Ben yine kendi bildiğim gibi giyiniyorum sevgilim laf eder ama kendi bildigimden Şaşmam. Zaten açık giyinmeyi sevmeyen bir insanım.
Sen sevgiline kendini ezdirme kardeşi naparsada yapsın herkes kendinden sorumludurönemli olan sen neden kıyafetine karışmasına izin veriyorsu
Soruna cevap vereyim. Hayır, o kızın da nasıl giyindiğini seni ilgilendirmez. Sakın bak sen bana böyle diyorsun ama, bak senin kardeşin de böyle böyle diye saçma sapan bir işe karışma. Kız ya seninle kavga ederse sen kimsin oluyorsun da beni abime şikayet ediyorsun derse?Benim sorum bu değildi ama sevgilim ile ben bu konuyu kendi aramda hallediyorum :)
Burada önemli olan sevgilinin sana sürekli komut verir gibi onu giyme bunu giyme demesi.
Her gun ne giydiginin fotoğrafını gönderdiğine gore zaten istesende çok fazla acik görüneceğini sanmıyorum.
Adam üzerinde egemenlik kurmaya çalışıyor resmen.
Etsin kardeşinden korkacak değilim ,onla ilgili bir durum vardı benim bildiğim Abisine söylemedim , istesem söylerdim . Amacım kardeşini şikayet etmek değil. Kardeşini bana örnek gösteriyor ya bu yüzden fotoyu göstereyim mi diye sordum ,Soruna cevap vereyim. Hayır, o kızın da nasıl giyindiğini seni ilgilendirmez. Sakın bak sen bana böyle diyorsun ama, bak senin kardeşin de böyle böyle diye saçma sapan bir işe karışma. Kız ya seninle kavga ederse sen kimsin oluyorsun da beni abime şikayet ediyorsun derse?
Etsin kardeşinden korkacak değilim ,onla ilgili bir durum vardı benim bildiğim Abisine söylemedim , istesem söylerdim . Amacım kardeşini şikayet etmek değil. Kardeşini bana örnek gösteriyor ya bu yüzden fotoyu göstereyim mi diye sordum ,
Kardeşinin ne giyindigi beni ilgilendirmiyor ki benim derdim bana kardeşim uzun giyinir tunik giyinir diyor ama görüyoruz nasıl giyindigini. Sevgilime ben kiyafetim konusunda gerekeni soylemisimdir ama o inatçı hala ona göre biraz açık giyinsem lafını eder, ben o ne derse tamam deyip susmuyorum ve her zaman ki giyinme tarzıma devam ediyorum . Bu konuda tepkimi sert şekilde de belirttim. Güzellikle de söyledim . Anlamayınca bağırıp cagirrdimda . Daha napayım?Şu ülkede kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar. Yeterince bizi engelleyen yokmuş gibi, bi de biz birbirimizi hedef gösterelim. 20 yaşında genç kızın sizin sorununuzla ne ilgisi var ki onu karıştırıyorsunuz, suç sizde sevgilinizin ne giyeceğinize karışmasına izin veriyorsunuz bi de yetmiyor kardeşine de karışsın istiyorsunuz, bu sorun böyle çözülmez. Söyleyin ne giyeceğinize karışmasın, ben olsam kardeşine bile karışsa 20 yaşında kız ne isterse giyer, karışma kardeşine derdim.
Derdiniz karışması değil anladık onu. Yani karışsın ben zaten kapalı giyinirim, hatta karışılması hoşuma gideri ima ediyorsunuz sürekli.
Derdiniz egonuz.
Minicik kızın size örnek gösterilmesi derdiniz ona deliriyorsunuz.
Ama burada o kızın suçu yok abisinin suçu var. Örnek gösteren o. Hedefiniz kız değil erkek arkadaşınız. Örnek gösteren o. Kızın eminim haberi bile yoktur. Önce kızmanız gerekeni doğru belirleyin bence...
