlerken de mi kan gormuyosunuz ne var pislik mi var birşey mi var gerçekten yazdigima pişman oldum
Eğer bundan rahatsız oluyosan hiç dışarı çıkma sen olurmu3.kez paylastiginiz gorseli silerek alintiladim.Emin olun okuyanlarda pisman oldu, inat icin gorsel tekrari nedir ya rahatsiz olan bakmasin dedikten sonra gozumuze soktunuz
Türkiye'de yaşıyoruz doğal değil mi çünkü cinsellik ayıp utanç verici bir şey olarak algılandığı icinCinsellik ile ilgili bir bilgi sahibi olmadan neden birliktelik yaşarsınız ki anlamıyorum.
Ya sen numunelik misin? Bize ne araştırırken gördüklerinden. Burada yasak diyorum hala fotoğraf atıyosun inatlaYa benim internette araştırırken gördüklerim ne o zaman ? Cirkinlesen ben miyim üslubuna bak sen asıl
Disarda kimse bekaret kanini burnuma sokmuyor ,ayrica utopik bir dunyada yasamiyoruz kan govdeyi gotursun ve tanimadigimiz insanlarada sen demiyoruz,bilgilerinize.Eğer bundan rahatsız oluyosan hiç dışarı çıkma sen olurmu
Zzzttt yanlış cevap.Türkiye'de yaşıyoruz doğal değil mi çünkü cinsellik ayıp utanç verici bir şey olarak algılandığı icin
Ya bunlar ne arkadasim hayırdır sen ya madem çok igrendin terket basligi hala yaziyorsunYa sen numunelik misin? Bize ne araştırırken gördüklerinden. Burada yasak diyorum hala fotoğraf atıyosun inatlaMune abla konuya bir el atar mısın arkadaş sürekli foto atıyor
Oldu yaşadığın coğrafya kaderin deyip susalım.Türkiye'de yaşıyoruz doğal değil mi çünkü cinsellik ayıp utanç verici bir şey olarak algılandığı icin
Ban geliyorYa bunlar ne arkadasim hayırdır sen ya madem çok igrendin terket basligi hala yaziyorsun
İkimizin de ilkiydi malesef çok pişmanımOldu yaşadığın coğrafya kaderin deyip susalım.
En başta sevgilin başkasıyla oldu mu? Biliyor musun? Korunmasız ilişki kadın için tehlikeli. Sevgilin başkasından hastalık kapmış olabilir sana da bulaşabilir.
Geri çekilme ve ella kullanmanız gebelik ihtimalini ortadan kaldırmaz düşük olsa bile bir ihtimal var.
Aynen aynen onun da ilktir eminizİkimizin de ilkiydi malesef çok pişmanım
Üstünden 3 gün geçmesine rağmen hala ağrısı varmış. Adam resmen içinden geçmiş.Aynen aynen onun da ilktir eminiz
-3iqAynen aynen onun da ilktir eminiz
Ben korunmasız ilişkiye girip iki damla kan gelince ayy ne bu diyip tutuşmadım. İq meselesiyse eğer çok zorlama sınıfta kaldın aşko
İlk olmasına rağmen bir de korunmasız yaşamış bana -3iq diyo bir deÜstünden 3 gün geçmesine rağmen hala ağrısı varmış. Adam resmen içinden geçmiş.
Ben bilmiyorum ama bu kadar zamanda ağrısının geçmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
çok mutsuzsun dimiİlk olmasına rağmen bir de korunmasız yaşamış bana -3iq diyo bir debana
Evet aşırı mutsuzum ölüyorum mutsuzluktan nolur yardım etçok mutsuzsun dimiüzülüyorum sana
Mutsuz kötü pis enerjini lütfen insanların üzerinden çek işin gücün yok belli burda millete laf yaptığına göre yazık sana canım
Ayrıca korunurum korunmam bu seni ilgilendirmez ben burda sorumu sordum bilgisi olandan yardımcı olmasını istedim bitti
Boş yapma daha fazla hadi kezo
Evet aşırı mutsuzum ölüyorum mutsuzluktan nolur yardım et
Der tabiiİlk olmasına rağmen bir de korunmasız yaşamış bana -3iq diyo bir debana
sus kız hamiş. Bebişine benim adımı ver bak çok üzülürümSen anca millete b0k atarak mutlu olursun seviyesiz şey seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?