- 17 Şubat 2021
- 37
- -33
- 16
- 22
- Konu Sahibi rumeysaadf
-
Kaç yaşındasınilk defa ilişkiye girdim çok acı ve ağrı yaşadım korunmadik sevgilim kendisini geri çekti o an vajinamdan kan gelmedi ama ertesi gün kilodumda kan vardı peceteye sildigimde pihtili şekilde baya kan geldi ve ne olur ne olmaz diye ertes72 ictim bugun de pembe kan geliyor sizce neden olur
Bacaklarim vajinam ve kasıklarım çok agriyordu bugün üçüncü gün sağ kasik tarafımda çok ağrı var hareket edince yogunlasiyor
1. Foto ertesi gün gelen kan 2. Fotoğraf bugün gelen pembe kan (fotoğraflar için özür dilerim en az şekilde çekmeye çalıştım
Daha önceki paylaşımlarda fotoğraf paylaştıklarını gördüğüm için attım ayrıca ne var bunda rahatsız olduysan bakma mademFotoğraf paylaşmak yasak. Senin kanını görmek zorunda mıyız arkadaşım? Uyarsana baştan hayret bişey ya
21Kaç yaşındasın
O zaman başlığa yazacaksın kimse girip de görmek zorunda değil hayırlı olsun ayrıca 2 hafta sonra gebelik testi yap bakalım ne çıkacakDaha önceki paylaşımlarda fotoğraf paylaştıklarını gördüğüm için attım ayrıca ne var bunda rahatsız olduysan bakma madem
Kızlık Zarın gitmiştir canım eğer ilk ilişkinse
Gebelik oyle cat diye olabilen bi sey degil, yumurtanin sperme adaptasyon suresi var simdi arkadasi gereksiz yuklemeyelim zaten cani yeterince sıkkın ve ilac da kullanmis. Ama o ilaclar oyle kafaya gore alinmaz bunun bilincinde ol, t*cavuz durumlarindan baska kullanmayin ve yilda maksimum 2 kez kullanin diyolar eger cok zorda kaldiysaniz o da. Cunku kist yapiyor. Hormonlari adet duzenini mahvediyor. Lutfen bilinclenin.Ha birde korunmasız ilişki olmuşsa gebe olma ihtimalinde var yani
Vallah canım şu bir gerçek tek ilişkiyle bir sürü insan gebe kalıyor. Korunmasız ilişki gebe ihtimalini de getirir. Yüzde yüz gebe olursun demedim olasılıktan bahsettimGebelik oyle cat diye olabilen bi sey degil, yumurtanin sperme adaptasyon suresi var simdi arkadasi gereksiz yuklemeyelim zaten cani yeterince sıkkın ve ilac da kullanmis. Ama o ilaclar oyle kafaya gore alinmaz bunun bilincinde ol, t*cavuz durumlarindan baska kullanmayin ve yilda maksimum 2 kez kullanin diyolar eger cok zorda kaldiysaniz o da. Cunku kist yapiyor. Hormonlari adet duzenini mahvediyor. Lutfen bilinclenin.
Şanslıyım ki fotoğraflar ben de açılmadı.Fotoğraf paylaşmak yasak. Senin kanını görmek zorunda mıyız arkadaşım? Uyarsana baştan hayret bişey ya
Haklisin canim biraz gerildim ben az once ex nisanlimla ilgili bi duruma da sanirim sinir yapti bende affetVallah canım şu bir gerçek tek ilişkiyle bir sürü insan gebe kalıyor. Korunmasız ilişki gebe ihtimalini de getirir. Yüzde yüz gebe olursun demedim olasılıktan bahsettim
Gebelik oyle cat diye olabilen bi sey degil, yumurtanin sperme adaptasyon suresi var simdi arkadasi gereksiz yuklemeyelim zaten cani yeterince sıkkın
Estağfurallah canım. Sorun yok ama gerçek şu ki böyle kızlar hep üzülen taraf oluyorlarHaklisin canim biraz gerildim ben az once ex nisanlimla ilgili bi duruma da sanirim sinir yapti bende affet
Bir de bana kızıyor bakma diyeŞanslıyım ki fotoğraflar ben de açılmadı.
Uzuldugumuz yerden gucleniriz biz deEstağfurallah canım. Sorun yok ama gerçek şu ki böyle kızlar hep üzülen taraf oluyorlar
Bakmadan rahatsız olmasını beklemeniz de çok komik. Siz fotoğraflı diye belirtseydiniz ben de dahil birçok kişi bakmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca çemkirmek yerine kusura bakmayın demeniz gerekiyordu.Daha önceki paylaşımlarda fotoğraf paylaştıklarını gördüğüm için attım ayrıca ne var bunda rahatsız olduysan bakma madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?