Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
İyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?

Afedersin ama sevgilin b.k yesin.

Annen değil baban değil, kocan değil ne diye bu kadar karışmasına izin veriyorsunuz? Keza bu saydıklarım sıfatında bile olsa bu kadar karışmaması gerek.

Kendi aklın kendi doğruların yok mu senin, nerede ne giyinecegini bilemeyecek yaşta mısın ?
Ne haddine yani sevgilinin.

Bence kardeşinin o mini etekli göbeği açık fotolarını gönder sonra da ben, örnek gosterdigin kardeşin gibi olamam deyip ayrıl

Çok sıkıcı.
Sevgi bu degil.

Gösterme ! Ayrıca başta seni nasıl sevmişti aynı giyim tarzına sahiptin dimi. Erkekler sırf biraz daha sevsin diye onlara taviz verirsek sonu gelmiyor daha çok daha çok .... Böyle devam edersen özgüvenin gidicek. Benim ailem hep kapalı, ben açığım ama bana hiç demezler kapan çünkü kapanmak içimden gelmiyor.

Sevgilinin nasıl bir abi olduğunu bilmiyorum ama kötü sonuçları olabilir.
Ayrıca aileye girmeden ispiyoncu konumuna da gelebilirsin. Bence kıyafet krizini kendi üzerinden çöz kardeşini karıştırma.
Sevgiline bu konuda taviz verme. Kaç yaşında insansın. Ailenin karışmadığı konuda sevgilinin laf söyleme hakkı yoktur.

Siz niye kardes uzerinden hakli cikmaya calisiyorsunuz ki? Sizin herkesten once kendi karakteriniz, ozguveniniz, bir benliginiz yok mu? Siz kendi kendinize olan sayginizi dusunun bence. Onun kardesi ne giyerse giysin, sizin sevgilinizle sorununuz onun kardesi degil.

Ben yine kendi bildiğim gibi giyiniyorum sevgilim laf eder ama kendi bildigimden Şaşmam. Zaten açık giyinmeyi sevmeyen bir insanım.

Sen sevgiline kendini ezdirme kardeşi naparsada yapsın herkes kendinden sorumludur önemli olan sen neden kıyafetine karışmasına izin veriyorsu
O anca konuşur :) ben istediğim gibi giyiniyorum zaten açık değilim . Bana göre açıkların icinde çok kapalıyim:)

kardeşinin giydiği çıkardığı seni ilgilendirmez
ama senin ne giydiğin çıkardığın da sevgilini
seni o halinle görmüş beğenmiş niye seni değiştirmeye çalışmasına izin veriyorsun kayık yaka kazak giydin diye olay çıkarmasına yada

böyle izin verirsen bunlara yarın öbür gün evlenince otobüste ki adamlardan kıskanıyorum ailene gitme o yüzden falana bağlıyor bunlar

cnm ben de kardesinin giyim.tarzini merak ettim bi baktim instagrama dersin bu o mu dersin :) Sonra bi guzel kavga edersin yalancisin diye bi guzel paylarsin..tribini de atmayi unutma.Haketmis

Çünkü bana kardeşini örnek gösteriyor. Tunik giyiniyor diyor . Gördüm nasıl giy indiğini instagrama attığı fotolardan. Benim kendi özgüvenim karakterim olduğu için istediğim gibi giyinmeye devam ediyorum.

Göstermesin bu herif gider kız kardeşini döver.

Sevgiline bu kadar karisma yuzunu veren sensin. Verdigin tavizlerle onunu alamamissin tamam da kizin sucu ne? Birak giyinsin istedigini. Abisinin onu haslamasini istiyosun besbelli kotu niyetlisin.

Sevgilim karışır ama ben yine istediğim gibi giyiniyorum . Konumda yazdığım gibi isterse çıplak gezebilirr kardesi benim umrumda olmaz. Kardeşini de severim birkaç kez görüşmüşuzdur, neden abisi paylasin istiyim, tek istediğim once kardeşini görmesi sonra bana yorum yapmasi ve kardeşini bana örnek göstermemesi.

Kış soğuğunda bile minicik etekler giyen bir kadınım. Eşim ağzını açsın gözünü oyarım onun. Neden kendine müdahale ettiriyorsun bu kadar? Ona ne o kim ki?
Benim sorum bu değildi ama sevgilim ile ben bu konuyu kendi aramda hallediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…