Topuklu giymeme karisir vs.
ise giderken her gun foto isterdi
Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar.
Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister.
Sürekli bu konu açılmıyor ben bana göre ve ve çevreme gore kapalı giyinen biriyim bunu çevredekiler sorunca da aynı şeyi söylediler .Sadece arada onu biraz açık giyinince laf eder ki onda haklı buluyorum. Bir de biraz bluz um kısaysa karışır. Abartılı karışması yok .
Haklısın söyleyen ben olmayayım . Söylerse başkası söylesin ya da kimse söylemesin haberi dahi olmasın. Kardeşini severim şimdi araları bozulmasın , bizimde bozulmasin kardeşiyle. Bana kardeşini örnek göstermese banane ,nasıl giyinirse giyinsin.Sevgilinin nasıl bir abi olduğunu bilmiyorum ama kötü sonuçları olabilir.
Ayrıca aileye girmeden ispiyoncu konumuna da gelebilirsin. Bence kıyafet krizini kendi üzerinden çöz kardeşini karıştırma.
Sevgiline bu konuda taviz verme. Kaç yaşında insansın. Ailenin karışmadığı konuda sevgilinin laf söyleme hakkı yoktur.
Savunmaya geçmiyorum açıklama yaptım . Eskiden olan şeylerden bahsettim . Eskiden topuklu giyiyordum laf ediyordu ama ben yine de giyiyordum . Şimdi hazır işten de cikmis ken topuklulardan sıkıldığımi anladım ve rahat düz taban giyiniyorum. Bu yüzden bu konu geçmiyor. İsteyken evet her gün foto isterdi ama gondermezdim.Bazen gönderirdim o da kiyafetimi görsün diye değil ama o kiyafetim e de bakardı tabi. Bu yazdıklarım eskiden yani .İlk yazdığınız mesaj bu arkadaşım.
Sevgilin bariz senin giyinme şeklini yönetiyor.
İster kabul et ister etme.
Bu şekilde savunmaya geçecektin ne diye açtın konuyu.
Hep ayni sey.
Buraya gelip konu açıyorsunuz eleştiri alınca sevgililerinizi ve kocalarınızı savunmaya geçiyorsunuz.
Sadece lafta kaliyorduysa ilk mesajda ki o cümleleri yazmayıp direkt,
Sevgilim kardeşi gibi tunikli giyinmemi istiyor ama kardeşinin fotoğraflarını gördüm mini etek göbek açık, bunu ona söylesem mi?
O zaman biz de kıymetli sevgilinizi eleştirmezdik.
Sadece buna yorum yapardık.
Ne diyelim gösterme tabi. Nasıl giyiniyorsa giyinsin kardeşi.
Misilleme kadar çirkin bir şey yok. Sizin sorununuz sevgilinizin size karışması, kız kardeşi değil.
Kızın hayatından size ne?
Örnek göster diyen kız kardeşi değil sonuçta örnek gösteren çocuk.
Tamamen aranızdaki bir mevzuya kardeşini kurban etmeniz saçma.
Bir de ben zaten açık giyinmem isterse çıplak gezsin diye kınıyorsunuz. Böyle gaz vererek de konuşun iki kardeşi birbirine düşman edin.
Koskoca kadının çocuk gibi, bana kardeşini örnek gösterdin ama baak ne giyiyor demesi komik. Bana karışamazsın haddini bil diyeceğinize hala kaçarak saldırıyorsunuz.
Kardeşini katmak yerine karşısına geçip herkes kendinden mesul bana karışamazsın demeniz lazım.. Aynen katiliyorum size isabet konustunuz
Kizkardese saracaginiza "elin adami giyimime ne karisir" bilincine sahip olun once. Yani her gun foto cek yolla diyordu siz de yolluyordunuz. Kizkardesi ispiyonlamayi akil edene kadar "iyi de sen kimsin ki bana karisiyorsun" demeyi akil etseydiniz keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?