İyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?
Afedersin ama sevgilin b.k yesin.
Annen değil baban değil, kocan değil ne diye bu kadar karışmasına izin veriyorsunuz? Keza bu saydıklarım sıfatında bile olsa bu kadar karışmaması gerek.
Kendi aklın kendi doğruların yok mu senin, nerede ne giyinecegini bilemeyecek yaşta mısın ?
Ne haddine yani sevgilinin.
Bence kardeşinin o mini etekli göbeği açık fotolarını gönder sonra da ben, örnek gosterdigin kardeşin gibi olamam deyip ayrıl
Çok sıkıcı.
Sevgi bu degil.
O anca konuşur :) ben istediğim gibi giyiniyorum zaten açık değilim . Bana göre açıkların icinde çok kapalıyim:)Sen sevgiline kendini ezdirme kardeşi naparsada yapsın herkes kendinden sorumludurönemli olan sen neden kıyafetine karışmasına izin veriyorsu
Siz niye kardes uzerinden hakli cikmaya calisiyorsunuz ki? Sizin herkesten once kendi karakteriniz, ozguveniniz, bir benliginiz yok mu? Siz kendi kendinize olan sayginizi dusunun bence. Onun kardesi ne giyerse giysin, sizin sevgilinizle sorununuz onun kardesi degil.
Afedersin ama sevgilin b.k yesin.
Annen değil baban değil, kocan değil ne diye bu kadar karışmasına izin veriyorsunuz? Keza bu saydıklarım sıfatında bile olsa bu kadar karışmaması gerek.
Kendi aklın kendi doğruların yok mu senin, nerede ne giyinecegini bilemeyecek yaşta mısın ?
Ne haddine yani sevgilinin.
Bence kardeşinin o mini etekli göbeği açık fotolarını gönder sonra da ben, örnek gosterdigin kardeşin gibi olamam deyip ayrıl
Çok sıkıcı.
Sevgi bu degil.
Sevgiline bu kadar karisma yuzunu veren sensin. Verdigin tavizlerle onunu alamamissin tamam da kizin sucu ne? Birak giyinsin istedigini. Abisinin onu haslamasini istiyosun besbelli kotu niyetlisin.
Benim sorum bu değildi ama sevgilim ile ben bu konuyu kendi aramda hallediyorum :)Kış soğuğunda bile minicik etekler giyen bir kadınım. Eşim ağzını açsın gözünü oyarım onun. Neden kendine müdahale ettiriyorsun bu kadar? Ona ne o kim ki?
Benim sorum bu değildi ama sevgilim ile ben bu konuyu kendi aramda hallediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?